imobiliar

imobiliar | Autor: drophy

Link direct la acest mesaj

salutare toata lumea!

credeti ca ma puteti ajuta si pe mine, pentru ca eu sunt in franta si nu mai inteleg nimic din ce se intampla in Romania pe piata imobiliara!

logodnicul meu, care este francez vrea sa cumpere un apartament in Bucuresti, dar nu stim nimic de cum merg lucrurile pentru un non-rezident!

in plus vrea sa fac un credit in franta de ci este imperativ sa cumpere pe numele lui! imi poate spune cineva care sunt conditiile de cumparare pentru un strain?

va multumesc! si multi pupici toturor!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns drophy spune:

daca este vreun notar printre voi!
sau licreaza cineva in imobiliar, v-as fi foarte recunoscatoare sa ma ajutati pentru ca eu, una, nu mai inteleg nimic, nimic!
si e asa de dificil sa rezolvi lucrurile de la distanta!
va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu exista nici o restrictie pentru un cetatean strain sa cumpere un apartament. Il cumpara pur si simplu ca oricine altcineva.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa121 spune:

Strainii au dreptul sa cumpere case,apartamente in Romania insa nu au voie sa dobandeasca terenuri.
Daca vrei sa iti cumperi casa sau apartament in Brasov te pot ajuta.
Maine intreb un notar si iti spun exact ce trebuie sa faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissi spune:

ce naiba se intimpla pe piatza imobiliara?? ceva de neinteles.. de mai bine de o luna ma stradui sa investesc 50.000 euro, intr un teren si NIMIK.. toti sint nehotariti sa vinda, ce naiba mai pun anunturile??.. sau atentie faza" nu ma grabesc dom'ne, daca mi infloreste caisu' din curte sare pretzu'".. hm? ceva nu i in regula..
apropos.. stie cineva ceva de vanzare pe sectoru' 1?? ma intereseaza un teren.. peste 230 m.p.!

crissi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns drophy spune:

salutare la toata lumea! multumesc frumos pentru raspunsuri! acuma m-am mai linistit, daca nu au restrictii decat la terenuri!

noi ne confruntam mai mult cu probleme organizationale! ca parca nimeni nu mai vreasa vanda! toate preturile au explodat in ultima luna si pentru ca noi suntem departe nu putem fi acolo repede cu banii jos! noi cautam un apartament in bucuresti, un ap cu doua camere nici prea prea nici foarte foarte

asa ca daca aveti stire de ceva, spuneti mai departe, ca va astept cu
mersi mult

Mergi la inceput