Grädinitze private -România

Grädinitze private -România | Autor: papadie

Link direct la acest mesaj

http://www.jurnalul.ro/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=15122&mode=thread&order=0&thold=0
O stire despre grädi private cu informatzii si numere de telefon.
päpä

Nu conteazä ce-ai pierdut...Conteaza ce-ai câstigat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monika spune:

Eu am ales sa-l dau la o gradinita infiintata in octombrie anul trecut (2002), in zona Unirii, foarte aproape de Magazinul Unirea, vreo 200 m. Se cheama "Lucas" si costa 125$. Fac limba engleza, deocamdata, germana vor sa introduca in viitor. Programul este lung, pana la 7 seara cel tarziu. Mancare este. David maninca bine spun educatoarele. Sint doua, in doua schimburi. Ele se specializeaza in psihologie. Acolo este si o scoala internat, unde isi fac lectiile si isi petrec timpul liber copiii de scoala (clasele 1-8)supraveheati de profesori.

Monika
mailto: moisaila@xnet.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Multumim Papadie ptr. informatii. E cam devreme ptr. micutul meu, dar am salvat articolul. Apropo, de la ce virsta pot fi dati piticii la gradinita? Dar la cresa?

Catalina+Andrei(bb-5L1/2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monika spune:

Cu mine nu vrei sa vorbesti, Katty ?

De cresa nu stiu, fiindca nu m-a interesat.
La gradinita sint primiti in general de la 3 ani, dar la cele particulare si de la 2 si 1/2, daca vorbesc binisor si stiu sa ceara sa mearga la baie.

Monika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina spune:

pentru monika:
poti sa-mi dai mai multe detalii despre gradinita, te rog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coryna spune:

Eu am vorbit cu directoarea de la gradinita Morel, care are aproape 10 ani de existenta. Se primeste de pe la 2 ani si jumatate daca se poate adapta programului, este sociabil si nu plinge incontinuu. Nu e nevoie sa stie sa faca la olita, nici macar sa vorbeasca bine pentru ca educatoarele de acolo ce le-or spune ce nu le-or spune la copii, cert e ca dupa o luna de zile toti incep sa vorbeasca si sa se "cearA" la WC. Au toate variantele de program si scurt si mediu (8-17) si lung (8-20). E o gradinita cu program de engleza intensiv ( eu i-am spus directoarei ca Dragos nu stie nici macar romana, daramite sa se mai apuce si de alta limba, dar m-a asigurat ca toti invata, si inca repede).
Uitam sa va spun ca gradinita e pe linga Vatra Luminoasa, iar pe directoare o cheama Monea Constanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia p spune:

salut
as vrea sa ajung si eu la gradinita de la vatra luminoasa, imi poate da cineva o adresa sau un nr de telefon, nu am reusit sa gasesc numele Morel pe net.
Tx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitra spune:

Papadie multumesc mult pentru informatie am gasit multe lucruri utile

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mandy spune:

Buna ziua tuturor ... Am si eu o intrebare, poate are cineva raspunsul ...
Vreau sa stiu daca exista vreo gradinita particulara cu program saptaminal in Bucuresti ...
Imi puteti scrie pe adresa artemys24@yahoo.com
Mii de multumiri ...

Mergi la inceput