Bebelusi si copilasi de martie aprilie 2004 (45)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Laura, multumim tare mult de reteta, o sa o incercam.
Diana, am inteles ce ai vrut sa spui. Eu speram ca daca mai creste nu se va mai trezi noaptea, dar se pare ca m-am inselat, cum creste se trezeste mai des si plange mai tare. La multi ani si sa te bucuri de cadou. La multi ani si Mariei sa fie sanatoasa si cuminte.
Clau, frumos martisor.La multi ani lui Raul, sa fie sanatos si sa va aduca bucurii in continuare.
Veve, multumim de urari, dar martisorul nu am reusit sa il vad ca nu se deschide pagina.
Noi va dam un pupic de martisor ca aici nu se gasesc. De la Tudor pentru toate bebelusele frumoase pupici.
La noi ninge, ninge,ninge si bate vantul, e un viscol ca nu vom putea iesi afara. Ma gandeam sa-mi iau eu un buchet de floricele, dar nu pot sa ies din casa.

Tudorel

Mergi la inceput

Ce-o fi cu Nedda si Simona? Speram ca sunteti bine. Pupici Larei si lui Mia de la Tudor.
Elena, cum se simte Amalia?
Ela, ce face Cristina? Unde va ascundeti?

Tudorel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Sa urez si eu La Multi Ani sarbatoritilor din 28, 29 (chiar daca nu a fost 29 in Febr.) si celor de azi:

Ana Maria
Thea
Dragos
Katja
Malina
Radu Paul
Raul
Maria Cristina

Sa fiti sanatosi si cuminti si mancaciosi (sa nu fiti ca Mia mea de mofturosi la mancare!)

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Codruta, multumim ca ai intrebat de noi, esti tare draguta si il pupa si Mia dulce pe Tudor! Sper sa nu se supere Lara ca te pupiceste Mia Oricum, la cat esti de frumusel, iti poti permite sa jonglezi cel putin doue fete deodata, dar nu pe a mea!!!! ha, ha.

Cu martisoarele si eu stiu ca adultii nu dau decat barbatii la femei - martisoare si flori. Copii fiind, dadeam intr-adevar si la baieti.

Laura, imi amintesc bine, ai scris ca Daria e racita? Daca da, ii dorim papusei sanatate, sa se faca bine cat mai repede.

Elena, sper ca Amelie e mai bine. Asteptam sa te intorci acasa si sa ne dai detalii.

Mariana, nu-i nimic ca nu a iesit cu apt., stii tu, in tot raul e si un bine, o sa vezi pe masura ce trece timpul. Bine ca ati ramas cu ceva bani din toata afacerea.

Luminita, am citit despre socrul tau, imi pare rau... imi inchipui ce te-a socat. Acum esti inca f. suparata ca e proaspata intamplarea, dar o sa iti treaca si cel mai bine e sa inchizi ochii si sa te faci ca ai uitat, de dragul sotului tau... Chiar daca ii spui ca stii ce a scris, tot trebuie inchis capitolul la un moment dat, ca sa nu fie atmosfera nasoala de cate ori va intalniti. Parerea mea...

Chiar, ce-o fi cu Daniela, Ela? Ocupate precis. Pupam fetitele!

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

[b]Ana Maria
Thea
Dragos
Katja
Malina
Radu Paul
Raul
Maria Cristina

Sa fiti sanatosi, norocosi si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri!

dragi si cu ocazia zilei de 1 Martie

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Iaca-mi adormi croko-n scaunel si-ncerc si eu sa mai scriu cate ceva..
Mai,io-te acu'-mi dau si io seama ce ciudatenii is moldovenii!Auzi tu,sa dam martisoare la baieti (da' io ziceam fetite la baietei,nu femei la barbati!pan pe la vreo 14 ani,asa...)!Da-mi amintesc in gimnaziu cand infigeam martisoru' la cate-o simpatie de-a mea si mai primeam si-napoi si ne mai si pupam...!!!O-lala ce de emotii!Pe de alta parte,cine mai are grija de barbati ca noi,huh?De-aia suntem asa apreciate!...Ehhh,asta e!Tre' sa dau o bere cu ocazia asta!...Parc-ar fi prima!
Mariana,Stefanel poate-o striga pe vevica,nu pe mine!
Diana,La multi ani si toata fericirea din lume!Sa stapanesti sanatoasa masinuta si,ce-i mai important,s-o uzi ca sa tina!
...Ei de cand scriu la mesajul asta s-o si trezit croko,o si mancat...Am un spooor!
Eu cred ca intru cu croko la regim de armata ca nu se mai poate.De nopti intregi,cum se trezeste un pic,cum o ia la plimbarica prin pat,ma calareste,imi trage capuri in gura si-n perete,de-a ajuns somnul nostru un continuu meci de judo.Aseara ne-am bagat la 10 juma' in pat si pe la 11 juma' inca ne mai;pan' la urma l-am tinut cu forta culcat si l-am mangaiat pe par pan' o adormit.Asa ca vreau sa-l dezvat de dormit cu mine si de alaptat,pen' ca avem de gand sa mai plecam si singurei la plimbare-n Romanika si nu vreau sa sufere si dupa tzitzi.Asa ca ne-asteapta zile grele;asta de ex. nu l-am alaptat deloc;normal ar fi supt de 3-4 ori pan' la ora asta...Sa vaz cat mai rezista si cum adoarme diseara.
In rest,inca nu sta nesprijinit in picioruse,dar a-nceput sa se-agate de mobile si sa se ridice;in premiera astazi s-a ridicat singur in fundulet,ca nici macar asta nu facea lenesu' mic....Si cam atat!
Pupam si noi toti sarbatoritii pe care i-am omis zilele astea!Sa cresteti mari si fericiti,puiutilor dragi!La multi ani!

