Mamici de Constanta (28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Vic, te inteleg perfect in legatura cu greseala sotului, dar acum nu mai poti schimba nimic. Sigur si lui ii pare rau si pe viitor va fi mai atent... sau va lasa si asta in seama ta (asa face al meu).
Sa stii ca nu-i iau apararea dar, asa sunt ei, mai superficiali in unele chestii.
Si eu ma aprind repede mai ales daca e vorba de copii sau de sanatatea lor.
Ati auzit cumva ca in martie si aprilie temperatura aerului va ajunge pana la 30 de grade?
Noi o sa plecam in Grecia, in concediu, pe 15 aprilie si ar fi super sa fie vremea macar calduroasa daca nu de plaja.
Va fac o propunere de concediu la superpret: 1o zile in Paralia Katerini, cu 65 de euro de pers.(transport si cazare)
Mai fetelor, nu vreti sa ne intalnim?

Pupici la bebici, la copii si la mamici.

pozele noastre: http://www.adina.as.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

Adina concediu placut in Grecia!
Poti sa imi spui si mie prin PM prin ce agentie v-ati luat biletele? Poate mergem si noi.
M-am mai gandit la problema cu cardul. Am uitat sa te intreb daca mesajul acela de formatare ti-l da aparatul foto sau computerul. Ai incercat pe mai mult de un computer sa vezi daca apare acelasi mesaj?

Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza.
Vic nu te amari asa....cit de multa apa era in plus? in orice caz conteaza cantitatea de substanta acitva, nu cea de apa. daca a pus cit trebuie din medicament e ok. hai, vii linistita...ca nu e rau. afara e soare..si asa va fi si la voi!
noi fugim afara ca prea nu am scos nasul din casa zilele astea....vorbim later!
pupi tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

servus fetele!
Mav, te inteleg si nu pot decat sa-te linistesc spunandu-ti ca....toti sunt la fel! Eu am renuntat demult sa-l implic in probleme casnice si ...domestice.Eu fac ce trebuie sa fac, desi ce fac eu , lejer ar putea si un barbat, si el face strict si numai strict treburi de barbat(desi limita la strict nu stiu pe unde se pierde. Cate lucruri de barbat nu fac.... si totusi cand sunt lucruri casnice ezit sa-l abordez macar, basca ccc ca sunt asa incuiata ca parca mi-e rusine sa-i cer ajutorul ..de ex. la aspiratul prin casa sau.....iesitul afara pt. plimbarica lui Bibi. Stii cum se zice,,cum il inveti asa il ai,,.E baiat bun, tata excelent, destept cat cuprinde si pe deasupra , dar mi-as dori sa se implice mai mult in treburile de zi cu zi: un aspirat macar saptamanal, un spalat vasele atunci cand mananca numai el, un picut de ordine in lucrurile lui. Ce zici Mav, nu-i asa ca sotul tau e ...parfum???Cu toate acestea pt. faptul ca-l iubesc il iert pana la urmatoarea stare depresiva a mea, cand incep sa urlu...Vezi , greseala mea e ca nu sunt consecventa... in urlat...sau in tacut. Ori- ori!

Sanzi, felicitari, ati fost super rapizi cu mutatul.Sa stii ca e tentanta invitatia ta si eu cel putin n-o ratez. Deci pe Duminica in jurul orei 16:00 e bine? fetele ce spuneti??????

Adina- 65 de euro pe zi? sau tot sejurul de 10 zile? ce conditii de cazare sunt? Ai mai fost/ si se merge cu autocarul nu? Este cam nasol cu autocarul atata drium , dar la pretul asta mai fac nazuri???M-ar tenta o vacanta de genl asta , dar acum n-am cu cine lasa fetele pt. ca mama este inca la Bucuresti cu probleme de sanatate.Poate cu prima ocazie.... ne adunam!
nu stiu de ce nu-mi merg icoanele....
pupici multi tuturor!

Tania cu Anduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...poze MOTZ!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Ce se intampla oare la DC???? Au disparut mai multe raspunsuri.....

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

si eu am vazut ca disparura mesaje...unde s-au dus?
ma duc sa il hranesc pe david si apoi citesc pe indelete...

Sinzi si David
David la 1an si 11 luni Noi - noute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Credeam ca am eu halucinatii, dar se plange mai multa lume ca dispar mesaje

Va dorim o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu sunt complet confuza, nu stiu ce s-a discutat si unde ramasesem..
In fine avem si noi net ca tot poporu acasa acum, mi-a lipsit tare mult...in we am avut ceva pb, desi totul parea ok, cei de la rds inca nu setasera (nu stiu ce) si nu mergea...(adica incarca o pagina intr-o ora si ceva!) si acum savurez netul in timp ce David doarme.
Azi am fost la tuns si nu am reusit decat sa il ciopartim pentru ca nu a vrut deloc sa se apropie d-na cu foarfeca de el....asa ca l-am lasat jumate tuns ...
Dar s-a rascumparat acasa, caci ne-a anuntat ca face ceva in pampers si l-am pus pe wc : succes!!!
Mav las' nu te supara...mai bine asa caci isi face copilul anticorpi proprii!!

Fetele...io am postat si in postul care s-a sters...sunt acasa pana pe 19 mar (apoi vom pleca si noi undeva la munte si la bucuresti la "tataie" - socru meu unde vom sta vreo 2 sapt...dar am net acolo!) asa ca va astept in orice zi la noi acasa...invitatia ramane valabila...

Sinzi si David
David la 1an si 11 luni Noi - noute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hehehe uite ca am iesit si din incurcatura cu mesajele...se mai intimpla!
Sanzi welcome back!!! asa deci v-ati ciopirtit...las ca data viitoare tundeti restul!
Vic cum va mai simtiti, mai bine?
CRistina, voi?
Crix, ce face Alexia?
grasu mik doarme, asa ca eu sunt libera. cred ca eplcam si noi in week end la munte..de fapt asa sper! sa-mi tineti pumnii...
va pupam pe toate...si pe toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Roxana, pleci si cu Patrick la munte? Noi am fost la inceput de februarie impreuna cu Stef si a fost ok. E adevarat ca tot programul a fost dupa ritmul lui, insa nu a fost foarte greu.

Stefan face ca o motocicleta, scoate niste sunete indescifrabile, chiuie de ne stie tot blocul, mai ales atunci cand e in premergator.(ia niste viraje...daca esti in raza lui, te secera la picioare)

De dormit doarme binishor, cu 1 max 2 treziri pe noapte. A fost si putin mucios, a si tusit dar i-a trecut repede cu Oscilococcinum si Stodal.

Avem si poze facute ieri.

Va pupacim!

La multi ani pt maine doamnelor!

http://community.webshots.com/user/galarina100100

Mergi la inceput