Nedumerire CIC

Nedumerire CIC | Autor: mihaHURDUBAN

Link direct la acest mesaj

Ma numesc Mihaela si am o fetita de 1 an 3 luni. Am o nelamurire privind indemnizatia pe care o primesc. Alte mame aflate in CIC primesc 7800000 iar eu 7300000 oprindu-mi aproximativ 500000 pentru asigurarea de sanatate . De ce mie imi opresc aceasta suma iar altor mame aflate in CIC , nu ? Este legal ? Mentionez ca si anul trecut imi dadeau 6100000 iar alte mame primeau 6500000 .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu este legal. Din septembrie 2004 nu se mai retine.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa121 spune:

OUG nr. 150 publicata în M.Of. nr. 838 din data: 11/20/2002
Art. 6. - (1) Următoarele categorii de persoane beneficiază de asigurare, fără plata contribuției:
OG nr. 93 publicata în M.Of. nr. 798 din data: 08/30/2004
b) se află în concediu medical, în concediu medical pentru sarcină și lăuzie, în concediu medical pentru îngrijirea copilului bolnav în vârstă de până la 7 ani sau în concediu pentru creșterea copilului până la împlinirea vârstei de 2 ani și în cazul copilului cu handicap, până la împlinirea de către copil a vârstei de 3 ani;
ordonanta 150/2002 a fost modificata cu og 93/2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Merci Alexa, esti o bijuterie la casa DC. Dau o ... cafea, un suc stiu eu?

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa121 spune:

bine ca nu sunt o comoara ca astea trebuiesc ingropate sa nu le fure altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaHURDUBAN spune:

Va multumesc pentru promptitudinea cu care mi-ati raspuns, ca urmare maine o sa merg la serviciul personal cu legea in mana. Vreau sa multumesc personal lui Marius care m-a mai ajutat si anul trecut cu raspunsuri privind acordarea cic. Multumesc si alexa121 pentru raspunsul foarte documentat.

Multumesc inca o data.
Mihaela Hurduban
Sibiu

Mergi la inceput