A te spala sau a nu te spala,asta este intrebare!
Raspunsuri - Pagina 3
mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by lilach
Fetelor insa nu uitati ca dispozitivul sterilet se pune in perioada cea mai critica...adica cind esti pe ciclu .
"Un sfirsit e un inceput..."
ella&com.
Se pune la sf. ciclului, in nici un caz cand sangele curge siroaie! Adica in a 4-5-a zi. Stiu ce vb, pentru ca am al 2-lea sterilet.
Mihaela , Diana Alexandra(22 nov 1996) si Silvia Petra(10 sept 2003)
pozici noi
bebelusi august-septembrie 2003
ralucah spune:
Adica cum se orienteaza bietul om dupa miros?? Da ce e caine de vanatoare sau doctor?????????
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
mama lui Licurici spune:
Mama!!!!
Super distractie!
Cea mai tare a fost boo lina!
Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)
pnt_loredana spune:
quote:
Originally posted by energyquote:
Originally posted by boo lina
mie nu-mi vine sa cred voi chiar vorbiti serios cu mirosul si scuturatul
eu zic ca puteti sa nu va spalati cateva zile si sa-i trimiteti doctorului doar chilotii, poa' sa-i si miroase si sa ia cu spaclul si ceva secretie
Ioana
doar sa-i scot cu "picamerul" (acum stiu ce vreau de craciun) si sa chem curierul rapid!!! dar daca curierul e sensibil si lacrimeaza de la pachet??? cum facem?
"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
nechezol
LORI & ALEX
POZE
nshiro spune:
Legat de pilozitati, eu tre sa astept sa-mi creasca inainte de a ma duce la ginecolog!!! ... Doamnele japoneze nu se frezeaza in zona cu pricina .... (o tin cat mai bine ascunsa). Si sincer n-as vrea sa vad cum ii ies ochii din orbite la domnu` doctor ... ca sa nu mai spun ca o tunsoare/ defrisare fie ea si cat de neinsemnata este considerata deviatie sexuala... si nu vreau sa se creada ca am poposit din filmele xxx direct pe masa de consultatii....
rocsana
pisi_ella spune:
Aoleu!!! Super-nasol!! Ce chestie!!!
quote:
Originally posted by nshiro
Legat de pilozitati, eu tre sa astept sa-mi creasca inainte de a ma duce la ginecolog!!! ... Doamnele japoneze nu se frezeaza in zona cu pricina .... (o tin cat mai bine ascunsa). Si sincer n-as vrea sa vad cum ii ies ochii din orbite la domnu` doctor ... ca sa nu mai spun ca o tunsoare/ defrisare fie ea si cat de neinsemnata este considerata deviatie sexuala... si nu vreau sa se creada ca am poposit din filmele xxx direct pe masa de consultatii....
rocsana
_Ella, Emma & din burtica
http://community.webshots.com/album/137335800njwMrx
pisi_ella spune:
Ce scarbos!!!!!
quote:
Originally posted by Victoria
Ca sa raspund serios - desi tare ma tenta o gluma - depinde pentru ce te duci...Daca te duci sa-ti ia secretie pentru analiza, eu zic ca spalatul exterior(fara irigator) e necesar..." sa scartaie", cum a zis cineva...ca din "exterior" nu se ia proba, ci din col...
Daca te duci pentru control/eco vaginala, etc, spalat, frezat cat de bine...
Si acum, ca sa ne distram, vreau sa va povestesc din experienta unui medic ginecolog, prieten de familie: era medic la tzara in tinerete, si veneau femeile la control, etc..cum nu era transport in comun, veneau pe jos, unele cam de departe, transpirau...si omu, pana sa ajunga la " obectu muncii" era traznit de mirosul picioarelor..asa ca le pretindea sa-si puna sosete curate cand se suiau pe masa..Apoi el a plecat, si cel care a venit dupa, nu intelegea de ce veneau fomeile la consult cu sosetele curate in mana
V.l
veni, vidi, Victorie!
_Ella, Emma & din burtica
http://community.webshots.com/album/137335800njwMrx
maggda spune:
Saracul doctor,ii pica parul din nas daca toate femeile merg nespalate!Pai nu se mai face ginecologie dupa mirosuri ci dupa examene microscopice,lame,ca suntem in 2005!Ca daca are o scurgere urata miroase si spalata dapai nespalata!Perfuzeaza asistenta doctorul ca la 2 astfel de consulturi e terminat!
Magda si Bianca
conchita spune:
quote:
Originally posted by iuliabr
Cand am fost la ultimul control chiar am auzit medicul spunandu-i unei tipe care dorea sa para "cuconeta bine aranjata" ca are probleme cu pilozitatea.. M-am distrat copios.
iulia, mamica lui bia
cam mitocan medicul ala, zau.
maggda spune:
Steriletele(il am pe al 2-lea) le-am pus dupa ce s-a terminat ciclul cu totul si a fost f bine.Dupa ce ca trebuie sa-ti dai chiloteii jos sa mai fi insotita si de comunisti...mie nu mi-ar place.E bine ca e colul mai deschis dar f bine a fost si asa "pe curate".
Magda si Bianca