Mamici de iulie-august 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

cris.ana bine ai venit printre burtici, o sarcina usoara si frumoasa iti doresc. Imi amintesc ce timida am fost si eu la inceput, dar dupa cateva mesaje am prins curaj si m-am bagat si eu in vorba. Nici eu nu-s prea veche in forum... Vei vedea cat drag vei prinde de toate burticile...

Astazi l-am simtit mai bine de 15 minute pe RECLAMA ILEGALA , lovituri ritmice in acelasi loc, este pentru prima oara cand il simt ceva mai mult, de obicei loveste o data - de doua ori, dupa care ma lasa in asteptare... Ce senzatie faina, este tare placut...

Irina si bebe 16 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Cris_Ana ..aveam casuta full si de aia..te-am trecut pe listuta!Si Bine ai venit!

Andrea_ea...sper sa fie asa..inca nu deslusesc eu f bine,desi de apropiem de 18 sapt...cred ca astept sa ma ia la suturi!

Mitub, mai bine pui linkul de unde ai copiat textul..stiu ca l-am citit pe net...nu de alta dar sa nu ocupam spatiul !E o sugestie!

AniS si bebelina mea dulce 17+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Salut burtici,

Am lipsit putin, dar ma reintorc :)). Am avut de citit nu gluma.

Cris.Ana, bine ai revenit.

Andreea, nu te necaji ca a ramas bb in urma putin. Ei nu cresc chiar asa cum scrie la carte. Poate bine mersi sa recupereze mai tarziu, sau chiar dupa ce se naste. Si bb al meu e mai mic cu 3-4 zile. Si astia zic ca nu e absolut nici o problema. Cica e normal ca dimensiuni pentru ce varsta are.

Azi am venit de la doctor si iar am venit frustrata ca nu-ti zic nimic. Decat ca totul e OK. Am mai intrebat eu una alta, si cu asta basta. Mie de exemplu nu mi-au zis nimic cum ca n-ar trebui sa mananc anumite alimente (asta apropos de lista). Eu stiam de ele si de aia nu mi-am mai batut capul sa ii intreb).
Cred ca se merge pe ideea cu cat stii mai putin cu atat te stresezi mai putin. Eu alta explicatie n-am. Dar ma rog, in afara de fetele care traiesc in Romania, am vazut ca toate se plang de acelasi gen de relatie cu doctorul.

Cu Kilele de unde ma laudam ca am luat 3 kg in 4 luni....se pare ca in ultima luna am luat 3 deodata...hmm poate nu era reglat cantarul lor :). Tre sa ma cantaresc si acasa.

De nas, da mai snagereaza, dar nu tare. O singura data mi-a curs mai tare. Iar gingiile sunt OK, singereaza un pic.

Va pup,
, 21s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daneza 13 spune:

burticilor mamicilor!
E prima data cand postez aici,mai intai vreau sa va urez sarcini usoare si nasteri fara problema...si bb sanatosi si frumosi!!!
Peca,chiar am citit (legat de ceaiuri) despre un ceai care usureaza travaliul,cel din frunze de zmeura - raspberry leaf tea (la voi ii zice Himbeerblättertee).
Nu stiu daca ati citit despre el,cica este foarte recomandat in ultimele 2 luni de sarcina, contine substante care tonicizeaza muschii uterului, pregatesc muschii uterului pentru nastere/travaliu.
Si un link aici: http://www.babycentre.co.uk/expert/545986.html
Chiar in Germania scrie o moasa scrie ca il recomanda din sapt. 35, si anume cate 3-4 cesti pe zi. Si se recomanda sa fie baut caldut, nu fierbinte (asta e link-ul: http://www.rund-ums-baby.de/hebamme/meb...&forum=117)
Voi ce stiti despre acest ceai?
cris.ana,uite ce am gasit eu legat de calculul sarcinii pe saptamani si luni:
Luna 1 - 1-4 sapt
Luna 2 - 5-8 sapt.
Luna 3 - 9-13 sapt.
Luna 4 - 14-17 sapt.
Luna 5 - 18-22 sapt.
Luna 6 - 23-27 sapt.
Luna 7 - 28-31 sapt.
Luna 8 - 32-35 sapt.
Luna 9 - 36-40 sapt.
Se refera la saptamini "pline" de sarcina, nu saptamina in "curs"...
Toate cele bune.
Dana lui Tody (25.09.2003) si cu in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Cris_Ana bine ai venit si sarcina usoara si bebe sanatos!

