Mamici de Constanta (28)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caty spune:

Tania,
In timp ce citeam povestea ta, au inceput sa-mi tremure mainile si mi-a revenit in minte ce am patit si eu cu Dinu la 3 luni. Exact aceeasi poveste ca a ta. Atunci a fost Dinu pt prima data racit si am stat in spital cateva zile si cand am revenit mi-au dat tratament antibiotic siropel.
Acum cand povestesc, sa stii ca inca imi tremura mainile. Sa stii ca si eu mi-am impus sa uit...
asa... si cum siropelul se da la ore fixe, eu neavand experienta am tinut mortis sa-l dau la ore fixe chiar daca dormea.Am gandit (de fapt chiar asa i-am si spus maica-mii) ca asa cum suge lapte poate sa inghita si siropelul. DAR el era prea mic si adormit si s-a innecat. I-a intrat pe canalele de respiratie si s-a invinetit si am crezut ca moare.
Am inceput sa tip si m-am blocat. Marele meu noroc a fost mama mea care, in timp ce eu ma chinuiam sa prin d salvarea, s-a chinuit sa-i desclesteze gura si sa-i sufle in gura si sa-l intoarca cu capul in jos pana ce si-a revenit si a inceput sa respire.
Dupa aia am iesit cu el pe scari la o vecina care este asistenta la spital chiar la copii si mi-a spus ca si-a revenit complet.Incepuse sa-i revina culoarea. Nu vreau sa-mi mai aduc aminte de acel episod cand strigam ca disperata ca-mi moare copilul.
Uite acum am vrut sa scriu asta ca sa vezi ca se mai intampla si altora si ca tu esti o mama mai buna decat mine pt ca ai stiut cum sa reactionezi si pt ca nu s-a intamplat din cauza ta.
Sa stii ca nici mie nu mi-a reprosat sotul nimic desi a fost vina mea in totalitate si de atunci n-am mai adus in discutie niciodata subiectul. Efectiv ca si cum nu s-a intamplat nimic desi n-o sa uit niciodata cat voi trai.
Si tot cat voi trai o sa-i multumesc mamei mele pt ce a facut in acele momente.

va pup si va doresc sanatate la toti bebelusii.
Cu drag,
caty si Dinu.

caty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Tania, Doamne!!!! e adevarat ca copiii au Dumnezeul lor propriu....si ingerasii care ii pazesc! slava Domnului ca nu sunt urmari si ca Bibitza e bine. si tu esti cea mai curajoasa si mai tare mama de pe lume!
Cornelia, o prietena de a mea care sta la Delfinariu a dat piticul la gradi acolo, si are 2 ani si un pic. adevarul e ca mai au probleme cu incalzirea si i s-a intimplat sa trebuiasca sa il tina acasa ptr ca nu le mergea centrala, dar....cam atit. gradinitza are mai putini copii si de aceea l-au primit pe pitic. cam atit stiu...multi pupici!
Caty voi ce mai faceti? bine, sanatosi? Dinu e bine, nu a mai racit?
eu am fost la o tura de shopping ptr maine....si taaaree bine e!
va pupam si va dorim o seara linistita tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Tania, am plans cand am citit ce ti s-a intamplat. Doamne, ma rog sa fiu si eu asa tare dar din pacate am reactionat exact ca si Caty cand l-am inecat pe Bogdan cand avea 6 luni. Ii dadeam calciu cu seringa si s-a intepenit, eu am impins mai tare si...l-am inecat. Am inceput sa plang si sa tip la sotul meu sa faca ceva si el l-a luat de picioare si la intors cu capul in jos si l-a batut in spate. Tot asa, nu mai respira si se invinetea la gurita. Nici acum nu am uitat prin ce am trecut atunci si cred ca nu voi uita vreodata.
Dumnezeu te intareste in astfel de momente cand practic viata copilului este in mainile tale.

pozele noastre: http://www.adina.as.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Uf, Tania!!! Doamne chiar ca ai fost o eroina!!! E bine sa stii ca ai sange rece si ca poti sa gandesti clar si sa stii ce sa faci in momente din astea. Instinctul de mama!!!!
Si David a cazut in cap cand eram la munte, tot din pat, dar eu am reusit sa il calmez repede si el e un urlator si nu prea intra in panica asa repede...
Caci ei lesina nu din cauza durerii cat din faptul ca se sperie, si "uita" sa respire...si cu cat te vad pe tine mai agitat cu atat sunt mai speriati.
Prietenul lui David, Andrei, cand e foarte suparat deschide gura, tzipa, da aerul afara si uita sa il mai traga, sta asa pana ii ies ochii din orbite si se invineteste, nu a lesinat niciodata, dar te sperie de moarte!!!
De lovitura la cap nu cred ca trebuie sa iti faci griji, la cate busituri a luat al meu in cap!!! Cea mai rea a fost cand eram la tataie la Bucuresti, statea in picioare pe scaun si a cazut in cap pe gresie! Am fost la urgente, desi nu a prea plans, si ne-au spus sa il urmarim 24 de ore, sa nu il lasam sa doarma in primele 2 ore de la cazatura si sa observam daca pare ca isi pierde echilibrul sau ameteste.
Au capul tare mititeii!!!

Cornelia, eu stiu ca nu primesc copii pana la 3 ani, ca nu e legal, poate la o gradinita particulara, sau cresa particulara, maine mergem la petrecerea unui baietel al carei mame spunea ceva de o astfel de gradinita, am sa revin maine cu mai multe amanunte...
Noapte buna!!!

"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."

Sinzi si David
David la 2 ani si petrecerea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Buna Dimineata!
Va invit la un capitol nou:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44985" target="_blank">Mamici din Constanta(29)

Tania cu Anduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...poze MOTZ!

Mergi la inceput