Bebelusi si copilasi de martie aprilie 2004 (45)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Oana, s-a stricat vremea A inceput sa ploua, dupa ce in timp de ne plimbam(pe un frigggg) a nins S-a dus cu boieria
Felicitari pentru dintoci!!! Asa deci, la voi doi dintr-o lovitura? Bravo voua, sunteti tari
Si Raul vrea in brate, il iau si nu prea, ca si pe mine ma rupe in doua Saptamana trecuta l-am pus in marsupiu si nu mi-a fost chiar greu, bine nu l-am tinut mai mult de 30 min

Laura, Raul inca nu arata nimic din ce ii spun Si nici nu-mi fac probleme prea mari cu cautatu, ca el cum nu merge de-a busulea si nici in picioare nu prea vrea, nu-mi fac griji Dar cand e in rotobil e jale mare(bine si in rotobil nu sta mai mult de 10-15 min /zi, asta pentru ca nu-l las io, ca si-a deformat mersu)

Alina, ce fetitz mare ai deja!

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Claudelu,or iesi ieri rar dar ne-am specializat ,numai cate doi!

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

buna ziua dragele mele!Sintem inca in Växjö ,la fratele lui Catalin.
Azi noapte am avut cea mai lunga noapte din viata mea.
Pe la ora 10 seara,nasa lui Amelie,Alexandra,fata tinara,de 24 de ani,statea cu noi la masa,cind brusc ,lesina.Cadere de tensiune.Tremuraturi,tot tacimul.Au fugit cu ea la spital,se pare ca nu era nimic grav,dar am stat pe jar citeva ore bune.Bun!A venit acasa.Ne-am culcat la 2 noaptea.La 4,ma terzesc urletele lui Amelie,care abia putea sa respire,horcaia,ce sa mai ,era sa mor cind am vazut-o.IAr urca in masina si fuga la spital,unde am stat pina la 9 dimineata,cu in halari de adrenalina din jumate in jumate de ora,timp in care Amelie urla ca din gura de sarpe si noi toti plingeam prin jur.Un cosmar!
Acum e mai bine ,noi sintem toti zombie,nedormiti,cu enrvii la pamint.
Urez tutror sarbatoritilor pe care i-am perdut mUlta sanatate si fericire,sa cresteti mari si cuminti!
Pupici

Elena si pisicutza Amelie

Mergi la inceput

Ti-am dus dorul Rayuela ,tare rau imipare sa aud asemenea vesti sar spune pana la urma ce a avut Amelie, ebine,bine acum?

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Hai ca am fost cam incoerenta ,

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Off...saracuta Amelie....sanatate multa si sperm sa nu se mai repete !!

La multi ani sarbatoritilor de ieri si de azi pe care n-am mai apucat sa-i felicit!

In sfarsit....a plecat mama de la mine....tare stresant a fost...ma rog..au fost si bune...au fost si rele....da' parca mai multe rele. Poate vi le povestesc eu cu alta ocazie...acum rasuflu usurata ca am scapat de ea.
Iar seara asta-mi fac de cap cu moata...barbata-meu are treaba...cumnatul e plecat la Braila...asa ca pana pe la 10-11 in cel mai fericit caz o sa fi "home alone". Noroc ca doarme moata, desi e posibil sa se trezeasca repejor, ca doarme de pe la 4 jumate (desi azi n-a prea dormit) asa ca nu-mi fac iluzii ca voi gusta prea mult libertatea.

Despre examen...habar n-am...rezultatele le iau peste ceva vreme (in general la aia la IBR le trebuie cam 2 saptamani pana corecteaza niste lucrari, m-as mira sa se miste mai repede acum), oricum, de luat l-am luat, asta stiu sigur (ca mi-am facut eu un calcul sumar la punctele de la subiectele care le-am facut bine, si ies peste 50) da' nu stiu si cu cat. Intreba cineva ce examen e....m-a mancat undeva anul trecut prin septembrie (cand nu stiam ca's gravida, ca altfel sigur nu ma legam la cap) sa ma inscriu la niste cursuri de la distanta de Analiza financiara si Risc in Creditare. Au durat vreo 5 luni, au mai fost 2 lucrari de verificare (da' alea le faceam eu acasa, cu cartea-n fata si le trimiteam la ei la corectat) iar ieri examenul final. Tot ce capat e o diploma...ca mare lucru nu s-a prins de mine. Au fost cateva chestii interesante, care chiar mi-au placut si le-am retinut, da' mai mult de 70% a intrat pe-o ureche si-a iesit pe alta (n-am avut nici dispozitia si nici timpul sa invat, da' daca tot apucasem sa le platesc, mi-a fost ciuda sa renunt).

