Bebelusi si copilasi de martie aprilie 2004 (45)
Raspunsuri - Pagina 5
SimoV spune:
Dragelor, v-am citit iar doar pe diagonala, asa ca va rog sa ma iertati. Va multumesc din suflet pt. urarile adresate puiutilor mei. Noi suntem bine cu totii.
Rayuela, am citit in fuga ce ai scris tu, saracii de voi, prin ce ati trecut. Nici nu vreau sa ma gandesc. of, of.. Bine ca totul a trecut cu bine. Sper ca Amelie e bine acum. Pupici papusei
Sa stiti ca si ai mei vor tot mai mult in brate. Cred ca incepe perioada aia de "separation anxiety", asa ca nu dati vina pe bunici. Mia mai ales e tot cu ochii dupa mine si daca ma aude din alta camera vine fuga-fuguta, in 4 labe, dupa sunet pana ma gaseste. Lucas la fel vine cand ma aude, dar Mia a inceput sa planga daca o ia de la mine dn brate chiar si bunica si har Domnului e obisnuita cu ea, deci cred ca incep scumpii de ei sa inteleaga tot mai mult cine e mama...
Va pupam pe toti si pe toate, inca o data va multumim si uram si noi
LA MULTI ANI lui VLAD!!!
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
LaviB spune:
Seara buna fetele!
Am apucat sa citesc si eu in parte ce ati scris, asa intre ciulit urechiile si voi, pt ca in seara asta l-am pus pe papi sa o culce pe cocolina ca se pare ca nu vrea decat cu mami si....pe tati il respinge de multe ori seara si-l vad cum sufere din cauza asta.Singura solutie e sa-si petreaca si el pe cat posibil mai mult timp cu ea si pusul in pat la somnicul de seara e primul pas.(defapt cand e acasa sta mai tot timpul cu ea, se joaca etc insa parese ca nu suficient pt ea)A culcat-o in 15 min cu o tura de plans de 6, deci destul de ok.
Codritu, ma intrebai de unde am atat de multe prietene? Am cateva sa stii si har Domnului pt ca acu 7 ani cand am venit aici, am urlat destul dupa viata activa de acasa si prietenele lasate acolo.(am platit in primul an telefonul aproapte luna de luna in jur la 600 marci cat am tot sunat acasa)
La grupa de bb-i si mamici suntem 7 fete.Toate din ro, doua sunt chiar de aici din forum, o alta cunoscuta cand mergeam la inot cu Hanna si restul prietene mai vechi.
Nu trebuie sa uitam ca aici e o zona plinca cu sasi din Ardeal si svabi din Banat, deci....
Laura sanatate multa si intrebai daca bb-ii nostri vor in brate.Si a mea vrea , mai ales cand sta prea mult fara mine in preajma ( nu trebe sa fiu lipita de ea, pot sa fac si alta treaba insa sa fie aceasi camera cea in care ne desfasuram activitatiile-ea joaca , eu-una alta)
Daca umbla la lucruri? Ooooooooo si inca cum. Avem tot timpul buseala cand incepe sa se intereseze de celularele noastre sau telecomanda de la tv, etc.Astea sunt unele din lucrurile cu care nu are voie sa intre in contact si...ne certam de mama focului.(imi raspunde prin dai-dai-dai-dai urland la mine tare de tot cand incerc sa-i iau ceva din mana)
Oana da e brici la sala. Eu una nu am fost pana acu, pt ca n-a pea fost musai si eram activa mai mult afara, cu bicicleta, rolele insa acu.....nu mai e timpul ala la dispozitie si kg-le in plus nu le mai dau asa usor jos. Initial nu stiu ce-mi place mai mult , gandul ca o sa dau jos ce-i inplus sau ca ne distram asa fain fetele intre noi.
Bine asta a fost acu asa, ca probabil vor fi si dati cand o sa-i luam si pe pici cu noi (sunt de obicei dadace pt ei in timp ce mamicutzele trag la aparate)
Da tu Clau ma bucur si eu ca am gasit timpul asta.E asaaaaaaaaaaaa de bine. Nu zic ca nu m-am gandit la ea, insa nu cu atata "spor" cu cat as fi facut-o daca eram la...servici sa zicem.
pusi si sanatate la noricica ca ai vazut saracutza ce a patit.
