Balante (dez)echilibrate (11)

Balante (dez)echilibrate (11) | Autor: ticka

Link direct la acest mesaj

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42422&whichpage=1" target="_blank">partea a 9-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43264&whichpage=1" target="_blank">partea a 10-a

www.balantzedc.go.ro/" target="_blank">Noi, balantele

Poftitzi de continuatzi:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Mihaita al lui Felis

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Andreea, iti urez pregatiri placute si fara stres! si petreceri pe masura..dar mai vb noi pana atunci

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Mihaita al lui Felis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

Ding-ding! (sunä clopotelul )
Poftiti la ceaiul de la five o'clock!
Sortimente variate si companie selectä!

Am fugit cä mä asteaptä musafirii! Revin dupä "apus de soare" cu mesajul de rigoare!

P.S.: Sunt si präjiturele !

Mergi la inceput

5 o'clock!!!!!! ding ding!!!
Salmidutza!
Si vrem si prajiturele
Eu ma bag la ceai verde !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Pai daca stiam eu ca dati ceaiul...abia ce l-am terminat de baut... dar, ca sa nu fiu nepoliticoasa, servesc si de la voi. Din pacate de prajiturele nu poate fi vorba, azi e ziua mea de fructe .
Diseara mergem la cumparaturi si sper sa nu uit iar sa-mi iau si eu ceai, Ahmad parca,nu?
P.S. : abia acum a adormit Vlad, de-aia sunt mai vorbareata .

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Ahmad, Andreea!
si somnic usor lui Vlad !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Andreea ti-am scris aseara ca am vazut o MOTO cu acumulator la Metro Militari ai fost s-o vezi???

W-E placut tuturor!

Mergi la inceput

Ohhhh, cate ne-am adunat la 5 o'clock !

va pup dragelor si va urez w-e placut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Stiu Cary, multumesc, dar n-am reusit sa ajungem ca aseara a fost meciul si nu-l puteam rata !!! Si bine am facut...
Numai ca cele de la noi sunt tare scumpe...vazusem si eu superba in Carrefour si m-am dus glont la ea si tot asa am si plecat...21.000.000 !!! Oricum sper sa ajungem in week-end-ul asta, desi duminica suntem la circ !!!!
Si eu va pup...dar asta inseamna ca maine nu ne vedem ?!

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Uite ca inca n-am plecat. Eu stau departe de net in w-e. Nu mai avem acasa net, dar sa vad partea plina a paharului...deci avem mai mult timp pentru familie si comunicare life!
Am citit ca mergeti la circ. La junior sau seara? oricum distractie placuta!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Deci 1-0 pt. Sandica ca Mami nu are net si sta mai mult in sanul familiei!Las ca tot raul are si un bine!

Va doresc W-E placut si distractie maxima!

Mergi la inceput