voi cand....? (dupa extrauterina)

voi cand....? (dupa extrauterina) | Autor: adya

Link direct la acest mesaj

Va salut fetele!
Am lipsit o vreme de linga voi, dar nu v-am uitat.
Va multumesc pentru incurajarile voastre, mi-au prins foarte bine.
Fericirea mea de a avea un bebe, a durat doar 5 zile, fiindca am avut o sarcina extrauterina. Am fost operata clasic de Craciun. Nu vreau sa va povestesc in ce stare eram, ce s-a intimplat... fiindca nu vreau sa-mi amintesc. Important e ca acum sunt bine si imi doresc un bebe din tot sufletul.
As vrea sa va intreb, daca ati mai trecut si voi prin asa ceva, dupa cit timp ati ramas insarcinate.
Si inca ceva...mi-au scos o trompa si mi-au decapsulat ovarele.
Va pup si va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Adya,
nu am trecut prin asa ceva, pot doar sa incerc sa-mi imaginez ce ai simtit. Bravo tie ca esti din nou pe baricade. Sint alaturi de tine.

Tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

ce inseamna "decapsulat ovare"?

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

conceptie 4-6 luni de la operatie astfel incat nasterea sa fie peste mai mult de un an pentru refacerea muschilor abdominali in cazul operatiei clasice (taietura mare 10-15 cm)+tratament anticonceptionale (recomandate de medic) pana la conceptie. Banuiesc ca in cazul unei operatii laparoscopice trebuie sa astepti mai putin, pentru ca muschiul uterului nu a fost sectionat, dar nu sunt sigura. Incearca sa te refaci pana atunci+acid folic(3 luni inainte de concepere bb)+calciu&vitamine daca ai pierdut sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

conceptie 4-6 luni de la operatie astfel incat nasterea sa fie peste mai mult de un an pentru refacerea muschilor abdominali in cazul operatiei clasice (taietura mare 10-15 cm)+tratament anticonceptionale (recomandate de medic) pana la conceptie. Banuiesc ca in cazul unei operatii laparoscopice trebuie sa astepti mai putin, pentru ca muschiul uterului nu a fost sectionat, dar nu sunt sigura. Incearca sa te refaci pana atunci+acid folic(3 luni inainte de concepere bb)+calciu&vitamine daca ai pierdut sange

Mergi la inceput