Cum poti verifica bona ca nu-ti maltrateaza copii?

Cum poti verifica bona ca nu-ti maltrateaza copii? | Autor: simina2005

Link direct la acest mesaj

Si eu am patit asa ceva!

Am auzit multe povesti cu bone fara suflet care fac rau la copilasi.Eu o tineam ca "Mie nu mi se poate intampla asa ceva"
Prima bona, o doamna de 54 ani mi-a tinut copilul adormit cu ceai de mac si alte calmante vreo saptamana ( asa cred eu ).In casa era liniste, curatenie, totul bine si frumos doar ca baietelul plangea noaptea, iar ziua nu mai comunica deloc.Din pacate a fost exact in perioada cand se dezvolta limbajul (8 -10 luni), iar acum are aproape 4 ani si are alalie. A doua bona (18 ani)la zgaraiat pe burtica si sub brat, nu va zic ce infectie a facut pe burtica ca era sa ajung la antibiotice(il pisca mereu in acel loc).Copilul o respingea, nu vroia sa comunice sau sa se joace cu ea.Cu atreia bona (21 ani)va las sa va imaginati voi ... Asa ca mi-am luat concediul pt fetita si am hotarat sa-mi cresc singura copilasii.Nu mai am curajul sa las copii cu nici un strain.Cu baietelul muncesc din greu sa-l aduc pe linia de plutire.Am pierdut mult dpdv profesional,dar nu mai vreau sa vad picior de bona in casaUnde pot duce fetita cand are sa faca 2 ani ? La caminul baiatului am vazut ca se inchid copii care nu dorm ,in debara...pe intuneric.
· Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lidiadanaila spune:

Sa vedem ce fac bonele cu copii, exista camere web , dupa cum bine stiti, si le inregistrati pe calculator ce fac....acele camere le poti programa si la anumite ore sa inregistreze....si au si preturi accesibile, eu am dat 1000000 lei pe ea....si cind ajungi acasa, te asezi frumos si vizionezi.....o sa vedeti ce greu este atunci sa gasesti o femeie buna !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Va multumesc pt sfat!

Multumesc lidiadanaila pentru sfat dar nu stiu cum sa-l aplic. Eu am mai multe camere si holuri, asa ca trebuie cam multe camere video.Cred ca cel mai bine este sa caut o cresa sau un camin cu oameni de omenie unde copii sa fie veseli si fericiti.Le invidiez pe fetele din Bucuresti ca au gradinite atat de moderne.

Mergi la inceput