Ce-ati simtit cand a miscat?
Mi s-a spus ca o sa simt un fal-fal sau ca un val,dar n-a fost asa.Eram f balonata si aveam o gramada de valuri in burtica,dar dincand in cand credeam eu ca gazele imi ridicau uterul si mi se denivela usor burtica.Toata treaba asta timp de o saptamana si ceva pana cand i-am povestit mamei si ea mi-a spus ca de fapt bebita misca si eu il confund cu o basinica.Halal mama mai sunt!Acum ca stiu ce se intampla sunt pe faza de fiecare data si oricum tot nu simt valuri.Mai degraba simt ca niste crampe mai localizate,iar la mana se simte o denivelare mai tare decat restul burticii.Una peste alta bebita al meu e f activ si ma bucur de fiecare data cand ma anunta ca e acolo.
Sarcini usoare si bebelusi sanatosi!
Oana
si bebita (18 sapt)
Raspunsuri
felicia0606 spune:
Felicitari pt. bebita mititel!
Eu am simtit acel fal-fal de care vorbesti. Parca aveam un fluturas in burtica. Iar senzatia a fost nemaipomenita! Dupa un timp insa a inceput sa joace fotbal!!! Se vedeau miscarile prin haine!
Iti doresc sa ai o sarcina usoara!
Felicia si bb Alex
www.babiesonline.com/babycontest/vote.asp" target="_blank">VOTATI AICI CU ALEX E. pentru finala concursului!
http://www.babiesonline.com/babies/a/alex2003
http://community.webshots.com/user/felicia0606
adrianafedorca spune:
stai sa vezi mai incolo cand pleca cu burtica la plimbare ba in stanga ba in dreapta, mie imi place la nebunie...
sarcina usoara in continuare si multa sanatate
Adriana si bebelinul 31 saptamani
Albinutzza spune:
Oana...bebeul tau te-a anuntat ca e acolo...asa a fost si la mine, nicie u nu stiam, dar acum m-am obisnuit si chiar imi place...si ne conversam, si el imi raspunde 
Albinutzza
19+ & Luca din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa
Monicutz spune:
Eu la inceput am simtit ca un ciocanit in burtica. nu prea puteau fi gaze...asa ca am zis ca-i bebe. Acum simt la fel, daor ca mai puternic...si e bb ca se mai muta cateodata dupa mana. Nu imi sau seama daca e coincidenta sa nu.
Mai simt cateodata ca o bolboroseala.
Si am mai vazut ca burtica are diverse forme :). Uneori e mai intr-o parte, alteori se vad denivelari. Cred ca dupa cum inoata bebe :).
ra_75 spune:
Eu simt ceva ca o pulsatie, insa partea interesanta este ca am simtit aceste pulsatii inainte de sapt. 14...Nimeni nu vroia sa ma creada, asa-zisele mame "cu experienta" ma contraziceau (colege de servici). Ca nu se poate, si nu se poate, ei, daca intr-adevar simti asta atunci nu ti-ai facut bine calculele, etc etc. Dar nu se poate, eu stiu exact si cel mai bine perioada in care am ramas insarcinata. Nu poate fi altfel. E drept ca sunt derutate pentru ca am o burta mare, mare, care a inceput sa se vada de foarte timpuriu. Asa e conformatia mea, m-am ingrasat pentru ca nu mi-a fost rau de loc in primul trimestru si aproape tot s-a pus pe burta. Mereu am avut aceasta problema. Atunci cand ma ingrasam, prima data vedeam pe burta.
In orice caz, pulsatiile despre care va povesteam, se repetau in mod constant, in fiecare zi si mi-am dat seama ca e bebelul meu dulce pentru ca in mod normal nu am atata activitate in burta.
Astept sa se miste cu tot cu burta si sunt foooooooarte mandra de burta mea mare. Este prima data cand nu mai mai gandesc la ea cu oarecare retineri, imi vine s-o arat tuturor![]()
Multa sanatate, 
Ramona si
17+
szivarvany spune:
Eu am avut senzatia de bule de aer ... ca atunci cand le faci in apa si m-a distrat de minune, credeam ca am baut multa apa minerala
, dar apoi am realizat ca erau miscarile bebicai repetate parca ritmic. A fost extraordinar !
Leoaicele Daria &
Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
danateo spune:
Eu stateam pe scaun si am avut o senzatie, ca si cum ceva s-ar fi rascolit in burtica! Cred ca facuse o tumba smecherul!!!
Pe urma, in lunile mai avnsate, era de-a dreptul amuzant: se vedea pur si simplu cum pleca cu burtica scotandu-si coate, genunchi sau calcaie prin ea, si noi incercam sa ghicim pe piapite ce parte a corpului era!![]()
Imi aduc aminte ca-i placea la nebunie in apa. Cand faceam baie il apuca si pe el joaca, si reactiona f violent si promt la atingerea unei maini reci... ii ingheta gogoneata probabil!!!![]()
![]()
![]()
Mai nasol o sa fie cand nu o sa cadeti de acord in privinta orelor de odihna! O sa vezi ca nu stiu cum se nimereste dar de cate ori tu vrei sa dormi el vrea sa se zbenguiasca... si asta se intampla si noaptea! Eu il pacaleam intorcandu-ma usor de pe o parte pe alta... si adormea la loc!
Una peste alta, in afara de momentele cand il vezi efectiv la ecograf, asta e partea cea mai placuta a sarcinii! Eu, cel putin, simteam nevoia sa-i simt prezenta mult mai concret decat puteam sa i-o simt privindu-mi burtica!
. Si el nu intarzia sa se faca simtit!!!
Dana si bb Matei
http://www.geocities.com/bebe_matei
Tia spune:
eu am simtit de multe ori bolboroseli in burtica (de prin saptamana 16), dar niciodata n-am fost sigura ca e de la bb, ma tot gandeam daca nu cumva se revolta intestinele mele
sambata insa am simtit o impunsatura, s-a intamplat ca sotul meu sa fie si el cu mana pe burtica si a sarit ca ars
era evident bb
tocmai faceam 19 saptamani
19+
gilbertliana spune:
La mine a fost ca un ciocanit tare de tot, chiar sub buric. Trei batai una dupa alta, dupa care au inceput falfaielile, valurile, iar acum avem adevarate tsunami! Avem 37 de saptamani.
Sarcina usoara si bebe sanatos. Ariela
Giana spune:
Eu prima data am simtit acel fal-fal de care vorbiti voi.Dar era mult prea devreme si toata lumea spunea ca este imposibil sa fie bb.Din pacate nu l-am simtit asa decat cateva zile dupa care pauza pana acum o saptamana cand am simtit clar ca este bb.Mult mai puternic.Simt ca parca se rasuceste sau uneori ca un ciocanit.Stiu sigur ca este bb-ul meu dar inca nu simt nimic cand pun mana.Si nici nu se vede.
Giana 18s