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Codruta, multumim frumos ca ai intrebat de noi! Suntem bine si Lara a primit deja pupicul trimis de Tudor.
Eu nu prea am mai avut timp de computer zilele trecute. Am inceput sa caut casa si, in plus, joi plecam in California si am atatea de facut.
Spui ca Tudor nu s-a acomodat inca cu intoarcerea acasa? Uf, sper sa-si intre in ritmul normal cat mai repede.
Apropo de idei pentru tort, nu stiu retete dar noi avand mai mult prieteni fara copii eu cred ca o sa fac un maaaare tort de ciocolata pe care sa-l manance adultii. Si ma mai gandesc sa fac si unul mic, reteta adaptata pentru copii, din care sa poata manca Lara.

Simo, asa e! Am atatea de facut acum si nu prea mai am timp de forum!! Anul acesta e unul foarte aglomerat pentru noi si mai ales cu multe schimbari. Trebuie sa cumparam casa, trebuie sa ii deschid Larei un 529, trebuie sa vedem ce posibilitati de investitii avem aici, trebuie, trebuie etc... Sotul il am mult prea ocupat si nu pot conta pe el. (De exemplu, mi-a luat trei zile sa ii fac programare la dentist. Pur si simplu are agenda atat de plina incat nu gasea o ora libera decat seara la 21:00!!)
Apoi, cand ma gandesc ca in doua saptamani pleaca si soacra-mea, imi vine sa plang. Tocmai ce ma obisnuisem cu luxul si comfortul...

Veve, si eu stiu regula cu daruitul martisoarelor asa cum o stiu si fetele: barbatii dau femeilor si invers nu. Nici cand eram la scoala nu dadeam baietilor niciodata. Numai primeam de la ei.

Acu' sa te intreb altceva (si pe tine si pe fetele care mai alapteaza): cum planuiti sa dezvatati bebelasii de tzitzi? Imi adie si mie o umbra de gand sa termin cu alaptatul dar o sa fie cam greu. Si nu pentru ca Lara n-ar coopera ci pentru ca daca nu-i dau sa suga mai mult timp imi simt sanii plini si ma dor. Intr-o zi n-a supt vreo 7 ore si credeam ca-mi explodeaza pieptul. Nu mai zic ca din cauza durerii si discomfortului eram nervoasa si ma invarteam ca leul in cusca.
Eu nu cred ca o sa pot sa termin alaptatul brusc dar nici sa-i iau tzatza din gura inainte sa termine tot laptele din ea (ca sa nu stimulez lactatia) parca nu-mi vine.

Diana, la multi ani! Sanatate multa si implinirea tutor dorintelor!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Clau si Diana, sa va traiasca puii scumpi! Sa creasca mari si sa fie fericiti!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Nedda, intr-adevar incarcata agenda aveti. Distractie placuta si sa va ganditi si la noi care suntem ingropati in zapezi pe aici.
Si eu vreau sa-l dezvat de tzitzi, am rarit-o ziua, iar azi nu i-am mai dat deloc de dimineata pana seara, insa el recupereaza noaptea, s-a apucat sa se trezeasca noaptea din ora in ora si numai la tzitzi se potoleste. Si mie mi se umple sanii si azi m-a durut capul de mi-a venit sa vomez, nu stiu daca are vreo legatura sau nu. Deocamdata vreau sa nu ii mai dau ziua ca la sfarsitul lui martie incep serviciul . Noaptea nu ma deranjeaza sa ii mai dau cu conditia sa-si mai rareasca trezirile ca asa din ora in ora nu stiu cat mai rezist. De obisnuit s-a mai obisnuit cu ora si apartamentul, peoblema dormitul singur. Acasa a dormit cu noi si acum nu prea e incantat sa doarma singur in patut la el, se trezeste foarte repede si plange rau de tot, daca il pun cu noi se linisteste imediat.

Tudorel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

La multi ani Codrin!
Inca 100 de ani de acum inainte plini sanatate si de bucurii.

La multi ani si tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat pana acum.
Le doresc tuturor sanatate, bucurii lor si parintilor si tot ce e mai bun in viata.

katalina: asteptam cu nerabdare si alte din retele tale pentru bebelusi.Sunt tare bune. Nu am reusit sa vad faza cu bona.

Micky: vreau si eu la petrecere.Numai sa nu fie inaintea zilei de nastere a Malinei, pentru ca ii tai motul lui Robert in sambata aia.
Sa ne spui ce trebuie sa facem si cu ce trebuie sa contribuim.
Robert al meu este innebunit dupa copii si sper ca pana atunci sa mearga singur.

Veve:avem si noi 4 dintisori.
Am citit de intalnirea de la Campulung as vrea si eu, dar nu se stie inca data exacta.In functie de asta pot sa stiu daca vin, nu de alta dar as vrea sa fac o rezervare pentru camerele alea de 500.000, ca avem buget de austeritate.Ai scris undeva ca intalnirea se va tine acolo din anumite motive.Iti cer prea mult daca ne spui si noua cam care sunt acele motive? Nu e musai.E doar o curiozitate de-a mea.

Mergi la inceput