Elena care a fost pana la urma baiul cu Amelie? Sanatate ei si nasicii.
Alona si eu vreau retete.Adresa mea lavinia_brandstetter@yahoo.de
Va pupicesc si hai ca incerc sa mai bag si eu niste poze cu noi sa ne mai vedeti.
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )
gabivalceanu spune:
La multi ani, tuturor iubiteilor mici si dragi!
Mai scriu si eu din cind in cind, cind apuc. Ma enerveaza calculatorul ista ca ma curenteaza, nu stiu ce naiba au toate, ca ma curenteaza si cuptorul, si prajitorul de piine...Barbatu-meu zice ca mi se pare, ca el n-are nimic, dar pe mine ma tot pisca, va zic.
Rayuela, si ce a avut Amelie? Si acum e f bine de vreme ce esti acasa, nu?
Alona, ai facut medicina veterinara? Si tata e medic veterinar (si le am si eu, desi sunt filolog ca formatie). Daca iti pasa de burta Ioanei si de nervii mei, da-ne si noua retete, te rog. gabivalceanu@yahoo.com, ne cheama.
In rest, bine, Ioana arata nasul, gura, etc, dar tot pe ale noastre, cred ca e mai concret , plus ca eu am invatat-o pe mine, deci e normal. Cu mersul stam asa: nu sta singura in picioare, decit daca se tine de ceva, dar pleaca brusc, ca si cum ar sti sa mearga si face un pas, doi si daca nu sunt eu pa faza cade de bubuie pamintul, direct cu capul. Si uita. Si iar se tine de ceva s-si sa drumul sa plece. Ma dispera, ca tre sa fiu mereu linga ea, ca nici nu sta cuminte, cum o pun in fund, fuga la primul lucru bun de ridicat pe, si dupa aia, la revedere, eu ma duc, prindeti-ma nene, ca d-aia sunteti parinti.
Gabi si Ioana
Ela76 spune:
Buna seara si de la noi!
Mia, Lucas, Vlad: LA MULTI ANI! Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi!
Elena - Doamne, dar ce a patit Amelie? De la ce? Multa sanatate si ei, si cumnatei!
Micky - gata, liniste in casa? Te felicit anticipat pt examen (cu cine l-ai dat, ca mi se pare ca stiu si eu pe cineva care preda pe acolo, dar nu stiu exact ce materii). Sa ne spui cum ti-a interpretat dr analizele, sunt curioasa.
Clau - pai n-ati mai avut soare ca a venit la noi mai dupa pranz. Am fost in Herastrau si am mers pe jos singurele si am agatat un baietel (ce-i drept, mai mic, de 7-8 luni si cam dolofan )
Gabi - si eu pateam asa prin facultate, nu ma puteam urca in tramvai ca scoteam fulgere cand ma apropiam de bara sa ma tin. Si nu pot sa uit cat de tare ma dureau unghiile de la atatea descarcari. Vezi ca tine mult de imbracaminte (alege una din materiale care se electrizeaza mai greu sau spala-le cu mai mult balsam), dar si de aerul uscat din casa.
Alona - felicitari pentru progresele motrice si pentru dintisori!
Ca am pomenit de dintisori, Veve, te rog sa ni-l treci si pe al 8-lea care s-a hotarat sa strapunga gingia.
Lavi - e grozav ca ai asa grup si activitate! Tot inainte!
Laura - Cristina, desi cu mersul sta mai mult decat bine, nu arata nimic: nici unde-i mama, unde-i tata, d-apoi gura, ochi, nas etc. Cu toate ca eu ii tot arat, de m-am si plictisit Si ea vrea in brate, dar ii place sa si mearga sa exploreze casa. Vad ca are tendinta sa se strecoare prin tot felul de unghere, de locuri inguste din care insa nu mai iese usor. Sper sa nu faca o pasiune din asta.
Malina - si cand va mutati?
Of, ma duc la nani, azi a fost o zi obositoare, nu a dormit dupa-amiaza nici o secunda, trezirea a fost la 8 fara ceva si a adormit cu multe plansete si nervi pe la 11. Deja ma enervase acum, searam asa ca l-am trimis pe tat-su sa o dovedeasca, eu mai aveam putin si urlam la ea. O fi vreo forma de "separation anxiety", cum zicea Simona?
