Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (67)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns layla spune:

O primavara frumoasa cu multe bucurii

Multa rabdare pentru mamicile si copilasii care nu dorm noaptea. Am trecut si eu prin asta si va inteleg perfect. Nici acum nu-mi vine sa cred ca Alex doarme toata noaptea (asta dupa ce am eliminat masa de noapte cu surle si trimbite).

Si eu am primit un mastisor tare frumos.

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Imelda, nu iti face griji. Eu abia azi am vazut poza cu pricina. Nici nu ma gandisem la asta, florile erau pachet cu cadoul. Dar placerea a fost de partea noastra sa vi le daruim.

Adriana, sambata pe 5 e botezul.

Fetelor, si o rectificare. M-am jeluit ca nu am primit flori, insa mi-am amintit ca am primit la serviciu niste frezii dragute pe care le-am uitat acolo.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Va doresc o primavara frumoasa, cu dragoste si caldura in suflete si multe flori!

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Aoleeeeu...ce am mai plans citind mesajele voastre

Fetelor va multumim tare mult pentru mesajele voastre...ce bine e sa stii ca cineva se gandeste la tine, la noi...va iubesc mult

Vreau sa urez si eu LA MULTI ANI tuturor copilasilor care s-au sarbatorit aceste zile si sa le doresc tot binele din lume si o viata dulce si frumoasa iar mamicilor o primavara superba alaturi de cei dragi

La noi, totul a decurs super bine...durerile au inceput numai pe la ora 5 dimineata, pana atunci aveam dilatatie si contractii fara dureri, iar la 5 jumate mi-au facut epidurala si nici nu isi facuse efectul anestezia, cand eu deja aveam dilatatie maxima.
M-au vazut asistentele ca ma chinui de durere ma intrebau daca nu si-a facut epidurala efectul...s-au gandit ele ca nu ar fi rau sa verifice dilatatia, era maxima. Masa de nastere nici nu era pregatita. Ma rugau sa nu imping ...da` si cand am impins, in jumatate de ora am nascut Sincer, a fost super Imediat mi-au pus fetita in brate, pana i-au taiat cordonul, dupa care au curatat-o nitel, au cantarit-o si verificat-o si mi-au dat-o din nou in brate sa o alaptez.
Eu din fericire, am scapat fara rupturi, fara cusaturi, burta deja s-a retras in proportie de 70%.
Eh...cam astea sunt ultimele vesti de la noi. Mai citesc ce ati scris si revin .
Va pup mult si inca odata multumiri ca ati fost langa noi

Mami Saphir si pruncii
http://community.webshots.com/user/climamos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Waw, Saphir, bine ai revenit!! Gata, deja esti acasa? Super, ce bine ca a fost totul usor, bravo tie, esti nemaipomenita!! Parca maine te aud ca ai spalat geamurile prin casa!!! Esti grozava!!!! Asteptam poze cu micuta!!! Cum reactioneaza Amos?

Si eu am avut o zo frumoasa azi cu flori multe de la sot, de la seful, de la colegi si mama soacra si ciocolata!!

Albert e bine, sanatos, umbla foarte mult, se ridica singur de jos, se urca pe canapea, se da jos,face numai nazbatii, vorbeste , ma pupa. Ii zic "hai sa ne iubim" si vine si se lipeste de mine si ma pupa.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Saphir...
si noi va iubim si am tinut pumnisorii sa fie totul bine.Bine ati venit acasa..si asteptam sa-ti vedem pruncii

O de Martisor

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)
----------------------

Haideti sa-l ajutam pe Liviu Ungureanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Saphir te pup dulce!

Zi-ne mai multe despre gazuta mica, cum e?ce face?doarme?papa?face scandal?da-ne vesti despre ea, plizzzz!

Mai zi-ne si de tine, ai laptic?cum te descurci cu programul lui Amos si al micutei si al tau...???de tati nu mai intreb ca saracul e pe locul 3.

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Saphir bine ai revenit acasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asteptam poze cu samburica si sa ne povestesti cum reactioneaza Amos la noul membru al familiei.
Multe ptr tine.

Anita
si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Saphir mama eroina bine ai revenit!
Cum te descurci, te ajuta cineva?

Asteptam poze cu Printesa!

Noapte buna,
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Saphir, sa-ti traiasca simburica si sa te bucuri de ea! Abia azi am aflat despre fericitul eveniment. Si bine ai revenit acasa! La multi ani si pt. Amos (ca n-am mai intrat de mult pe net). Amos ce zice de surioara lui?

Pupici.

Diana si Mircea (2.01.2004)

Album Mircea

www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput