Balante (dez)echilibrate (11)
Raspunsuri - Pagina 7

vlada spune:
 Eu a trebuit si azi sa ma umplu de nervi...a fost sotul la Adm. financiara....nu e buna fisa de la firma si oricum nu ei pot rezolva, ci tot firma...asa ca o luam iar de la capat....parca imi si vine sa renunt, numai drumuri si nervi !
Andreea si Vlad
Iubirea mea

ticka spune:
 La multi ani dragelor 
!!!
Sa aveti o primavara frumoasa plina de zambete si bucurii!!
Si pentru toate balantzele si pestioaicele si capricornutzele si..... de adresela carora n-am facut rost 
 un martishor de la noi!
Andreea, nu fi suparata...pana la urma sa vezi ca se rezolva toate 

Cary - nemaipomenita cafelutza! multzam frumos 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Mihaita al lui Felis 

AdynaB spune:
 Buna fetele,
La multi ani de 1 Martie si sa aveti o primavara plina de bucurii si sanatate!!!

Adyna si Selina bambina

Ioana75 spune:
 Dragi balante, 
Va doresc o primavara minunata, plina de zimbet si bucurii!
Cu mult drag
,
Ioana
PS: N-am mai gasit ceai Ahmad la Gima. Rog din suflet cine a cumparat ceai Ahmad in ultima perioada sa-mi zica si mie de unde
.

Cary spune:
Saptamana trecuta a cumparat prietena mea din Pavilionul H din parcul Herastrau respectivul ceai.

vlada spune:
 Chiar nemaipomenita cafeaua de la Cary...am pastrat si pt. maine dimineata !
Multumim de Martisor Ticka ! Poate nu ma uiti si pe mine, cand ai timp, cu calendarul ala rusesc...ca mi-am prins urechile !
Andreea si Vlad
Iubirea mea

ticka spune:
 Andreea, uite despre primul tabel cu patratele verzi:

quote:
In primul tabel (cu patratzele verde inchis si deschis) prima linie sunt lunile: ianuarie, februarie, martie... si prima coloana e varsta mamicai: patratelele verde inchis sunt pentru baiat si verde deschis pentru fetitze.
aici e simplu
pentru urmatorul tabel vreau luna nasterii sotului, ok?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Mihaita al lui Felis

ticka spune:
 Andreea, daca in septembrie faci 30 ani, atunci dupa datele din primul tabel:
la 30 ani impliniti: sept -> octombrie, februarie -> august: fetitza