Postul Mare

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joanna spune:

Sabina,so what???

Joanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by joanna

Sabina,so what???

Joanna

singura "problema" ar fi ca eu m-am complacut in postura de mai mica si zapacita...l-am lasat sa fie el inteleptul.da femeile sunt oricum mai subtile...

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna spune:

Sabina,esti pe drumul bun.Nu te intoarce.
Post usor!

Joanna

Mergi la inceput

Joanna, multumesc,
si tie post usor! Doamne ajuta!
eu azi am avut dureri mari de cap...da nu m-am lasat...si acuma mi-a trecut! fara pastile.
Star, tu ziceai ceva de preotul de la manastirea din Busteni.Ai fost? Cum e? Eu pot ajunge des pe-acolo.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Irina, multzam de urare, mi-a prins tare bine sa stau acasa... Am avut timp pt sufletul meu. Ce zici de listutza, facem? Eu propun ceva de genul: X se roaga pt...... Ce zici?

Cineva a intrebat de Parintele Gherontie de la Busteni. Eu stiu ca e f ocupat in ultima perioada si e bolnav un pic. Dar locul este f puternic, merita sa mergi...

Sa va intareasca Dumnezeu pe toate..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns star33 spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Star, tu ziceai ceva de preotul de la manastirea din Busteni.Ai fost? Cum e? Eu pot ajunge des pe-acolo.

Da, am fost la Pr. Gherontie de la Busteni. Am fost si la slujba, e foarte frumos, iar locul e superb - o poienita intre munti. E un loc linistitor, plin de incarcatura pozitiva, te poti ruga din tot sufletul.

Pr. Gherontie este un dragut, e foarte vesel si deschis tot timpul. De obicei lumea sta la rand si intra la dansul ca sa lase pomelnice si tot atunci poti sa discuti cu dansul daca doresti. Dar de obicei e foarte scurta discutia, iti spune numai cateva cuvinte, te incurajeaza. Mie mi-a ridicat moralul foarte tare, am simtit ca ma intelege, mi-a dat speranta "stai linistita ca va fi bine" si am plecat de acolo cu inima plina.

Nu stiu cum este daca doresti sa te spovedesti acolo, poate ca Pr. sta mai mult de vorba...

Sabina, iti recomand sa treci pe acolo daca tot ai drum, e tare frumos. Se poate urca si cu masina. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

vianne, uite www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40735" target="_blank">aici

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

Eu am fost la manastirea aia....dinainte sa se fi construit.Era o poiana superba...unde speram ca o voi invata pe sofia sa schieze si unde puteai sa pui vara o paturica pt bebelusi si sa stai la aer daca nu puteai sa te cateri pe munti ....
Si am fost de nenumarate ori si dupa ce s-a construit....din pacate pt mine a fost similar cu distrugerea poienii...dar sa lasam asta.
Se pare ca multora le face f bine, chiar pt nepotica mea Claire s-a luat de-aici ceva care i-a ajutat f mult, asa ca mi-a trecut"supararea".
Post usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

gandacelu, saru'mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Dragelor,azi e Buna Vestire.Se mananca peste.Va doresc o zi plina de binecuvantari!Doamne ajuta!Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."

Mergi la inceput