pt. fetele care iau "triregol"

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Si eu am avut o experienta NEGATIVA cu Triregolul. L-am luat cam 1 an de zile (asta acum 7-8 ani). Ceea ce a urmat a fost o amenoree de 4 ani!!!
Adica nu am mai luat anticonceptionale, nu am mai avut nici CM. In cei 4 ani, diferiti medici mi-au prescris diverse tratamente (majoritatea hormonale, printre care si anticonceptionale). Cat le luam, totul OK, cand nu le mai luam, nu aveam deloc CM. Pana am decis ca nu mai vreau nimic, ci doar ca organismul meu sa se regleze natural, fara hormoni!

Efectele secundare nu s-au simtit atunci la nivel de stari fizice neplacute, ci acum cand, de doi ani, nu reusesc sa am un bb. Lipsa ovulatie, hiperprolactinemie etc.

Nu-mi permit sa va dau sfaturi doar sa va spun ca daca se poate fara ACO, e o alternativa mai buna.

Pupici

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

L=AM LUAT SI EU SI AM AVUT NUMAI DE SUFERIT DE LA EL>M=AM INGRASAT MULT DE ZICEAI CA NU MAI SUNT EU<AVEAM DURERI DE CAP TOT TIMPUL>MAI BINE LASATI PUILULELE>>>MAI ALES DACA VREI SI COPII CANDVA>>>>AU MULTE EVECTE SECUNDARE CEL MAI BUN PREZERVATIVUL

Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

quote:
Originally posted by devylla

L=AM LUAT SI EU SI AM AVUT NUMAI DE SUFERIT DE LA EL>M=AM INGRASAT MULT DE ZICEAI CA NU MAI SUNT EU<AVEAM DURERI DE CAP TOT TIMPUL>MAI BINE LASATI PUILULELE>>>MAI ALES DACA VREI SI COPII CANDVA>>>>AU MULTE EVECTE SECUNDARE CEL MAI BUN PREZERVATIVUL

Sabina

stiu dar e tare nesuferit. la noi decat sa mai bine lipsa....

Mergi la inceput

DA MAI MOAMA DAR PREZERVATIVUL E CEL MAI SIGUR....O FI EL NESUFERIT...DAR MACAR NU ITI ADUCE NEPLACERII....YO ASA ZIC

Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanaiascu spune:

Eu am luat triregol 2 luni si a fost tare nasol... m-am ingrasat 5 kg si aveam dureri de cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

am luat triregol vre-o 5 ani si nu m-am ingrasat un gram, nici alte efecte secundare nu am avut. am trecut pe diane la rec.medicului si pt.ca o prietena buna, dupa 3 ani de triregol a facut hirsutism (i-a aparut par pe linia de la buric).

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Midori spune:

Da, si eu m-am ingrasat.
Tin minte ca l-am luat in tinerete 2-3 luni,
ma duceam periodic la control si cand
m-a vazut medicul cum aratam
M-a intrebat "dar ce te-ai ingrasat asa"
si i-am zis de la pastile
El: "Nu de3 la pastile, de la mancare"
Nu mi le-a mai dat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmag spune:

Am luat Triregol microdozate timp de 7 ani. Asta s-a intamplat intre 20 si 27 de ani. Nu m-am ingrasat, dar devenisem frigida - puteam sa nici nu le mai iau. Pana am aflat ca de la contraceptive mi se trage, l-am disperat de bietul meu sot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Mi-ati dat de gandit
Iau triregol de catziva ani, m-am ingrasat 20kg.
N-am chef de nimic, cand pune tzutzu mana pe mine simt ca iau foc si nu am fost asa.
Le-am intrerupt cand am vrut sa fac un copil, prima sarcina s-a oprit din evolutie la 2 luni si 1 saptamana, a doua sarcina am dus-o pana la capat, am o frumusetze de fetitza (2 ani).
Termin cu ele!
Va pup
Doina

Mergi la inceput

Dupa cate vad majoritatea a avutprobleme cu aceste pilule...mai bine lasa-le si dute la medic sa iti dea altele.....

Sabina

Mergi la inceput