Bebelusi si copilasi de martie aprilie 2004 (45)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

La multi ani, voinicilor de azi!

LUMINITA, stai mai linistita, asa e cu socrii...In plus, ei vorbesc de multe ori la suparare fara sa fie convinsi de ce spun (tu n-ai birfit niciodata cind aveai draci fara sa simti chiar asa cum zici?). Nu pune asa rau la suflet, nu merita....Oricum, acum e importanta familia ta, sanatatea puiului, nimic altceva. Insa stii cum ar fi bine? Asa, ca lectie: sotul tau sa-i spuna tatalui ca tu ai citit mesajul si ca ai fost super dezamagita, chiar nu ti-a venit sa crezi, cum, cind tu ai probleme mari cu baietelul, o operatie pt o mama e enorm, deci ai probleme cu nepotul lor, lor le arde de reprosuri?! Cum isi pot ei imagina ca tu preferi sa stai in spital cu puiul, in loc sa petreci in restaurant si mama soacra sa nu-si vada capul de treburi cu David pe cap, ca doar bunicile cresc copii in Romania, nu? Eu zic ca trebuie sa-i spuna, numai asa, macar sa se simta si ei prost.

Cit priveste refuzul iloara...ai dreptate....Sora-mea e in franta de 5 ani, casatorita cu un francez, dar niciodata n-a cerut cetatenie, ea era mindra ca e romanca, pt ce sa-si schimbe natia? Pina de curind, cind s-a lovit si ea de ce zici tu....Acum, vrea sa depuna actele sa se faca frantzuz zgircit.

Gabi si Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Lumi, te-nteleg perfect, chiar daca eu n-am probleme de genul asta cu socrii ci mai grav, cu propria-mi mama. Si ea isi trateaza nepotica la fel ca pe o maimutica buna de aratat in public ori de cate ori are ea chef, dar doar atat. Noi mergem in vizita la mama doar in momente de "aglomeratie maxima" (gen parastasul de 6 saptamani al bunicii sau taiatul porcului) ca atunci e lume multa si are ea cu ce sa se laude. Imediat ce-a plecat lumea, uita ca are nepoata iar cand vrem sa mergem si noi intr-un week-end oarecare pe la ea, gaseste o tona de pretexte sa se eschiveze. Dar macar ea asa a fost de cand o stiu, nu m-a luat prin surprindere cu nimic. Dar tot ma doare.
Cat despre problemele cu angajatul, sincer sunt uimita. Aveam o parere mai buna despre frantuji, ce-i drept, n-am avut de-a face cu ei ca sa stiu ce si cum, insa nu-mi inchipuiam ca si acolo se fac asemenea discriminari (credeam ca doar Romania e tara tutror "posibilitatilor").
Fruntea sus, ca o sa te descurci tu cu toate! O sa treaca si operatia cu bine, o sa-ti gasesti si job iar socrii astia sunt, nu-i poti schimba asa ca accepta-i si bucura-te ca's la distanta mare si nu esti nevoita sa dai nas in nas cu ei prea des.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Helau Helau Helau

Lumi, n-are rost sa te agiti prea tare, pentru ca asa cum a spus si Laura ei nu ne vor iubi niciodata ca si pe copiii lor si orice s-ar intampla tot noi vom fi vinovata Important e ca voi sa va ganditi doar la sanatatea lui Dav si restul da-le incolo, ca nu merita nici sa te gandesti!

Laura, pai ce ti-am spus eu?? Sa ai grija sa nu o imbolnavesti si pe pitica si tu uite ce neascultatoare esti Sanatate multa va doresc!
Intrebai de martisoare! Sotul meu in fiecare an imparte martisoare, le cumpara si colegelor, dar anu asta a zis ca trece peste ele ca s-au inmultit ca ciupercile Eu sunt curioasa ce primesc de 8 Martie ca facem 2 ani de cand ne-am luat

Mariana, imi pare rau ca nu ati rezolvat nimic cu apartamentul si asa cum ai zis in tot rau exista si un bine

ALina, ce ati rezolvat pana la urma cu avionu??

