Sunteti de acord ca elevii sa aiba o uniforma scol

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Pe vremea cand s-a tot discutat ideea reintroducerii uniformelor eram si eu prof intr-un minunat liceu din Constanta. Chiar s-a organizat un concurs de creatie, tare interesant si cu rezultate foarte frumoase. ce credeti ca s-a ales? Un clasic sacou cu pantalon, si o clasica fusta dintr-un clasic vechi Neckerman cu care au venit niste clasice tanti de la o clasica fabrica din tara. Un clasic grena cu un clasic bleumarin...
S-a ramas fara uniforma pana la urma, si desi poate nu are nici o legatura cu purtarea uniformei, liceul respectiv a aparut la stiri acum vreo doua saptamani, la povestea cu provesorul in clasa caruia se dansa si se "corecta" catalogul....

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

quote:
Originally posted by qsar
PRO - uniforme, ca idee. Si diferentiate pe scoli si categorii de varsta.Contra - uniformelor destul de uratele si incomode care se gasesesc acum la noi; chiar si cele "pe comanda" sun batranicioase si, in marea lor majoritate, urate, foarte prost lucrate si din materiale ordinare.Daca as avea un cuvant de spus in aceasta directie, le-as cere elevilor din liceele de arta (sectiile de textile si design) sa creeze uniformele scolare, in baza catorva parametri acceptabili (si) pentru parinti/dascaliQ
Honi soit qui mal y pense...

De acord!mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pnt_loredana spune:

De acord cu uniforma!

LORI & ALEX

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

DA, si in ciclurile superioare adica si in gimnaziu si in liceu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

si eu sint de acord, aici chiar este o mindrie sa ai uniforma de la o scoala buna! in general doar cele private au...dar in Ro. dat fiind ca noi am fost obligati sa purtam atitia ani, e mai delicata treaba!

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela1075 spune:

Si eu sunt pentru uniforma

Dana si Alexandru(28.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Si eu sunt PRO uniforma.

Cam nasol ca ea se pastreaza doar in primi 4 ani de scoala!,eu as vrea macar pana la liceu.
Au timp sa faca parada modei toata viata,NU la scoala,unde nu tota lumea are posibilitati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Sunt pentru UNIFORMA

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sieu.dar sa fie draguta , sau haiooasa etc.Si la fiecare liceu alta.

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina76 spune:

Si fetita mea in toamna va merge la scoala. Si nu vreau sa patesc ca acum la gradinta, nu vreau bluzita asta, pe ceea roz te rog. Nu vreau pantaloni acestia etc. Pentru uniforma !!!!!

Mergi la inceput