Balante (dez)echilibrate (11)
Raspunsuri - Pagina 12

Cary spune:
Iubitele,a fost careva pe la Dalles???sa-mi spune-ti si mie ce au???ca n-am apucat sa ma duc de Ziua Indragostitilor.

ticka spune:
 Neatza matinalelor si harnicutzelor 
! 
Salmidutza, te asteptam cu drag....
Cary, decat la traditzionalul Mall Vitan n-am fost in alta parte, din pacate....
 si fug sa beau un ceai Earl Gray, ca sa mai colorez atmosfera!!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Mihaita al lui Felis 

dana_ene spune:
 'neata 
!
Cafeaua caraibiana merge si cu rom de orice fel. E bunaaaaa 
!
Eu am facut-o si fara frisca, dar neaparat cu scortisoara.
Felis, imi pare rau, uite ca nu ma gandisem ca tu inca alaptezi. Sorry !
Eu sunt mare bautoare de cafea, de-asta mi-a lasat gura apa la reteta asta. E bunaaaaa 
...
.
Uitati-va aici.
Va place ?
Cafea cu frisca !
(daca nu se vad chiar acum, mai asteptati putin, dureaza pana apar pe webshots).
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100

FELIS spune:
quote:
Originally posted by dana_ene
Eu sunt mare bautoare de cafea, de-asta mi-a lasat gura apa la reteta asta. E bunaaaaa...
.
Uitati-va aici.
Va place ?
Cafea cu frisca !
(daca nu se vad chiar acum, mai asteptati putin, dureaza pana apar pe webshots).
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
UAU
 arata bestial!...

Felis si
 Mihai-Cristian (06.12.04)Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!

ticka spune:
 Intradevar, arata nemaipomenit. Eu am primit-o pe mail (Cary 
) si am 
, in cel mai dizgratzios mod 
.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Mihaita al lui Felis 

ticka spune:
 Dragelor 
, sunt fericita, pe Ym am dat de cea mai buna prietena a mea...cu care am pierdut legatura de vreo 1 an. Acum tzopai de fericire!!!! 

Cary spune:
Ca sa vezi,ca nu se stie niciodata de unde sare Iepurele!si apropo de Iepuras,ca mai e un pic si vine! cam ce ati vrea sa primiti???poate asa imi vin si mie idei,ca de 8 Martie tot in ceata sunt.

vlada spune:
 In sfarsit am reusit sa intru...la noi a fost pana de curent si nenorocire mare cu Vlad ca vroia desene...
Si sunt si tare incantata - sambata plecam la munte, la Moeciu !!!
Andreea si Vlad
Iubirea mea

ticka spune:
 Bravo Andreea 
! Ma bucur pentru voi. Vacanta placuta si distractie maxima!!!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">Mihaita al lui Felis