Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (67)
Raspunsuri - Pagina 9
Andruska spune:
Am vrut doar sa va urez o primavara frumoasa, plina de iubire alaturi de puiutii nostri si de bucurii .
Va pup pe toate
Gabi multumesc de email .
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
CataD spune:
Fie ca aceasta zi frumoasa a Martisorului si a primaverii sa ne aduca noroc in viata, speranta intr-o lume mai buna si o viata prospera.
Catalina si Laura (12 ian 2004)
Emilly spune:
Pentru voi dragele mele...
http://felicitari.rol.ro/felicitari/815.htm
Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)
Emilly spune:
...si noi am avut o noapte...pina la 12 noaptea a plins de ne-a innebunit.Adormea si se trezea plingind...
Sper la noapte sa fie mai bine pentru toate mamicile de bebei plingaciosi
Adriana ce mult a papat Rares azi noapte, o fi o perioada de crestere sau ce-o fi??si Ilinca mea a ras doua biberoane azi noapte...eu nu prea mai inteleg nimic din comportamentul ei, iar programul e varza
sa fiti iubite!!
Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)
ane2 spune:
La multi ani de 1 Martie!!!!!!!!!!!!!
Sa aveti o primavara frumoasa si plina de bucurii!!!!!
Offffff noi tot bonavioare suntem si mai nou nu vrem sa papam deloc...de 4 zile nu a mancat nimic....doar ceai.....nu mai stiu ce sa fac....
Maine dim ne ducem din nou la dr. sa vedem ce zice.....
A slabit rau de tot...si tot timpu e maraita si nimic nui convine..
Emily,Rachella de cand sa imbolnavit noaptea ma trezeste din 5 in 5 min.....ba isi pierde suzi, ba vrea ceai etc.....
Noroc cu mama, ca dim la 8 cand se trezeste o preia ia si asa mai apuc sa dorm si eu un pic.
Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
Ioana77 spune:
LA MULTE PRIMAVERI TUTUROR !!!!!
Sa fiti sanatoase alaturi de familie si de cei dragi!
Sa primiti zilnic cate o floare!!!
Sa zambiti in fiecare zi cuiva drag!!!
Adina
Despre fotograf, ti-am dat sms.
Adriana, Emilly, Monica,
Va doresc nopti cat mai linistite!
La mine ziua a inceput super, prin gasirea, la trezire a unui cos superb de flori... :-))
Arturicii, haiosi ca de-obicei. Au inceput sa patruleze din ce in ce mai bine.
Au iesit si azi afara, tot de manutza caci de carucior pe zapada nu poate fi vorba.
Va dorim o seara minunata!!!
Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_
Roxana_G spune:
Buna seara si de la mine. Eu sunt cam prost dispusa pentru ca se apropie botezul si nu am rezolvat nimic cu exceptia trusoului. Azi am fost in oras si nu am mai gasit fusta pe care o voiam, iar bluza ochita arata sinistru pe mine. In plus nu am ajuns nici acum sa dau comanda de lumanare.
In rest, nu tu cos cu flori, nu tu nimic. Deocamdata cel putin.
Alex e bine, nu va faceti griji. Nu i-a placut afara nici ieri si nici azi, chiar daca a fost lasata pe jos. Acum am culcat-o nemancata pentru ca facea fitze la masa si m-am enervat. O trezesc peste vreo ora sa ii dau din nou.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
buli spune:
apropo de felicitare, Emilly, in Canada sint ghiocei? mie-mi plac asa mult ...
pupici la bolnaviori. sanatate multa, multa
noi sintem cam zurbagii. in timp ce spalam copilul ne-am apucat sa ne batem cu apa eu cu tati si s-a spart becul de la baie. nu s-a intimplat nimic, dar Ovi inca mai stringe la cioburi
azi Matei a mers o gramada pe jos. si am gasit si o solutie ca sa pastram drumul cit de cit drept. dam cu piciorul in diferite chestii. adica jucam fotbal cu pietricele, cutiute si ce se mai gaseste pe jos. si asa mergem mult si bine si destul de drept
va dorim o seara frumoasa si linistita
eu am auzit ca daca ne tot prefacem in fiecare zi ca a venit primavara, intr-o buna zi chiar o sa vina
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body
buli spune:
Cand Dumnezeu a creat mamele
Cand Dumnezeu crea mamele era in a sasea zi, cand un inger i-a aparut si i-a spus: "O sa cam ai de lucru la aceasta creatie…"
Si Dumnezeu i-a raspuns: "Ai citit punctele acestei cereri?
