Nikkfurie si Ocean's Twelve

Nikkfurie si Ocean's Twelve | Autor: gicutza

Link direct la acest mesaj

Ieri am vazut Ocean's Twelve. Mi-a placut la fel de mult ca si Ocean's Eleven, fara pretentia de a fi un film super bun, doar super bine realizat.
Ei, in film este o faza bestiala cand un hot, pt. a evita razele laser "de protectie", danseaza printre ele, pe o melodie bes-ti-a-la!!!! Vin fuguta acasa, dau cautare pe Gugal, gasesc coloana sonora, dar: Surprize, surprize! Nu gasesc si piesa.
Dupa indelungi sapaturi aflu ca apartine lui Nikkfurie, un artist francez, si se cheama The A La Menthe (adica ceai de menta, da nu am accentele sa le pun pe (Th)e si A).
A auzit cineva de el (sau ei ca nu stiu inca sigur daca e unul sau mai multi), mai are cineva vreo alta piesa, ca asta cel putin m-a dat gata!

Sa traim bine!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Salut!
Nikkfurie face parte dintr-un grup "La Caution" si au si o pagina a lor unde poti sa asculti cateva track-uri. Vezi aici: http://www.la-caution.net/site.html Auditie placuta!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

aa..daa....intr-adevar este misto rau faza cu "baletul" printre raze laser

Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

Mersic mult Raluca... am intrat pe site si ma "documentez"

Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

quote:
Originally posted by carmenutza

aa..daa....intr-adevar este misto rau faza cu "baletul" printre raze laser

Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya

Eu m-as mai uita de vreo cateva ori la film macar pt. faza asta... desi, repet, si filmul mi-a placut

Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

quote:
Eu m-as mai uita de vreo cateva ori la film macar pt. faza asta... desi, repet, si filmul mi-a placut

mi-a mai placut si faza cu Bruce Willis...

Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya

Mergi la inceput