Bebelusi de sept-oct 2004 (27)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Mihaela santate multa. Nu i-am dat pana acum Peritol, ca abia ieri am vorbit cu dr. si aseara nu i-am dat ca am vazut ca scrie pe prospect ca nu se da sub 6 luni si ma gandeam ca daca nu mai tine minte cate luni are bebelina si nu trebuie sa-i dau... Oricum trebuie sa treaca vreo cateva zile pana are vreun efect. Mi-a zis sa-i sau 2 saptamani.

Blue tinem puminii sa nu faca puiutul febra. Si sper sa reusesti sa-l convingi sa nu se mai trezeasca noaptea.

Aissa sper sa nu raceasca pitica iar.

Irina mancacios mai e puiul tau! Bravo! Eu nu reusesc sa-i dau nici 100 g de supa.

Bafta celor care merg maine la vaccin si sa nu faca puiutii febra.

Maimuta mea tot face mofturi la mancare. Mihaela parca vorbeai de pitica mea: cum vede lingurita urla, nici nu conteaza ce ii dau, iar la biberon abia mananca 100 ml. Ma gandesc ca e asa mofturasa pt. ca n-am mai scos-o pe afara pe vremea asta...
Maine ma duc la dr. si cred ca o sa ma tot duc pana o sa-mi rezolv toate problemele. N-am nici un chef, dar trebuie.

Elena cu cipilica

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Roandre, si de ce depinde daca se face polio injectabil sau oral? Eu ii fac vaccinul gratuit. Asta e diferenta, sau depinde de ce au ei la cabinet? Scuze, parca-s cazuta in cap dar habar n-am.
Despre nasuc, nu stiu ce sa zic, atunci, daca zici ca Alexia nu e infundata.... Eu ma gandeam ca are nasucul plin din moment ce zici ca-i curg asa. Ca undeva trebuie sa fie stocati, ca nu cred ca "da drumul la fabrica" doar cand se agita. Dar cine stie, fiecare copil are alt zbenghi, asa ca numai tu stii cum e in cazul ei.
Sa speram ca maine mergem amandoua la vaccin, ne tinem de o manuta virtuala si cele doua gagicute aproape tize vor fi cuminti si nu vor face febra!

Cristina si Alexandra(30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Pana la urma a mancat pitica supa-crema de legume cu carnita din biberon 150 gr...deci super bine dar n-a mai vrut laptic. Se pare ca piureul de legume ii place cat de cat...desi ne ia cam o ora sa pape atat ca trage de 2 ori, se mai uita pe sus...iar mai trage de doua ori, mai zdrangane o jucarie si tot asa. Cu lingurita nici n-am mai incercat ca e in zadar.
Aissa, doar cand se agita stand pe burtica ies mucisorii altfel nu prea. Habar n-am unde-i stocheaza...hihihi.
Stiam ca nu se da sa pape dupa polio oral ca sa nu-l vomite. Eu i le fac injectabile pt ca a mea si vomita mult de obicei.

Eliana, mamutele astea au ceva, sigur s-au vorbit1 Nici eu n-am mai scos-o afara si e posibil sa fie si asta desi ea nu e maraita.
Ai reusit sa vorbesti cu Ciulcu? iti tin pumnii daca te duci la doctor!
Cat despre Peritol, am crezut ca ai sunat deja doctorul.

Irina, ce flacau mare ai si mancacios! Felicitari!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 6 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Aissa cel gratuit este cel care se inghite asa ca nu trebuie sa pape 2 ore.

Mihaela pe noi mucii ne-au tinut 2 sapt si apoi au trecut dintr-o data.

Blue, Danyce voua din ce v-a recomandat dr sa faceti ciorbica?

