Bebelusi de sept-oct 2004 (27)
Raspunsuri - Pagina 14
ionika spune:
Va doresc o primavara frumoasa si caldura in suflete!Noi suntem bine si raportam un bb mofturos. Nu-i place supa, dar mami mai incearca.
Iulya-(sper sa fi retinut bine)eu ii dau lui Andrei Babycalm de cand s-a nascut si pot spune ca sunt f multumita pt ca i-a reglat scaunul. Acum face aproape in fiecare zi.
Cristina (Herra)-ce mai faceti?
Diana-unde sunteti?Ce mai face Ianis?
Ioana si Andrei (14.09.2004)
julya spune:
mcm, mi-ai descris exact puiul meu...numai in brate, am o durere de spate insuportabila, uneori nici nu ma pot ridica noaptea din pat de durere, sper sa scapam repejor si de chinul dintisorilor...
aissa, cum a zis si Mihaela, constipATIA sigur e de la morcov si orez...din cate stiu parca si perele ajuta la reglarea scaunului...
multa sanatate..
Iulia si puiutul Adrian http://community.webshots.com/user/adrienut
ana_a spune:
Si Stefan e super marait... Eu de duminica i-am pus in pireu un pic de conopida si un pic de orez...asta sa fie cauza? sau alceva? Are niste nervi si mai mult decat atat screme de parca nu ar putea face kk sau nu stiu.... da ma omoara cum face... si din cauza asta i se usuca gatutzul si il apuca o tuse seaca...
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!
aissa spune:
Roandre, o sa incerc sa-i dau cu calgel, desi am auzit ca are efect pe termen scurt si apoi e la fel. Ma rog, pana nu incerc nu stiu.
De chinuit nu se chinuie la kk, dar sunt uscate "bilutele" de Tony nici nu stia ce e cand a gasit una cazuta din pampersul pe care i l-am dat sa-l arunce. Parca era o bobita mica de cafea.
Ana_a, din cate stiu eu conopida baloneaza, eu una mare si nu pot sa mananc, asa ca s-ar putea sa fie agitat din cauza asta, mai ales daca nu scoate gazele. A mea paraie la fundulet de zici ca-i mitraliera. Iti dai seama ce gaze au saracutii.
Maine o sa fac din nou supa si nu mai pun orez deloc, iar morcov doar unul micut. Nu ii dau inca para ca nu vreau sa intervin in digestia ei cat nu e cazul. Oricum, problema e pusa pe listuta de intrebari pentru doctor.
Iar fetelor care va plimbati cu ei in brate....eu una o tin putin in brate ca nu vrea sa stea culcata, daca ar fi dupa ea ar sta numai in picioare. Asa ca, dupa cum se vede si prin poze, fata doarme aproape numai in carut langa mine si il batai de se misca bara din fata, si nu e un carut slabut, e solid. Dar non stop, pana adoarme, misc intr-una de carut. Si merg asa cu ea si la baie (o las in fata usii sa ma vada, si la bucatorie...ce sa-i fac. La fel si la noi, jucariile nu prea o incanta decat pe termen scurt.
Cristina si Alexandra(30.09.2004)
anamari spune:
la multi ani de 1 martie la mamici si fetite
aissa-a mea a avut diaree si acum e constipata. eu ii dau asa cum am zis suc de fructe indoit cu apa-ea nu numai ca face mai solid fara acest ajutor dar se screme saracuta rau, rau si se face rosie, rosie...
mamici, cum a-ti reusit voi sa pacaliti bebele cu cereale-ca a mea numai cand vede laingurita incepe cu un plans? sa astept sa mai creasca-poate nu e pregatita?
ma duc ca se arde cina...va pup
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
georgiana.david spune:
Multumim Pufymic de urari, sanatate multa si voua!
Mada si Naty am vazut pozele voastre, faine tare!
Noi suntem bine, de maine trecem si la carnita si sper sa-i placa lui Dami la fel de mult cum ii place pure-ul de la pranz. Daca in timpul zilei mai face fitze la mancare, la pranz mananca cu cea mai mare placere. Azi a papat aproape 200 gr. de pure de legume.
Noi am fost afara azi, cam o ora. A fost excelent, Dami a dormit non-stop si dupa ce am intrat in casa la fel. A mancat excelent, am facut baie si acum doarme iar. Nu a apucat sa manance cerealele de dupa baie ca a adormit in timp ce il imbrcam in pijama dar sigur intr-o ora ma cheama la apel.
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
roandre spune:
Neata!
Eliana, iti tin pumnii pt la doctor. De abia astept sa-mi spui cum a fost.
Aissa, eu i-am dat bebelinei si suc de para dar nu am observat vreo schimbare la ea. daca nu se chinuie cand face kk, atunci e ok si nu ai de ce sa-ti faci griji...si cum ai spus ca o sa scoti orezul si pui mai putin morcov, atunci va fi ok.
Cat despre Calgel...e adevarat ca are efect pe termen scurt, dar macar vei sti daca sunt de vina dintisorii. Eu i-am mai dat bebelinei mele si acum dupa ce i-au iesit dintisorii, seara o singura data si am vazut ca a linistit-o ca altfel avea chef sa roada tot ce prindea in cale.
Ana, incearca sa scoti iar conopida si orezul si vezi daca e vro imbunatatire. Poate il doare burtica si din cauza asta face asa.
Anamari, altceva i-ai mai dat cu lingurita si a acceptat? Sa nu fie de vina lingurita. A mea a papat bine cerealele cu lingurita. Incearca mai intai sa i le pui in biberon si sa creszti cantitatea treptat pana ajungi la consistenta unui piure si apoi sa incerci cu lingurita.
Georgiana, wow...ce de a mai mancat Damian! Bravo lui. Si a mea vad ca legumele le accepta cat de cat, probleme mari avem cu fructele pe care nici nu vrea sa le vada.
Aseara bebelina mi-a vomitat de 2 ori in jet de a trebuit sa-i fac baie pe la 23.30 ca era uda din cap pan'n picioare. M-am uitat la ea si isi face singura greata, ba chiar isi baga mana pe gat pana vomita. Numai de prostii se tine.
Noi astazi mergem sa facem vaccinul si sper sa trecem cu bine! Aissa, iti tinem pumnii si tie!
Pupici!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 6 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
frosa spune:
Sa avem o primavara frumoasa si plina de bucurii!
Mey fetelor, va povesteam de cupilu' meu ca nu prea avea treaba cu diversificarea ... ei bine .. de 4 zile are o pofta de mincare ceva de speriat. In afara de faptul ca maninca TOT (amestecurile cu brinza de vaci, cereale, suc fructe) ieri i-am dat pt prima oara crema de legume .. si ce credeti , a mincat aproape tot. In ritmul asta o sa-mi manince si urechile cupilu asta . Deci dupa o luna jumatate de incercari cu cite o lingurita iata ca s-a maturizat baiatu.
Noi iesim afara in fiecare zi, si ieri a fost o ora jumatate.
Monica Robert si Razvan (10.09.05)
roandre spune:
Asa copil mai zis si eu Frosa! S-o tineti tot asa!
Vad ca bebelina mea e mai matinala astazi si deja s-a trezit...cred ca se pregateste de vaccin si ea!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 6 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.