Multam Moni! Am tras rau cu galusca si prematuritatea ei....
Si eu am pus brusc in luna a cincea Moni...dintr-odata a aparut burtica..bine ca am plecat cu hainute cu burtica ca ma trezeam aici ca nu mai incap in nimic.
Am pus pana acum cinci kilute daca nu socotim ca am piedut initial. Altfel vreo sase. Oricum cel mai mult am pus data trecuta spre sfarsit cand miscandu-ma mai greu nu am mai mers la piscina. Acum n-am timp asa ca noroc cu job-ul si galusca ca-mi pastrez talia cat de cat.

Uff m-am necajit ca naiba... dar azi a fost asa frumos asa ca am sters-o in pauza de pranz dupa jucarii. Am cumparat o cutiuta pentru bebe din burtica care sa nu poata fi prea usor distrusa de surioara lui. E o cutiuta plata pe care stau doar magnetic niste girafe... Ehh asa daca le vrea le ia nu mi le va rupe.. Si Anei i-am luat o papusica de carpa: baietel. Ca doar ma intorc acasa si nu pot pleca fara cadouri, nu.
Si pentru .fr e .fr...m-am rasfat si pe mine. Oricum ar fi suferit contul, moralul meu a iesit putin saltat si la urma urmei am intrat in luna sase mey! Asta se sarbatoreste!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

cris.ana si daneza13 bine ati venit printre noi.Sa auzim numai de bine de la voi

In legatura cu calculul pe saptamani nici nu mai stiu ce sa cred.Pe fiecare site pe care ma uit apare un alt calcul.In cazul meu daca ma uit pe webmd.com imi spune ca sunt deja in luna a 6-a, pe alte situri imi spune ca voi fi in luna a 6-a incepand de sapt viitoare.Nici nu mai stiu cum sa calculez asa ca eu spun la lume cate saptamani am

Sange din nas si mie mi-a curs o data la inceput si atat, mai mult imi sangereaza gingiile.
Scurgeri am si eu mai abundente dar fara miros asa ca nu imi fac probleme plus ca folosesc panty liners sa nu ma simt tot timpul uda hehe

In alta ordine de idei abia astept sa incep aerobic pentru gravide si yoga...mi-am comandat dvd pe internet.Sper sa ma tina in forma ca altfel o sa cresc....

Adriana si Aidan 22sapt+3zile

Mergi la inceput

Adriana si eu am avut un dubiu cu luna in care ma aflu, dar acum mi-am zis de la 23SA incolo la care am ajuns gataaaa sunt dupa toti in luna a sasea..
Auzi cum naiba au calculat de avem acelasi due date, da eu am intrat deja in 23 SA.

Ah am uitat sange din nas nu mi-o curs deloc. Dar gingiile imi sangereaza si dentistul mi-a zis sa ma duc mai des la cleaning acum.

Andreea si galusca si ghemotocul asteptat pe 4 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Fetelor, este absolut normal sa sangerati, ganditi-va nuami cat sange aveti in plus - cam 40-50 % mai mult.
Eu al Codrin am suferit mult cu gingiile acum doar cu nasu'...asta e, singurul lucru de care sa ma fereasca Dumnezeu e sa mai fac rinita alergica ca ma impusc...glumesc.
Despre miscarile lui bebelus sunt slabe ele vor fi sutulete din luna a sasea - daca imi amintesc eu bine, in sensul ce tresaream si din somn la cate un sut.
Orice miscare usoara pe care o simtiti e mai mult ca sigur bebelus.
Brianamica:mei, eu cred ca vrei sa-mi ocupi locul la top greutate (glumesc) ca nu pot folosc emoticonurile si am niste nervi...paranoia de seara.
Anis: bine ca-ai adus vorba de casuta ca sa mai sterg si eu din ele...multumesc!
Pentru bucurestence: cum se face cald ne vedem intr-un We la un cico in parc?
Multi pupici tuturor!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Nu stiu, Andreea, cum functioneaza.Ultima zi de ciclu a fost 27 sept 2004.In 27 iunie voi avea 9 luni la care se mai adaoga 7 zile ceea ce inseamna 4 iulie :)
Asa mi-a spus doctorul, asa o spun si eu.
Am spus ca o sa consider lunile de sarcina dupa fiecare 27 al lunii care trece.Daca e asa atunci si eu am intrat in luna a 6-a, daca nu mai astept 4 zile hehe.

Adriana si Aidan 22sapt+3zile

Mergi la inceput

No Adriana, la mine 20 sept.. si intrezaresc ideea... au calculat numar de saptamani si au adaugat 7 zile.
Stii ce mi-ar place.. sa nastem amandoua in aceeasi zi, nu neaparat cea prezis. Ar fi tare amuzant. Dar sa fie aproape de termen ziua aceea si toate sa fie bine .

Andreea si galusca si ghemotocul asteptat pe 4 iulie 2005

Mergi la inceput