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Cum eu de vreo cateva zile sufar de insomnii.....stateam si cugetam....luna asta Malina implineste primul ei anisor....acasa e exclus sa facem vre-un chef ceva (lipsa de spatiu) asa ca ce-ar fi sa inchiriem o sala si sa-i facem fetei primul ei party aniversar?!
Si stau eu ce stau...rumeg acolo la idee...dimineata o discut cu barbata-meu...si el incantat, vine cu o prima solutie...la el la firma sa "inchiriem" fie o sala de conferinte fie holul de la un etaj, mai ales ca'n week-end nu-i nimeni pe acolo, deci se poate. Insa asta o pastram ca solutie de ultima ora (intre timp am zis sa incercam sa cautam si o sala speciala pentru asa ceva - am incercat la niste prieteni care au un teatru de papusi pentru copii dar n-am reusit pana acum sa dam de ei).
Si dupa ce rezolvam noi partial problemele organizatorice...incepem sa ne gandim si la celelalte...cum ar fi invitatii.
Si mi-am adus aminte de intalnirea mamicilor de ian-feb.....asa ca ma gandeam....ce-ar fi sa invitam mamicile (de fapt bebicii) de martie-aprilie?! Bucuresteni, dar nu numai?! Asa ca ...ce ziceti....daca va lansez o invitatie oficiala (asa, cu vreo luna inainte) la ziua Malinei, veniti ?! Ca sa stiu ce fel de sala ma agit sa inchiriez! Eventual putem s-o transformam intr-o intalnire a mamicilor de martie-aprilie, daca sunt foarte multi doritori!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

OOOO Mickyyy super ideea ta! Dar eu sunt necajita ca nu pot fi prezenta din mai multe motive, dar daca totusi va hotarati si va adunati si faceti asa cum au facut si mamaicile ian febr cu cadouri si alea alea promit ca trimit si eu un cadou...asa ca va rog sa va hotarati repede ca sa stiu si sa ma pregatesc

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Neatza!
Clau, cu avionu s-a rezolvat, mergem pe 28 mai acasa.

Lumi, nasoala faza cu socru, data viitoare da-i ignore sa vezi cum se simte.Lasa ca gasesti tu job, deocamdata mai stai cit poti cu David.si sanatate.

Laura, la noi nu sint martisoare, asa ca io primesc flori de 1 Martie.Sanatate Dariei si tie!

Mariana imi pare rau ca nu a-ti rezolvat cu apartamentu, lasa ca gasiti voi altul.

Rayu, cum se simte Amelie?

Mai fetelor, Thea mea a luat-o serios la picior, nu mai umbla in 4 labe, cum prinde ceva de care sa se ridice a si fugit.E asa o figura cum se clatina cind merge si o mai si trage fundul intr-o parte, dar nu se lasa, asa ca acum trebe sa fiu numai cu okii dupa ea.
Despre petrecerea de 1 an , noi o sa facem acasa ceva restrins, ca nici nu avem multi prieteni cu copii.

Anca,Vlad si Thea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Luminita tare nasol dar banuiesc ca mai mirosisei tu putin situatia si acum doar ti s-a confirmat,asa ca depinde de cum vrei sa duci relatia cu ei mai departe ,si eu l-as pune pe sot (daca ar vrea )sa le spuna ce dezamagita sunt,iar cu francezii mai auzisem de dicriminari de genul asta si nu sunt prea mirata,capul sus si fii linistita ca toate sunt cu un rost.
Mickyyy in principiu eu sunt pentru intalnire dar sa ne strangem cat mai multe ca asa ar fi frumos

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirinda spune:

buna, fetelor, sunt pe fuga, abia am reusit sa va citesc, imi pare rau ca aveti probleme, Lumy, fruntea sus, singura ta preocupare este David, lasa-i in pace pe parinti cu ale lor, daca nu inteleg, treaba lor! si succes cu jobul, sunt siguraca vei gasi pina la urma unul mai bun!

