cu ce sa incep?
Raspunsuri - Pagina 2
Androix spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
androix, nu se poate accesa "aici"-ul tau! unde ar fi trebuit sa ajung? la lista cu medici?
Andreea
28 sapt.Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
Tzuni spune:
Bety, stai linistita, nu m-am suparat!
...ca sa vezi.
Androix, am inteles acum! Drept dovada, raman cu voi si o sa-mi adun toate informatiile de care am nevoie. Si poate ma ajuta Dumnezeu intr-o zi. Vreau un bb mic. Atat!
Elise spune:
Tzuni,
Subscriu: trebuie intai si intai o vizita le madic (medici).
Vizita respectiva probabil va consta intr-un control de rutina si echografie - care poate rezerva surprize: chisturi, fibroame..etc.
Elise
Katink spune:
Tzuni mergi la un dr., asa cum am scris si mai sus si cum te-au indrumat si fetele.
Nu te speria, Anca ti-a dat o lista cu ce analize se fac, dar asta nu inseamna ca le vei face si tu, eu nu am avut nevoie de nimica - ca multe din fetele de aici -, ne-am hotarat, am mers la dr., am intrebt ce nelamuriri aveam si dupa 3 luni m-am intors la dr. sa imi constate sarcina... deci fii optimista, nu te speria, cel mai in masura sa iti spuna cu ce trebuie sa incepi este doctorul. Si asta normal in urma unui control mai mult sau mai putin amanuntit.
Multa bafta si iti tin pumnii sa fie asa cum va doriti voi,
Katink
17+
Tzuni spune:
Multumesc inca o data. Va tin la curent! Si...la prima vizita la medic trebuie sa-l iau si pe el? E nevoie?
carmen e spune:
tzuni
eu cred ca nu este neaparat nevoie si de sotul tau la prima vizita la ginecolog pt. ca daca doctorul considera ca ti trebuie si o spermograma o sa iti spuna tie nu trebuie sa fie si sotul de fata
cel putin la mine asa s-a intamplat nu era sotul de fata cand mi-a dat trimitere pt. spermograma
multa bafta carmen