pt. fetele care iau "triregol"

buna
la voi a avut efecte secundare? care anume? v-ati ingrasat?
e de generatie noua (respectiv are o concentratie mai mica sau mai mare de hormoni?).
moana
Raspunsuri

Magdone spune:
eu n-am avut nici o problema pe vremea cand le luam, chiar m-am simtit mai bine decat cu alte pilule, presupun ca le iei la recomadarea medicului, nu?
Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze

alexia28 spune:
Buna, eu am luat TRIREGOL si m-am ales cu o mastoza de toata frumusetea. Am avut dureri de sani ingrozitoare, m-am speriat am crezut ca este altceva, am facut mamografie, totul din cauza pilulelor. Dupa luni de tratament inca nu am scapat definitiv.
Nu mai folosesc pilule, au f multe efecte secundare. Singura chestie buna era ca nu mai aveam dureri menstruale, atat.
V-am pupat.

AdynaB spune:
Buna,
eu am luat triregol dar cred ca nu mai mult de 3 luni pt. ca m-am ingrasat in f. scurt timp,in schimb prietena mea nu a avut nimic...ea le-a suportat.
Depinde de organismul fiecaruia.
Adyna si Selina bambina

alesandra spune:
Le-am luat timp de 3 ani ... m-am ingrasat imediat 4 kg...partea cea mai proasta este ca ma umflasem, facusem celulita...eram atat de deformata...nu mai aveam nici un chef de facut sex...
Sfatul meu : stati cat mai departe de anticonceptionale ! folositi prezervativul !!! nu va stricati sanatatea de dragul comoditatii barbatului !

zozela spune:
Alesandra sunt CU TOTUL DE ACORD cu tine....In plus,va pot spune ca Triregolul este unul din cele mai proaste anticonceptionale existente...si ca nu prea mai e recomandat de medicii ginecologi mai cititi...ci doar de cabinetele de planning...Nu le mai luati fetelor...va fac rau,credeti-ma...
Va pup!
zozela

CRISCOSTY spune:
De Triregol nici nu mai vreau sa aud! Acum 5 ani mi-au fost prescrise pentru tratarea unui chist ovarian, dar mai aveam putin si ajungeam la spital.In primul rand,m-am ingrasat f. mult- cam 15 kg. in trei luni- si apoi imi era f. rau, de a trebui sa iau vitamine sa-mi revin, un an intrg. Nu recomand nimanui anticonceptionale!
Fetelor, gasiti alte metode de a va proteja!
Sanatate multa!
Cris da Dani

moana spune:
multumesc de raspunsuri. m-a cam apucat frica....
eu iau cam de doi ani - la recomandarea medicului bineinteles. Si n-au avut nici un fel de efecte necative - deocamdata. Poate doar celulita... Dar asta o am dintotdeauna.
Ziceti ca sunt de generatie veche? Aveam si eu o banuiala. Ma duc sa-mi intreb ginecologul - poate mi le schimba cu ceva mai nou.
Sunt de acord ca pastilutele astea au o groaza de efecte negative (si poate nici nu sunt toate descoperite). Dar ce sa fac??? Prezervativul nu-l suport iar despre sterilet am auzit multe povesti "de groaza" (iar modelele noi sun tot pe baza de hormoni).
Asa ca.........
Moana

roxica spune:
Buna
eu am luat triregol vreo 6-7 ani de zile c pauzele atunci cind am ramas gravida si am alaptat...mi-a mers foarte bine cu ele, nu am avut ABSOLUT nici o problema, nici de greutate nici la analize ..de nici un fel; la ultimul control medicul ginecolog mi-a recomandata sa iau mercilon, cilest sau inca una nu mai stiu, dar dr de la planning mi-a spus ca atita timp cit mi-a mers bine cu triregolul sa nu-l schimb; caci nu exista anticonceptionale mai bune sau mai rele unele fata de altele, acest 'rau' este dat de fiecare persoana; cum este si cazul de fata, mie mi-a mers excelent cu triregolul si altora nu; deci sfattul meu este sa il iei in continuare, mai ales daca ti l-a prescris dr...daca tie iti emrge bine cu el, poate celorlalte sa le faca tot raul din lume, nu inseamna ca nu e bun;
succes!

bijuarda spune:
Ce sa-ti eu am luat anticonceptionale si am ajuns in final la operatie in urma careia am ramas fara un ovar si o trompa si am ajuns la concluzia ca prezervativul este cel mai sigur .Asta si partenerul tau trebuie sa inteleaga .

valicalin spune:
am luat si eu anticonceptionale -microgynon- m-am ingrasat si am facut celulita dar n-am mai avut dureri menstruale.deoarece am nascut doi copii prin cezariana doctorul mi-a legat trompele. deocamdata n-au efect negativ-doamne fereste-.ce vreau sa va spun fetelor este ca daca vreti sa va protejati si a-ti nascut vreun copil folositi steriletul,cumnatele mele-am trei-au asa ceva si nu s-a plins niciuna pana acum,cica si slabeste.eu nu pot folosi asa ceva deoarece am avut cezariana si organismul nu l-ar tolera.succes