A te spala sau a nu te spala,asta este intrebare!
Raspunsuri - Pagina 2
Victoria spune:
Ca sa raspund serios - desi tare ma tenta o gluma - depinde pentru ce te duci...Daca te duci sa-ti ia secretie pentru analiza, eu zic ca spalatul exterior(fara irigator) e necesar..." sa scartaie", cum a zis cineva...ca din "exterior" nu se ia proba, ci din col...
Daca te duci pentru control/eco vaginala, etc, spalat, frezat
cat de bine...
Si acum, ca sa ne distram, vreau sa va povestesc din experienta unui medic ginecolog, prieten de familie: era medic la tzara in tinerete, si veneau femeile la control, etc..cum nu era transport in comun, veneau pe jos, unele cam de departe, transpirau...si omu, pana sa ajunga la " obectu muncii" era traznit de mirosul picioarelor..asa ca le pretindea sa-si puna sosete curate cand se suiau pe masa..Apoi el a plecat, si cel care a venit dupa, nu intelegea de ce veneau fomeile la consult cu sosetele curate in mana![]()
V.l
veni, vidi, Victorie!
pnt_loredana spune:
Daca te duci pentru o analiza a secretiilor, chiar medicul iti recomanda sa nu te speli 24 h, dar daca te duci pentru examen ginecologic de rutina, e musai sa te speli domnule, ca doar e si medicul ala un om! Ca sa nu mai spun ca trebuie sa ai un pic grija si de pleata!!
LORI
& ALEX

POZE

boo lina spune:
mie nu-mi vine sa cred voi chiar vorbiti serios cu mirosul si scuturatul![]()
eu zic ca puteti sa nu va spalati cateva zile si sa-i trimiteti doctorului doar chilotii, poa' sa-i si miroase si sa ia cu spaclul si ceva secretie![]()
Laura T spune:
quote:
Originally posted by boo lina
mie nu-mi vine sa cred voi chiar vorbiti serios cu mirosul si scuturatul
eu zic ca puteti sa nu va spalati cateva zile si sa-i trimiteti doctorului doar chilotii, poa' sa-i si miroase si sa ia cu spaclul si ceva secretie
Ioana

Acum, fara misto, cred ca as muri de rusine sa ma duc la control nespalata, chiar daca "asa a zis dr". Era vorba, cu siguranta, de spalarea interioara, nu de cea exterioara, asta tine de bun-simt!!
Laura si bebitele: Bianca (5 ani si 10 luni) si Ramona (2 ani si 9 luni)
poze_cu_fetele_mele
irinai spune:
Mai oameni buni, rad singura si se uita lumea la mine si sunt la servici....![]()
![]()
![]()
Tine de bunul simt sa te duci spalat la doctor. Cred ca doctorul respectiv se referea la dusurile intravaginale si nu la spalatul zonei pubiene.
mihaela_s spune:
Nespalata, ca sa te tina minte...
Hai mai, unde ai auzit tu medic care sa puna un diagnostic mirosind ceva??!!
Normal ca e vorba de spalarea intravaginala, ca doar de acolo se ia proba de secretii. Restul e doar cat de mult tine la igiena personala persoana respectiva.
Parerea mea!
Mihaela , Diana Alexandra(22 nov 1996) si Silvia Petra(10 sept 2003)
pozici noi
bebelusi august-septembrie 2003
energy spune:
quote:
Originally posted by boo lina
mie nu-mi vine sa cred voi chiar vorbiti serios cu mirosul si scuturatul
eu zic ca puteti sa nu va spalati cateva zile si sa-i trimiteti doctorului doar chilotii, poa' sa-i si miroase si sa ia cu spaclul si ceva secretie
Ioana
doar sa-i scot cu "picamerul" (acum stiu ce vreau de craciun

"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
nechezol
danna2002 spune:
mie inainte de a ma duce sa fac Papanicolau mi a zis sa nu fac spalaturi intravaginale si sa nu fac sex :D dar in nici un caz nu s a pus problema sa nu ma spal pe aFARA. kIAR DACA MI AR FI SPUS ASTA NU AS fi respectat <<rugamintea>> pentru ca in cele 2 zile nu vreau sa imi imaginez cam cum ar fi ajuns sa arate zona.
aM FOST cu o tipA LA medic dupa ce facuse sex cu unu pt ca se tema sa nu ramana gravida. I a luat si i a facut testul Papanicolau asa fara sa se puna problema sa NU SE SPELE SAU MAI STIU EU CE ALTE PRECAUTZII..
mA INTREB daca e firesc sa nu te speli atat?. Serios acum...eu nu mi as permite sa ma duc NESPALATA 48 DE ORE kit ca mi a zis asistenta.
Plus ca nu cred ca sta medicul sa miroase sectetzii...sincer..daca toate pacientele s ar fi dus nespalate de 2 zile cred ca pana acum era bolnav sau bolnava de ficat de mult...
parerea mea...
tu faci cum vrei.
lilach spune:
Fetelor ![]()
insa nu uitati ca dispozitivul sterilet se pune in perioada cea mai critica...adica cind esti pe ciclu 
.
"Un sfirsit e un inceput..."
ella&com.
iuliabr spune:
Si eu stiu ca cu 24 de ore inainte de a te duce sa-ti faci analiza secretiilor nu trebuie sa faci spalaturi intravaginale si sex. Dar nu mi-am pus niciodata problema ca m-as putea duce la ginecolog fara sa fac dus si fara sa fiu foooooarte bine epilata.
Cand am fost la ultimul control chiar am auzit medicul spunandu-i unei tipe care dorea sa para "cuconeta bine aranjata" ca are probleme cu pilozitatea.
. M-am distrat copios.![]()