· Trebuie sa se poata spala, dar sa nu fie din plastic;
· Sa aiba 180 de parti mobile…toate sa poata fi inlocuite;
· Sa alerge dupa cafea neagra;
· Sa aiba poale care sa dispara atunci cand sta in picioare;
· Un sarut care sa poata vindeca orice, de la un picior rupt si pana la o legatura de dragoste terminata prost;
· Sa aiba sase perechi de maini;
Ingerul si-a scuturat capul incet si a raspuns: "Sase perechi de maini…in nici un caz."
"Dar nu mainile sunt cele care imi fac mie probleme" a spus Dumnezeu "Ci cele trei perechi de ochi pe care mamele trebuie sa la aiba."
"Asa este modelul standard?" a intrebat ingerul.
Dumnezeu a dezaprobat "O pereche ca sa vada prin usa inchisa atunci cand intreaba: copii ce faceti acolo? O alta pereche in spatele capului pentru a vedea ceea ce nu ar trebui si bineinteles ultima in frunte pentru a se putea uita la copil cand acesta greseste si trebuie sa-i spuna: te inteleg si te iubesc.
Doamne, spuse ingerul, mai bine lasa pe maine…
"Nu pot" i-a raspuns Dumnezeu "Sunt asa de aproape de a crea ceva atat de apropiat mie. Deja am creat mama care se face singura bine atunci cand este bolnava…care poate hrani o familie de sase persoane cu un singur hamburgher…"
Ingerul a verificat modelul si a spus "Este prea firava".
"Dar este rezistenta!" a raspuns Dumnezeu "Nu poti sa-ti imaginezi cate poate indura mama asta!"
"Poate sa gandeasca?"
"Nu numai ca poate sa gandeasca dar poate rationa si face compromisuri." a spus Creatorul.
In final, ingerul s-a aplecat si si-a trecut degetele pe obrajii mamei. "Exista o crapatura" s-a pronuntat el. "Ti-am spus ca te straduiesti prea mult cu acest model."
"Nu este o crapatura" a raspuns Domnul "Este o lacrima"
"La ce foloseste?" a intrebat ingerul.
"Este pentru fericire, pentru tristete, pentru dezamagiri, penrru durere, pentru singuratate si pentru mandrie."
"Esti un geniu!" a exclamat ingerul.
Domnul s-a uitat trist si a spus "Dar nu am pus-o eu acolo!"
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body
ad_risnov spune:
Seara buna!
Anca, ce titulatura ti-ai tras, si ce motto. Multumim pt. mesajul despre MAMA!!! Este super.
Ioana, bravo lui Cata. Cred ca ai inceput tare frumos ziua.
Zici ca merg Arturicii??? Sa stii ca n-am uitat de bere!
Roxi, o sa vezi ca se vor rezolva toate! Cand botezati???
Ane, multa sanatate Rachellei. Of, tare greu e cand se imbolnaveste puiul. Am primit mesajul tau pe PM si iti multumesc mult ca nu ai uitat de mamica aceea care urmeaza sa nasca pe bb2. Tare bine ii vor prinde lucrusoarele de la tine.
Cum vrei sa facem in continuare cu spitalul. Mai vb. o data cu Raluca???
Tania, nu mai zici nimic??? Ce mai face Bibi? S-a insanatosit? Poate ne dai un semn de viata.
Babee, Elena si Mav, pt. mesajul de 1 Martie!!!
Adina, ce ma bucur ca ti-au placut ideile mele!!! Succes la a le pune in practica!
Pupici.
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares