Mamici de Constanta (28)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mav/mav.jpg)
mav spune:
Buna...dimineata!
Scriu cu intarziere, pt ca ieri, pe 1 martie, mi-a fost foooooaaaaarte rau. Poate ca ultimele mele mesaje au sunat ceva mai optimist, insa pana acum, n-am spus eu ca Sebi este mai bine. De unde ati prins voi ideea asta?! Suntem amandoi la fel de muciosi, inca tusim (eu chiar fff urat, el parca a mai rarit episoadele de tuse), iar pe mine m-a durut capul ingrozitor azi, toata ziua. Pot sa spun ca mi-am mai revenit dupa ce am luat o tableta de Humex. Lui Sebi i-a curs sange din nasuc alaltaieri (din senin), bine-nteles ca dupa ce a plecat soacra-mea la casa ei.
Am reusit sa mergem din nou la dr, pt ca m-am speriat: nepotica mea , de 3 ani, a inceput tratamentul injectabil cu Gentamicina, desi ea nu a avut manifestari asa "zgomotoase" ale racelii, cum am avut noi (eu si Sebi). Bine ca s-au dus cu ea la consult!!!!!
Noi ramanem pe tratamentul deja inceput, adica: Sebi- Augmentin BIS + Rhinathiol+ ser fiziologic pt nasuc (nu mai avem voie sa punem alt gen de picaturi in nasuc pt moment), iar eu: Amoxicilina + Humex (in favoarea caruia am renuntat la Fervex, ca nu-mi mai treceau durerile de cap
). Trebuie sa continuam tratamentul inca cel putin
2 zile (adica, la Sebi se fac in total: 7 zile de antibiotic
, iar la mine, doar 5). Imi este teama sa n-o dau intr-o candidoza cu atata antibiotic
, dar chiar n-am avut de ales: parca n-am mai patit asemenea raceala in viata mea!
Hai ca m-am plans destul si nu vreau sa va plictisesc! Sper sa mai pot intra si maine (voi fi acasa doar cu Sebi si peste noapte
) si sper sa ma descurc...... Macar sa nu ma mai doara capul!!!!
Pt ca as fi vrut sa-i urez Rafaelei ceva mai "pompos", dar n-am reusit la timp, ii cer scuze Magdai! Vic &
Sebi (04.02.2004)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mav spune:
Cristina_smn, in sfarsit
un baietel mai pletos decat era Sebi la 8 luni!!!!! Tare sunteti frumusei!
Am avut dreptate cu adresa
......
Vic &
Sebi (04.02.2004)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
buna dimineatza dragelor.
CRistina, nu este cazul s ate stresezi cu greutatea...copiii asa sunt....iar pe medicii care se poarta asa eu ii urasc! (da nici nu tac....
)
Vic sanatate mama!!!!!! sa va faceti repede rapid...ca noi suntam mai bine, asa ca trebuie sa ne urmati, da? hai ca se termina si babele astea ciufute si gata, vine primavara!!!!!
pot sa va anunt ca grasu meu mik sta in 4 labe...da nu prea stei ce sa faca de acolo...in schimb se leagana fericit inainte si inapoi
va pupam pe toti si va uram sa fiti sanatosi!!!
mav spune:
Buna dimineata si de la noi! Am mai scris eu ceva azi-noapte, dar nu mai stiu ce
si nici nu am recitit, asa ca, iata vestile despre noi:
Noi (eu si Sebi) am fost foarte bolnavi. Inca mai suntem pe tratament (amandoi cu antibiotic+ ...), suntem muciosi si tusim (eu chiar tusesc fff urat), inca nu mancam prea bine, Sebi a slabit mult (nu indraznesc sa-l pun pe cantar, dar nu mai are obrajori si copanele.... ci este numai pielea si osul), iar pt mine azi este prima zi fara dureri de cap, pentru ca in ultimele 4 zile m-am luptat cu niste migrene ingrozitoare, ca nu puteam nici sa gandesc.
Pentru ca nu putea si sa suga si sa respire, Sebi s-a intarcat singur: zilele astea a mai supt tzizti doar dimineata devreme, in somn, caci altfel, ii arat sanul si zice "tziiiissss na, na, na" si da din cap ca nu vrea. Il mai intreb inca o data: "Vrei Sebi tziss?" Si el repeta figura, ba chiar de vreo doua ori a zis si "tziiiisss chhh!". Imi vine si sa rad si sa plang la fazele astea: s-a facut puiul meu baiat "mare" si stie sa-mi arate ce vrea si ce nu! (Uneori, cand vrea ceva, nu numai ca intinde manutele, dar si zice "dai-dai" si da din cap in semn de "da, asta vreau"!).Bravooooo, Patrick!!!! Pai, Rox, pitaku tau se anteneaza (cu miscarile alea "selecte"
) pt mai tarziu
!!!!
Hai ca incep sa cred ca pana duminica o sa ne revenim si noi si de abia astept sa iesim in oras, doar noi, "fetele"!
Va uram si noi: SA AVETI O PRIMAVARA EXTRAORDINARA, CU MULTA DRAGOSTE SI IMPLINIRI!!!! Vic &
Sebi (04.02.2004)
![](images/user_woman.png)
sinzi_ana spune:
Fetele, daca vreti sa ne vedem la mine acasa, va astept cu placere, data o hotarati voi, eu pot cam oricand exceptand marti si joi...
eu ma gandeam weekendu asta, ori sambata ori duminica.
inca nu avem net, astia de la rds (sa le fac antireclama) sunt tare nesuferiti, tre sa mergi cu scandal la ei, am facut cerere de mutare de domicilui de 3 sapt si in cateva zile trebuiau sa instaleze cablu, si nu e mare lucuru, noi avem tot , ne trebuie o mufa neneorocita si ei in fiecare zi cand ii sunam spun ca vin azi sau maine...sunt f suparata si iritata din cauza asta.
asa ca daca hotarati, eu mai ajung pe la net sa vad ce si cum s-a decis, dar mai bine sunati-ma pe tel (fix nu am) 0741167609...
in rest, e bine in casa noua, curat deocamdata...hihi...nu prea ne omoram sa investim prea mult in ea ca nu stim ce vom face pe viitor, asa ca limitam la stricul necesar, camera lui david am aranjat-o frumos, si inca mai lucram la celelalte (adica bucatarie si sufra...) e dragut, e o casa albastra, imi pare rau ca nu pot sa pun poze...
in fine, nici acum nu stiu de ce ne-am mutat, a fost o idee pe moment, caci cred ca ne-a costat mai mult tarambambura decat spatiul pe care l-am castigat....dar e bine, imi place sa fac schimbari...
deci eu va astept, trimiteti sms, tel si oricand sunteti binevenite...
david e bine, fericit in casa noua, topaie peste tot, tati ii face educatie cu mancarea, ii da doar la cerere si eu nu mai pot , ca mananca asa putin....si numai prostii....
tre sa fug, ieri am facut si sfestanie (sau cum se scrie sfintirea casei) si azi mergem la un film in tomis si in cautare de draperii...
pupici la toate
Sinzi si David
David la 1an si 11 luni Noi - noute
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
Vic io nu am zis asta....ca sa nu ma cenzureze
bine ca ti-a trecut capul si ca sunteti spre vindecare. si-a cam facut de cap viroza anul asta.
gagici ce e cu linistea asta....???
Tatiana, iar ai tel inchis? ma omori....te-am sunat de vreo 15 ori azi. sa inteleg ca tre sa vind sa o preiau pe Bia?
Sanzi noi avem planuri week end-ul asta....ne primiti alta data?
CRIXIA spune:
Salutare!
Sanzi, sa va fie de bine! Asa e cu antireclama, ai dreptate, si eu m-am luptat cu ei! Bate-i la cap, suna-i!
Mav, insanatosire va doresc! Nu fi trista, ca va recupera Sebi kilogramele!
Cornelia, cand mai vii la Cta, poate facem o plimbare cu fetele!
Eu sunt in tratament stomatologic, iar fii-mea e bine! Cuvinte noi, aca(acra, acru), ou( a mancat ou daca e intrebata), ata(latra catelul), pepe( da, Pepe, cel cu telenovela), bebi(Babe-Impact - preferata ei), niu-niu(adica nu-nu), aoo(alo!), ga-ga(face gasca), 'opa(hopa, in brate sau sus), 'aina (haina cand iesim afara), boi(banii).... plus altele care nu pot fi reproduse sau intelese.
Roxana, tare mult mi-a placut de bb a mea cand era ca Patrick! Se fatzaia inainte si-napoi, isi lua avant, dar nu stia cum sa demareze! Super momentul!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cornelia/Cornelia.jpg)
Cornelia spune:
Buna!
Eu nu ma simt prea bine in continuare. Bb e bine, dar eu sunt tot timpul epuizata.
Crixia, mi-ar placea sa iesim, daca se mai incalzeste. Eu am mai fost cu Maria la Tomis, dar ne-am hotarat in ultimul moment. Sper sa am energia sa ies cu ea la plimbare cand vine primavara.
Sanzi, sa stapaniti sanatosi apartamentul! Daca se hotarasc fetele pt. o zi, mi-ar placea sa te vizitam. Pupici!
Va pup!
Cornelia (30 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
marlen_b spune:
Am intrat si eu pe DC sa va salut. Am citit in fuga ce ati scris.
Sanzi, sa fie intr-un ceas bun schimbarea.
Vic si Sebi, sa va faceti bine!
Rox, ce progrese face pitik!
Nu-mi mai ajunge timpul! Am inceput o colaborare cu Baby Comfort (am inchiriat un stand in Metropol) si merg zilnic acolo cu Andreas.
Il cunosc toate fetele!
Ne pregatim si de botez (11 martie). Nu ne-am hotarat unde sa facem tortul. Poate ma ajutati cu sfaturi.
Ati vazut prin oras sepcute pentru bebei? Vroiam ceva pe orange sau bleu.
O noapte placuta cu vise frumoase,Marlen &
ANDREAS
mav spune:
Eu doar ce m-am certat cu sotul meu ingrozitor de tare, pentru ca, am constatat, dupa 6 zile de tratament, ca nu i-a preparat corect antibioticul lui Sebi (a pus cam de doua ori mai multa apa, decat ar fi trebuit)!!!!!
.... si el ridica acum din umeri si zice: "Da', ce vrei draga, daca n-am vazut semnul pe sticluta?!".
Sunt momente din viata noastra, cand pur si simplu, ma aduce la disperare si n-am cui sa ma plang. Cine ar sta sa asculte?! Toti sunt "bagati in priza"...... Ma simt singura... si-mi vine sa mor de necaz ca Sebi a slabit mult in ultima saptamana (a ramas pielea si osul!) si se vede clar ca nu-i merge bine, refuza laptele din biberon, tot zilele astea s-a si intarcat singur (nu putea si sa suga si sa respire....asa ca a renuntat la tzitzica) si nici eu nu mai stiu sa spun ce s-a mai intamplat cu el, ca este tare tarziu (ora 1,35 AM) si eu ar trebui sa ma odihnesc la ora asta.......... ca maine o iau de la capat.
Poate ca n-ar fi trebuit sa va spun lucrurile astea voua, dar chiar simteam nevoia sa ma descarc!!!! Si voi sunteti mame si cred ca realizati de ce sunt asa suparata si ... speriata!
Nici mie nu-mi este bine (desi m-a mai lasat durerea de cap): pe langa amoxicilina+humex, am inceput sa fac si gentamicina injectabil, asa ca..... plesnesc de sanatate!
Si cat suflet am daruit si cat efort am depus, sa-mi ajut puisorul sa cresca: iubit, sanatos, frumos, destept, etc......................... Imi vine...... nici nu pot sa scriu... ce sa-i fac, "jumatatii mele"!!!!
Dar, hai sa inchei, ca poate v-am obosit cu vaicareala mea! Vic &
Sebi (04.02.2004)