In schimb, vad ca dupa prima parte a tratamentului pt oxiuri a capatat ceva pofta de mancare, in sensul ca deschide gura si de bunavoie, daca ii place ce-i dau sau daca nu vrea sa ajunga prin vreun anume colt al casei.
pt toata lumea! Sa aveti bebei cuminti, sanatosi si mancaciosi!
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
LaviB spune:
Alona pt retete. sunt super
M-am uitat pe unele dintre ele si vreau sa-ti spun ca m-a prins o foaaaaaammmmmmmmmeeeeeeeeeeeee.
Ma duc sa-mi iau un fruct ceva ca nu mai pot si revin , sper cu poze.(ca la asta "ma omor" acu)
Nedda spune:
Elena, sper ca v-ati revenit dupa noaptea de groaza! Ce a avut Amelie??? Sper sa ne spui la urmatorul mesaj ca fetitzul e bine si sanatos si voi ati uitat deja de sperietura trasa.
Simona, sa-ti traiasca puisorii! La multi ani frumosi si fericiti pentru ei! Sa fiti mandri si sa va bucurati de ei!
Alona, imi trimiti si mie retetele? Iti trimit adresa mea de email intr-un mesaj privat.
Kata, ne ducem vreo 5 zile in California (San Diego, LA si imprejurimile). Nu o sa avem vreme de plaja si nici soare prea mult fiindca si acolo e putina "iarna" care inseamna ploaie multa si frigutz. Dar poze multe tot o sa facem. Lucrul bun e ca o sa ne revedem niste prieteni dragi. Abia astept!
Lavi, ce bine ca ai mai multe mamici cu bebelici cu care sa va petreceti timpul tu si Hanna. Asa, nu va plictisiti.
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
LaviB spune:
Nedda calatorie placuta si distractie la maxim. Cand plecati?
Nedda spune:
Lavi, multumim! Plecam la sfarsitul saptamanii viitoare.
Veve, sper ca esti bine!! Da-ne un semn sa stim ca e totul in regula cu tine.
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Veve spune:
Maaaai,vorbaretelor,nu trece omu' 2 zile pe-aici si va gaseste doua capitole si 15 mesaje mai incolo..
V-am citit foarte pe diagonala,asa ca nu cred c-am retinut mare lucru.Am retinut dintisorul Cristinicai si tipetele pupacioasei mici (e ok,acu',Eleno?),examenul lui Miky (succes!),tunsoarea katalinei,excursia Danielei.....si,nu prea mai stiu.Cred c-am sarit niste dintisori,nu sunt sigura.Va rog sa ma trageti de manecuta!
Nu va mai povestesc cum am petrecut,ca-i rasuflata.Am scris un pic www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43400&whichpage=5" target="_blank">aici!Tot acolo e si linkul de la poze,pentru cele care n-au primit e-mail(sorry,da' nu am adresele tuturor)!
Eu am reusit sa ajung miercuri la Dr.(multumesc de grija!) si mi-am zis ca mai bine ma duceam la mama omida ,c-avea tarif mai mic si tot aia aflam.Adica:daca nu e rosu si n-am febra probabil nu e infectie si sa tin comprese calde,dar daca totusi e infectie sa iau antibiotic si sa nu mai tin comprese calde ca inrautatesc situatia.Norocul ei ca mi-a trecutMi-au trecut nodulii si durerea,dar am ramas c-o senzatie de arsura in san si-o usturime cand suge croko...Habar n-am ce-a fost totusi si cum a trecut,ca miercuri am fost pe drumuri de dimineata pana seara,fara sa suga croko si totusi nu s-a inrautatit.
Daniela,multumim frumos pentru card!A fost o surpriza,foarte inspirata dealtfel,ai vazut?
Si cu asta,v-am pupat si merg sa bag crokodilu' la cusca!Noapte buna!
Irina,veve & croko
pozici
SimoV spune:
Catalina, am uitat sa-ti zic de freza!!! Iti sta f.f. bine! Ce par fain ai!!!
Daniela, multumim frumos de urarile frumoase! Va dorim si noi la fel si in plus de aia, drum bun si distractie placuta, plimbaretilor!!! Cat concediu are sotul tau, ce bine!! Al meu nu are atata...
Va pupam si va multumim inca o data la toti si la toate de urari.
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)