Pupici

Mel de 2 x (20.09.2004)

Teo & Tibi

Mergi la inceput

Mel g multumesc, am priceput. Asta nu stiam, de ce depinde cum se face. Asta e, vad maine cum o pacalesc cu mesele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Mel mie nici nu mi-a vorbit de ciorbita doctorul , am inceput cu piureul de legume si gata....nici nu i-am dat ce-i drept , am incercat o data supita de legume de la Bledina dar n-a vrut asa ca....
Azi mi-a luat la pranz iaurt, mare minune , o sa notez in calendar :)

noi si bebe Marc
(28.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut, fetelor,

Am fost sa o cantaresc pe Alma si are acum 8030g la 4 luni si o saptamana si mi-au spus ca e excelent.La inaltime nu au vrut-o masura, dar o sa o masoare peste 2 saptamani.
Aissa, nu mai am ce sa-ti trimit ca s-au topit torturile, iar strudelurile care au ramas (ca am facut portie mare) le-am impartit pe la vecinii cu copii sa nu ma tenteze pe mine sa le papSi eu cred ca era vorba de frunzele de telina, desi nu era explicit contextul.
Melg, eu nu i-am dat si nici nu am de gand sa-i dau supica. Aici nu da nimeni supica la bebelusi si cand am intrebat si eu despre asta , s-au cam uitat ca mata-n calendar la mine.I-am dat de la inceput pireuri de legume si fructe, foarte bine pasate. Almei ii plac tare mult, mai ales cele de fructe si nu are probleme cu lingurita, papa din ea si se linge pe botic, ba chiar apuca ea lingurita sa si-o bage mai repede in gurita ca nu are rabdare deloc fetita mamii
Si eu va doresc o primavara frumoasa si ma gandesc cu nostalgie la martisoarele ce le primeam in tara, ca aici nici vorba de asa ceva, nici 8 martie nu se sarbatoreste aici.
Acum plec sa calc niste capite de haine ca maine plecam pana luni la Ralucule (o sa fie prima calatorie cu trenul a Almei) si nu am chef sa las toate de izbeliste pe aici.
Pupici si revin mai tarziu,

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Eh, bine Danyce, dar data viitoare te rog sa nu ma uiti! Glumesc, bineinteles. Drum bun si petrecere placuta!
Fetelor am 2 probleme acum:
1. kk - de cand cu piureul de legume, Alexandra, care de regula facea kk cam la 35-40 de ore si condensat spre tare, face acum ca oaia. Bilute de culori diferite (galben, portocaliu, maroniu)dar foarte foarte uscate. Ma gandesc ca o cauza e morcovul, a 2-a si orezul (ca m-a pus cineva sa-i pun cateva boabe dar nu mai repet figura). Ca interval nu e rau, azi a facut de 2 ori, dar mi se pare prea uscat. La voi e tot asa? Trebuie sa-i dau ceva sa o mai diuleze? Eu am frica diareei, dar nici sa faca tare nu vreau. Iar noi bem 150 ml ceai pe zi si ia si debridat de 3 luni zilnic.
2. Maraiala - la faza asta mai mult o cainez ca nu cred ca ma puteti ajuta. Nu pot spun ca plange, dar maraie mai mereu. Isi baga pumnul in gura, sau degetele si plange...., ii scot bibeornul sau suzeta din gura si plange...azi la 10,30 a urlat cu sughituri, cu suspine, cum nu a facut vreodata. Sa fie dintii? Eu tot pipai, dar nu simt mare lucru. Dar asa mi-e de mila de ea. A vazut-o si mama si la fel crede si ea. Ca nu pare sa aiba alt motiv de a plange. Of, de-asi putea sa-i iau durerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Mel, daca zici ca v-au tinut 2 sapt inseamna ca mai avem si noi putin si scapam de ei. I-ai dat ceva ca sa scapati de ei?
Aissa, kk tare e de la morcov si orez. Incearca sa elimini orezul si morcovul sa fie cat mai putin. Si da-i in continuare ceai ca e bine. Daca nu se chinuie cand face kk atunci nu ai de ce sa-ti faci probleme.
Cat despre maraiala, s-ar putea sa fie dintisorii. Ai incercat sa-i dai cu putin Calgel pe gingii sa vezi daca se mai calmeaza?

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 6 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Si eu ma plang de aceeasi maraiala pe care nu stiu cum s-o calmez. Nu pot sa spun ca saliveaza abundent sau se vede vre-o umflatura la ea in guritza. Nu-i trebuie nici jucarii, nici cantat daca s-ar putea numai plimbata prin casa si eu nu mai pot ca ma doare spatele foarte rau.

Alexia Maria cocheta

Mai multe poze cu noi

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria (DN 02.10.2004)

Mergi la inceput