Cat despre analize, azi am fost sa le iau. Pe langa faptul ca nu le gaseau (ca mi-au botezat-o pe fata mariana in loc de malina, de-am cautat juma de ora pana le-au identificat), m-au mai si enervat ca nu i-au facut o analiza, cica n-au avut suficient sange pentru ea (dupa ce i-au luat 3 eprubete ). Dar una peste alta par ok, vad ca n-are nici o infectie urinara (urocultura si sumarul de urina au iesit ok), sunt vreo cateva rezultate in afara limitelor, dar ceva de genul 11.2 cand ar trebui sa fie intre 9-11 si 2 dar sunt si 2 care mi se par mie mai dubioase. La biochimie i-a iesit TGP -ul (habar n-am ce-i asta) 46 U/L si ar fi trebuit sa fie intre 7-40 iar cea care a iesit cel mai mult in afara limitelor este TGO , are valoarea 108U/L in loc de 9-48 cat ar fi normal. O sa caut acum pe net sa vad ce-nseamna, oricum merg luni sau marti cu ele la medic sa mi le si interpreteze.

Atat pentru acum..ca am ceva de instalat pe calc. si tre sa restartez....daca nu se trezeste gandacul, revin!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

ELEEEEEEEEENNNNNNNNNAAAAAAAAAAAA, ce-i cu pisicu?? ce are? vrem mai multe detalii!!!! Sanatate multa va doresc!!!
pisicutzei si Alexandrei si multa sanatate!!!

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Mikkky, din cite stiu eu valorile peste normal a transaminazelor dau indicii de ceva hepatic.Acu' nu stiu care sint valorile normale la oameni( ca io am facut veterinara), dar o sa-ti spuna medicul despre ce e vorba.Uite ca am gasit ceva pe net:
TGO, GOT, AST (transaminaza glutamil oxaloacetica serica, aspartat aminotransferaza)
Valoare Normala : 0 - 40 UI
Crescuta : IMA, Boli hepatice (hepatita, staza, necroza, , colestaza, ciroza, obstructie biliara), miocardita, insuficienta cardiaca congestiva, embolism / infarct pulmonar, traumatisme, pancreatita acuta, boli musculatura scheletica, arsuri, anemie hemolitica, medicamente (antibiotice, Mevacor, antihipertensive, contraceptive orale, Teofilina, INH), Mononucleoza Infectioasa.

TGP, GPT, ALT (transaminaza glutamil piruvica, alanin aminotransferaza)
Valoare Normala : 0 - 40 UI
Crescuta : Boli hepatice (hepatita, ciroza, ficat de soc, insuficienta hepatica în stadii terminale, necroza, staza, colestaza, cancer, obstructie biliara), pancreatita acuta, Medicamente (Alopurinol, INH, Metotrexat, contraceptive orale, Fenitoina, Aspirina, Aldomet, Indocin, Heparina, Antibiotice), insuficienta cardiaca congestiva, boli ale musculaturii scheletice, Mononucleoza Infectioasa, soc, IMA, miocardita
Dar nu cred ca e cazul la voi, ca din cite am vazut nu sint cu mult peste normal.Nu vreau sa te sperii, doamne fereste! la Malina.
Rayu, cum se simte Amelie? Sanatate si pupici sa treaca.

Anca,Vlad si Thea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Abia acum am vazut mai atent ca TGO-ul este cam mare, dar nu te panica, stai linistita, e posibil sa fi fost si o greseala de laborator, ca se intimpla des.

Anca,Vlad si Thea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Mickyy, transaminazele mari apar in boli hepatice, dar la copii valorile normale sunt mult mai mari decat la adulti si poate pe hartia ta de rezultate sunt valorile normale la adulti ca nu cred sa aiba hartii speciale pentru copii.
Elena la Amelie. Ce a avut? Sanatate multa. Si Tudor a facut acasa febra peste 41 si am crezut ca mor, noroc cu maica-mea care a fost mai cu capul pe umeri si i-a facut frectii ca eu plangeam langa el.
Si Tudor se cere in brate, eu m-am gandit ca l-au obisnuit bunicii care se luau la intrecere care sa il tina, iar acum numai in brate vrea. Trage de mine si daca il iau de mana sa il plimb ma trage in jos se agata de mine si se ridica pe varfuri. De aratat nasul, gura si alte cele nu arata deloc, dar cum spuneam baieteii sunt mai lenesi asa ca nu-mi fac griji.
Alona si eu vreau retete, sunt in criza de inspiratie rau de tot. Adresa mea de mail este smt934@yahoo.com. Ma gandeam ca trebuie sa ii fac un tortulet mai special ca vine ziua lui si nu stiu ce sa ii fac, poate imi dati voi idei, ceva sa poate manca si el.

Tudorel

Mergi la inceput