Elena, pupicei si sanatate la Amelie!

Ela, bine ca a inceput sa manince mai bine! si eu o caut prin toate colturile din casa cind e vorba de mincare, dar asta este!

diana, te asteptam mai des cu vesti!

alona, saru'mana pt retete!

Veve, super petrecere si super-copilasi!

micky, pe mine te poti baza sigur ca vin la party!

si mai vroiam sa scriu, dar nu mai am timp, ma mir ca Ana mea nu artaa decit ochii, la papusi si la altii, dar nasul, gura, lantisorul sau alte alea, neam! in schimb, cind ii spun ca nu e voie undeva, zice Nana! de citeva ori la rind, si cred ca zice de fapt Ana, ca asa zice si cind se vede la calculator, in poze!

La Multi Ani tutror sarbatoritilor!

poate mai intru mai tirziu, toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Fetelor sunteti tare dragute! Va dulce pe toate!

Mikyy - e interesanta ideea ta cu sala. Dar te-ai gandit cum faci cu mancarea? cu aranjatul salii inainte si dupa petrecere?
SI eu ma gandisem sa inchiriez o sala, dar apoi gandindu-ma ca as fi fst doar eu cu sotzu la aranjatul salii, apoi la dusul mancarii, si in final la facutul curateniei, am zis ca ne lipsim.
Asa ca vom face un bufet acasa, sper sa incapa toata lumea.. Nu va fi ptr mult timp..M-am gandit sa-l aniversam duminica pe 13 incepand cu ora 14. Asa ca daca sunteti pe aproape va invit la party

Cu ocazia asta vreau sa fac si niste invitatii perosnalizate..Azi nu am avut timp sa ma ocup, dar maine voi studia problema.

Nu mai stiu cine spunea ca puiul ei a avut otita. Imi puteti spune, pls, cum se manifesta?
David tot lasa capul pe umarul drept si il suspectez ca l-ar durea urechiusha..desi in curent nu a stat, urechile i le sterg dupa baie..
In fine - pana acum nu a facut febra. Dar daca asta e semn as lua o programare la pediatru.

Va pup pe toate si imi pare rau ca eu nu sunt in Bucuresti, ca tare as mai fi venit la party.

Anca draga - treci prin Paris? Simpatica tare Thea! Fetitele sunt tare agere!

Mirinda am ras cu pofta la faza cu NA NA. Si David al meu spune NA NA cnd cade (ca eu ca sa-l impac ma fac ca dau bataie la lucrul de care s-a lovit, si spun NA-NA), iar cnd ii interzic ceva spune NAIN (nu degeaba stra-strabunicul lui a fost neamtz ).

Sa va mai spun ce ne-am distrat aseara. Eu intind rufele pe o o chestie cu sarme care se monteaza asa incat sa nu se vada rufele atarnate in balcon ("sechoire à linge" se cheama). Si eu de obicei instalez chestia asta in casa, intind rufele si apoi le scot pe balcon.
David a observat ca eu scutur rufele inainte de a le pune pe "sechoire", asa ca aseara a inceput sa ma ajute. In timp ce strangeam rufele, a venit fuga fuga si a inceput sa ia cate o rufa, o scutura bine (ca asa vazuse doar la mine), si apoi mi-o intindea. Si tot asa! Radeam cu taica-su de ne durea burta, ce baiat harnic avem la usa.

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Buna,fetele!O intrebare mica am si eu la bucurestence:cum e la voi cu martisoarele?Cine si cui le da?se dau si la copii?Pen' ca la noi,moldovenii fraieri,le da toata lumea la toata lumea;nu neaparat femei la barbati,dar fetitele dau la baietei si invers,parintii/bunicii la copii/nepoti si copiii/nepotii la parinti/bunici.Cineva di la capitala mi-o zis ca asta-i moldovenism si ca la voi e diferit.Ba chiar am pariat...nu stiu miza inca,da' sa stiu macar daca pierd!
Merci!
Alte manunte,mai pe seara!

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput