A te spala sau a nu te spala,asta este intrebare!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Ca sa raspund serios - desi tare ma tenta o gluma - depinde pentru ce te duci...Daca te duci sa-ti ia secretie pentru analiza, eu zic ca spalatul exterior(fara irigator) e necesar..." sa scartaie", cum a zis cineva...ca din "exterior" nu se ia proba, ci din col...
Daca te duci pentru control/eco vaginala, etc, spalat, frezat cat de bine...
Si acum, ca sa ne distram, vreau sa va povestesc din experienta unui medic ginecolog, prieten de familie: era medic la tzara in tinerete, si veneau femeile la control, etc..cum nu era transport in comun, veneau pe jos, unele cam de departe, transpirau...si omu, pana sa ajunga la " obectu muncii" era traznit de mirosul picioarelor..asa ca le pretindea sa-si puna sosete curate cand se suiau pe masa..Apoi el a plecat, si cel care a venit dupa, nu intelegea de ce veneau fomeile la consult cu sosetele curate in mana

V.l

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pnt_loredana spune:

Daca te duci pentru o analiza a secretiilor, chiar medicul iti recomanda sa nu te speli 24 h, dar daca te duci pentru examen ginecologic de rutina, e musai sa te speli domnule, ca doar e si medicul ala un om! Ca sa nu mai spun ca trebuie sa ai un pic grija si de pleata!!

LORI & ALEX

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boo lina spune:

mie nu-mi vine sa cred voi chiar vorbiti serios cu mirosul si scuturatul
eu zic ca puteti sa nu va spalati cateva zile si sa-i trimiteti doctorului doar chilotii, poa' sa-i si miroase si sa ia cu spaclul si ceva secretie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

quote:
Originally posted by boo lina

eu zic ca puteti sa nu va spalati cateva zile si sa-i trimiteti doctorului doar chilotii, poa' sa-i si miroase si sa ia cu spaclul si ceva secretie

Ioana

Ma faci sa rad de una singura in fata monitorului, sa zica lumea ca am luat-o din loc....

Acum, fara misto, cred ca as muri de rusine sa ma duc la control nespalata, chiar daca "asa a zis dr". Era vorba, cu siguranta, de spalarea interioara, nu de cea exterioara, asta tine de bun-simt!!

Laura si bebitele: Bianca (5 ani si 10 luni) si Ramona (2 ani si 9 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Mai oameni buni, rad singura si se uita lumea la mine si sunt la servici....
Tine de bunul simt sa te duci spalat la doctor. Cred ca doctorul respectiv se referea la dusurile intravaginale si nu la spalatul zonei pubiene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Nespalata, ca sa te tina minte... Hai mai, unde ai auzit tu medic care sa puna un diagnostic mirosind ceva??!!
Normal ca e vorba de spalarea intravaginala, ca doar de acolo se ia proba de secretii. Restul e doar cat de mult tine la igiena personala persoana respectiva.
Parerea mea!

Mihaela , Diana Alexandra(22 nov 1996) si Silvia Petra(10 sept 2003)

pozici noi

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

quote:
Originally posted by boo lina

Ioana

doar sa-i scot cu "picamerul" (acum stiu ce vreau de craciun) si sa chem curierul rapid!!! dar daca curierul e sensibil si lacrimeaza de la pachet??? cum facem?

"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
nechezol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

mie inainte de a ma duce sa fac Papanicolau mi a zis sa nu fac spalaturi intravaginale si sa nu fac sex :D dar in nici un caz nu s a pus problema sa nu ma spal pe aFARA. kIAR DACA MI AR FI SPUS ASTA NU AS fi respectat <<rugamintea>> pentru ca in cele 2 zile nu vreau sa imi imaginez cam cum ar fi ajuns sa arate zona.
aM FOST cu o tipA LA medic dupa ce facuse sex cu unu pt ca se tema sa nu ramana gravida. I a luat si i a facut testul Papanicolau asa fara sa se puna problema sa NU SE SPELE SAU MAI STIU EU CE ALTE PRECAUTZII..
mA INTREB daca e firesc sa nu te speli atat?. Serios acum...eu nu mi as permite sa ma duc NESPALATA 48 DE ORE kit ca mi a zis asistenta.
Plus ca nu cred ca sta medicul sa miroase sectetzii...sincer..daca toate pacientele s ar fi dus nespalate de 2 zile cred ca pana acum era bolnav sau bolnava de ficat de mult...
parerea mea...
tu faci cum vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Fetelor insa nu uitati ca dispozitivul sterilet se pune in perioada cea mai critica...adica cind esti pe ciclu .

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliabr spune:

Si eu stiu ca cu 24 de ore inainte de a te duce sa-ti faci analiza secretiilor nu trebuie sa faci spalaturi intravaginale si sex. Dar nu mi-am pus niciodata problema ca m-as putea duce la ginecolog fara sa fac dus si fara sa fiu foooooarte bine epilata.

Cand am fost la ultimul control chiar am auzit medicul spunandu-i unei tipe care dorea sa para "cuconeta bine aranjata" ca are probleme cu pilozitatea.. M-am distrat copios.

Mergi la inceput