pt. fetele care iau "triregol"

pt. fetele care iau "triregol" | Autor: moana

Link direct la acest mesaj

buna

la voi a avut efecte secundare? care anume? v-ati ingrasat?

e de generatie noua (respectiv are o concentratie mai mica sau mai mare de hormoni?).

moana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

eu n-am avut nici o problema pe vremea cand le luam, chiar m-am simtit mai bine decat cu alte pilule, presupun ca le iei la recomadarea medicului, nu?

Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna, eu am luat TRIREGOL si m-am ales cu o mastoza de toata frumusetea. Am avut dureri de sani ingrozitoare, m-am speriat am crezut ca este altceva, am facut mamografie, totul din cauza pilulelor. Dupa luni de tratament inca nu am scapat definitiv.
Nu mai folosesc pilule, au f multe efecte secundare. Singura chestie buna era ca nu mai aveam dureri menstruale, atat.

V-am pupat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

Buna,

eu am luat triregol dar cred ca nu mai mult de 3 luni pt. ca m-am ingrasat in f. scurt timp,in schimb prietena mea nu a avut nimic...ea le-a suportat.
Depinde de organismul fiecaruia.

Adyna si Selina bambina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alesandra spune:

Le-am luat timp de 3 ani ... m-am ingrasat imediat 4 kg...partea cea mai proasta este ca ma umflasem, facusem celulita...eram atat de deformata...nu mai aveam nici un chef de facut sex...
Sfatul meu : stati cat mai departe de anticonceptionale ! folositi prezervativul !!! nu va stricati sanatatea de dragul comoditatii barbatului !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Alesandra sunt CU TOTUL DE ACORD cu tine....In plus,va pot spune ca Triregolul este unul din cele mai proaste anticonceptionale existente...si ca nu prea mai e recomandat de medicii ginecologi mai cititi...ci doar de cabinetele de planning...Nu le mai luati fetelor...va fac rau,credeti-ma...
Va pup!

zozela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

De Triregol nici nu mai vreau sa aud! Acum 5 ani mi-au fost prescrise pentru tratarea unui chist ovarian, dar mai aveam putin si ajungeam la spital.In primul rand,m-am ingrasat f. mult- cam 15 kg. in trei luni- si apoi imi era f. rau, de a trebui sa iau vitamine sa-mi revin, un an intrg. Nu recomand nimanui anticonceptionale!
Fetelor, gasiti alte metode de a va proteja!
Sanatate multa!

Cris da Dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

multumesc de raspunsuri. m-a cam apucat frica....

eu iau cam de doi ani - la recomandarea medicului bineinteles. Si n-au avut nici un fel de efecte necative - deocamdata. Poate doar celulita... Dar asta o am dintotdeauna.

Ziceti ca sunt de generatie veche? Aveam si eu o banuiala. Ma duc sa-mi intreb ginecologul - poate mi le schimba cu ceva mai nou.

Sunt de acord ca pastilutele astea au o groaza de efecte negative (si poate nici nu sunt toate descoperite). Dar ce sa fac??? Prezervativul nu-l suport iar despre sterilet am auzit multe povesti "de groaza" (iar modelele noi sun tot pe baza de hormoni).

Asa ca.........

Moana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxica spune:

Buna
eu am luat triregol vreo 6-7 ani de zile c pauzele atunci cind am ramas gravida si am alaptat...mi-a mers foarte bine cu ele, nu am avut ABSOLUT nici o problema, nici de greutate nici la analize ..de nici un fel; la ultimul control medicul ginecolog mi-a recomandata sa iau mercilon, cilest sau inca una nu mai stiu, dar dr de la planning mi-a spus ca atita timp cit mi-a mers bine cu triregolul sa nu-l schimb; caci nu exista anticonceptionale mai bune sau mai rele unele fata de altele, acest 'rau' este dat de fiecare persoana; cum este si cazul de fata, mie mi-a mers excelent cu triregolul si altora nu; deci sfattul meu este sa il iei in continuare, mai ales daca ti l-a prescris dr...daca tie iti emrge bine cu el, poate celorlalte sa le faca tot raul din lume, nu inseamna ca nu e bun;
succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bijuarda spune:

Ce sa-ti eu am luat anticonceptionale si am ajuns in final la operatie in urma careia am ramas fara un ovar si o trompa si am ajuns la concluzia ca prezervativul este cel mai sigur .Asta si partenerul tau trebuie sa inteleaga .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicalin spune:

am luat si eu anticonceptionale -microgynon- m-am ingrasat si am facut celulita dar n-am mai avut dureri menstruale.deoarece am nascut doi copii prin cezariana doctorul mi-a legat trompele. deocamdata n-au efect negativ-doamne fereste-.ce vreau sa va spun fetelor este ca daca vreti sa va protejati si a-ti nascut vreun copil folositi steriletul,cumnatele mele-am trei-au asa ceva si nu s-a plins niciuna pana acum,cica si slabeste.eu nu pot folosi asa ceva deoarece am avut cezariana si organismul nu l-ar tolera.succes

Mergi la inceput