pt. fetele care iau "triregol"

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Yo n-am avut nimik de la eleAm luat cam un an de zile,in tinerete,prescrise de la cabinetul de planning,cand i-am spus ginecologului meu ca iau Triregol a luat foc,mi-a spus ca sunt muuuuuuuuult prea puternice pentru mine(aveam 40 de kg si cica conteaza),si mi-a prescris altele mai slabutze,Novynette.
Da` chiar ca nu m-au afectat negativ in nici un fel,chiar daca nu mi s-au potrivit.

Stefania si David 24.12.2004

www.babiesonline.com/babies/d/davidel" target="_blank">DAVID
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dellya spune:

am avut si eu probleme cu triregol-ul.. intr-un an am ajuns de la
55 kg la 65 kg...aveam o pofta de mancare fantastica...
cand le-am intrerupt, am slabit la loc si n-am tinut nici un regim alimentar.
Tot triregolul este vinovat si de o dereglare hormonala cu care ma lupt de cativa ani.. asa ca eu nu sfatuiesc pe nimeni sa ia asa ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Si eu am luat si nu am avut nimic, adica nici dureri de sani, nici nu am luat in greutate! Chiar remarcasem la momentul respectiv ca nu mai aveam nici dureri menstruale, parul nu mi se mai ingrasa asa de repede si aveam un ten ca de bebelus! Poate mie mi s-au potrivit...Am citit ca multe fete nu s-au impacat cu ele si le cred, dar asa e cu anticonceptionalele astea...

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Parerea mea e ca depinde de organism nu de pastile.

Eu am luat Triregol timp de 9 ani neintrerupt(au fost singurele pastile pe cale le-am luat).Am fost la control ginecologic periodic, niciodata nu am avut probleme, in afara de vreo trei micoze si acelea cauzate de stress-ul sesiunilor, cand eram studenta.Cand am inceput sa iau pastilele aveam aproape 60kg, iar dupa vreo doi ani am slabit pana la 52-53 si am ramas la greutatea asta fara sa tin regim. Efecte pozitive in schimb au fost multe: s-au marit sanii, a scazut pilozitatea, tenul e grozav, iar de dureri menstruale nici vorba.
Anul trecut am intrerupt administrarea lor pentru ca doream sa raman insarcinata.Am facut 6 luni pauza de pastile(cu toate ca doctorul mi-a spus ca ajung 3 luni), iar a doua luna dupa ce am inceput " sa prestam" pe bune pentru a ramane gravida, minunea s-a intamplat si acum astept sa vina bebelusa de pe o zi pe alta.Sarcina a fost lipsita de probleme.
Asta e povestea mea si cred ca e una fericita.Imi pare rau pentru fetele care au avut probleme de la aceste pastile, eu am avut noroc ca le-am tolerat asa de bine.

Roxica, nu am inteles prea bine din cele ce ai postat, tu ai continuat cu Triregol si dupa ce ai nascut? Am inteles ca nu ar fi prea potrivite pentru femeile care au nascut.Dar daca le-am tolerat asa de bine inainte, ma gandesc sa le iau si dupa ce nasc.

Mmag, sa stii ca toate tipurile de anticonceptionale duc la scaderea libidoului. Dar daca stiti unul care creste libidoul, va rog sa-mi spuneti si mie, ca tare l-as folosi

Oana si bb Letitia Medeea(inca in burtica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Si eu am luat triregol vreo 5 ani si nu am avut probleme, sau cel putin nu in acel moment. Nu m-am ingrasat desi asta mi-as fi dorit (nu am decat 45 kg)

Insa citind mesajele de mai sus imi dau seama ca unele probleme pe care le am acum ar putea sa fie datorate acestor pastile. Adica acum nu mai am ciclu decat cand iau pastile, am intrerupt un an de zile si nu am avut ciclu decat de 2 ori. Acum am mers la un medic de aici si mi-a recomandat altceva.

Pupici.

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput