Henna

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

Shi cat costa Henna asta?... ca ma tenteaza si pe mine

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash78 spune:

Catalynaa, eu am dat pe ea 110000, are 200 g shi imi ajunge mult shi bine, deshi am pus mai mult decat zice pe cutie ca sa imi ajunga pt tot parul!

ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

quote:
Originally posted by greierash78

Catalynaa, eu am dat pe ea 110000, are 200 g shi imi ajunge mult shi bine, deshi am pus mai mult decat zice pe cutie ca sa imi ajunga pt tot parul!

mersi mult

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Si eu sunt fan henna. Pe langa faptul ca imi coloreaza putin parul, de cand o folosesc nu mai am matreata, parul nu mi se mai ingrasa asa repede, firele parca s-au ingrosat(am auzit ca se depune pe firul de par si il si pretejeaza). In timpul sarcinii nu mi-a cazut un fir de par si nici acum cand alaptez.
Ce nu imi place este ca la noi nu exista henna neutra, adica nu iti coloreaza deloc parul. Eu o primesc din Franta.
Dar stiati ca dupa ce va dati cu henna nu mai prinde vopseaua obisnuita?
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash78 spune:

Intr-adevar, coafeza mea mi-a spus ca daca ma vopsesc cu henna shi apoi o sa vreau sa ma vopsesc cu vopsea obishnuita, nu mai prinde deloc, pt ca henna intra in firul de par shi il protejeaza pt mult timp, trebuie ashteptata regenerarea parului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alerim spune:

Buna,imi puteti da si mie un sfat?pt prima oara mi-am luat henna...de la un plafar din Bucuresti..mi-am luat henna neagra pt ca sunt vopsita brunet si la origini sunt un castaniu ff deschis...imi creste parul ff repede ceea ce ma obliga sa ma vopsesc ff des...stiu ca vopseaua chimica nu imi face deloc bine cu toate ca parul meu nu este des dar are luciu natural.Acum am auzit ca henna chiar daca este neagra exista sanse sa imi iasa alte nuante decat negru..ce sa fac sa imi iasa un negru cat mai inchis?Va multumesc anticipat ! Anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Ca sa iti iasa cat mai inchis o faci cu cafea cat mai tare(eu cu cafea mi-am facut o nuanta super),pe bune, sau cu ceai de coaja nuca.Sau cu ceai negru f concentrat-mai bine fa-te cu ceai negru alerim.Ca sa iti iasa inchis.Daca esti proaspat vopsita cu vopsea normala asteapta sa se mai duca un pic.Si pune in henna si o lingura de balsam.Ei stateam cu ea 12 h c a sa prinda bine.Baba sufera la frumusete

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Era in Ro pe la buticaraie ieftine henna ieftina cu o tanti cu un zbenghi in frunte pe cutie si scria Kinna parca.Numai un praf verde continea atat.Exact cum si trebuie,doar planta maruntita.Eu am folosit si era f buna,am gasit tot asa si aici la mag de arabi

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alerim spune:

Multumesc frumos Ema...pana am vazut raspunsul tau m-am vopsit cu AlixAvien..care cica ar fi pe baza de plante...am mai folosit-o si e buna..cel putin pt parul meu...In legatura cu henna..ma mai documentez pana imi iese cat de cat vopseaua chimica din par.

Mergi la inceput