A te spala sau a nu te spala,asta este intrebare!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

quote:
Originally posted by lilach

Fetelor insa nu uitati ca dispozitivul sterilet se pune in perioada cea mai critica...adica cind esti pe ciclu .

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Se pune la sf. ciclului, in nici un caz cand sangele curge siroaie! Adica in a 4-5-a zi. Stiu ce vb, pentru ca am al 2-lea sterilet.

Mihaela , Diana Alexandra(22 nov 1996) si Silvia Petra(10 sept 2003)

pozici noi

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Adica cum se orienteaza bietul om dupa miros?? Da ce e caine de vanatoare sau doctor?????????

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Mama!!!!
Super distractie!
Cea mai tare a fost boo lina!

Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pnt_loredana spune:

quote:
Originally posted by energy

quote:
Originally posted by boo lina

mie nu-mi vine sa cred voi chiar vorbiti serios cu mirosul si scuturatul
eu zic ca puteti sa nu va spalati cateva zile si sa-i trimiteti doctorului doar chilotii, poa' sa-i si miroase si sa ia cu spaclul si ceva secretie

Ioana

doar sa-i scot cu "picamerul" (acum stiu ce vreau de craciun) si sa chem curierul rapid!!! dar daca curierul e sensibil si lacrimeaza de la pachet??? cum facem?

"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
nechezol

LORI & ALEX

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Legat de pilozitati, eu tre sa astept sa-mi creasca inainte de a ma duce la ginecolog!!! ... Doamnele japoneze nu se frezeaza in zona cu pricina .... (o tin cat mai bine ascunsa). Si sincer n-as vrea sa vad cum ii ies ochii din orbite la domnu` doctor ... ca sa nu mai spun ca o tunsoare/ defrisare fie ea si cat de neinsemnata este considerata deviatie sexuala... si nu vreau sa se creada ca am poposit din filmele xxx direct pe masa de consultatii....

rocsana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Aoleu!!! Super-nasol!! Ce chestie!!!

quote:
Originally posted by nshiro

Legat de pilozitati, eu tre sa astept sa-mi creasca inainte de a ma duce la ginecolog!!! ... Doamnele japoneze nu se frezeaza in zona cu pricina .... (o tin cat mai bine ascunsa). Si sincer n-as vrea sa vad cum ii ies ochii din orbite la domnu` doctor ... ca sa nu mai spun ca o tunsoare/ defrisare fie ea si cat de neinsemnata este considerata deviatie sexuala... si nu vreau sa se creada ca am poposit din filmele xxx direct pe masa de consultatii....

rocsana

_Ella, Emma & din burtica

http://community.webshots.com/album/137335800njwMrx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Ce scarbos!!!!!

quote:
Originally posted by Victoria

Ca sa raspund serios - desi tare ma tenta o gluma - depinde pentru ce te duci...Daca te duci sa-ti ia secretie pentru analiza, eu zic ca spalatul exterior(fara irigator) e necesar..." sa scartaie", cum a zis cineva...ca din "exterior" nu se ia proba, ci din col...
Daca te duci pentru control/eco vaginala, etc, spalat, frezat cat de bine...
Si acum, ca sa ne distram, vreau sa va povestesc din experienta unui medic ginecolog, prieten de familie: era medic la tzara in tinerete, si veneau femeile la control, etc..cum nu era transport in comun, veneau pe jos, unele cam de departe, transpirau...si omu, pana sa ajunga la " obectu muncii" era traznit de mirosul picioarelor..asa ca le pretindea sa-si puna sosete curate cand se suiau pe masa..Apoi el a plecat, si cel care a venit dupa, nu intelegea de ce veneau fomeile la consult cu sosetele curate in mana

V.l

veni, vidi, Victorie!

_Ella, Emma & din burtica

http://community.webshots.com/album/137335800njwMrx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Saracul doctor,ii pica parul din nas daca toate femeile merg nespalate!Pai nu se mai face ginecologie dupa mirosuri ci dupa examene microscopice,lame,ca suntem in 2005!Ca daca are o scurgere urata miroase si spalata dapai nespalata!Perfuzeaza asistenta doctorul ca la 2 astfel de consulturi e terminat!

Magda si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by iuliabr
Cand am fost la ultimul control chiar am auzit medicul spunandu-i unei tipe care dorea sa para "cuconeta bine aranjata" ca are probleme cu pilozitatea.. M-am distrat copios.
iulia, mamica lui bia

cam mitocan medicul ala, zau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Steriletele(il am pe al 2-lea) le-am pus dupa ce s-a terminat ciclul cu totul si a fost f bine.Dupa ce ca trebuie sa-ti dai chiloteii jos sa mai fi insotita si de comunisti...mie nu mi-ar place.E bine ca e colul mai deschis dar f bine a fost si asa "pe curate".

Magda si Bianca

Mergi la inceput