Sunteti de acord ca elevii sa aiba o uniforma scol
Eu am o fetita de 7ani care in toamna o sa mearga la scoalasi cred ca o sa arate mai bine in uniforma decat colorata BARBIE.
Raspunsuri
olivetti spune:
uniforma doar ajuta copii care nu au posibilitati sa fie la fel cu ceilalti si sa nu se creeze parada modei
eu personal nu sunt de acord cu uniforma, sau in fine, nu imi place =ideea
dar la scoala cu siguranta dc nu va fi uniforma li se va impune o costumatie adevvata gen pantalon + bluza doar de 2 culori, etc
si dc 20 copii nu vin in uniforma, fata ta cu ce a gresit sa mearga in uniforma?
dar... parca la clasele 1-4 a ramas uniforma in vigoare
alinamoro spune:
Si eu sunt de acord cu uniforma scolara.Nu neaparat cu sarafane asa cum aveam noi cand eram elevi,mi se pare frumos si pantalon cu bluza sau sacou.
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
tnicoleta spune:
Si eu cred ca este bine sa porte uniforma.
Unele scoli chiar au o anumita tinuta pentru elevii din clasele I-IV nu neaparat uniforma pepita (care mie nu mi-a placut si nici nu imi place)
Intereseaza-te de pe acum in privinta uniformei pe care o va purta.
mult succes la scoala
tnicoleta
BESTUTZA spune:
Eu snt prof si sunt PRO! Am vazut atata timp pierdut de bieti copii in alegereaa tinutei pentru a doua zi, discutii internabile intre colegi, frustrari neintemeiate, incata nu ma pot pronunta decat PRO UNIFORMA -orice nuanta, culoare!!! Ideea stupida ca uniforma "uniformizeaza" si nu lasa la vedere " unicitatea" individului cred ca este perimata si trebuie ca noi sa explicam celor mici ca ceea ce ii diferentiaza de ceilati sunt rezultatele activitatii lor!!
qsar spune:
PRO - uniforme, ca idee. Si diferentiate pe scoli si categorii de varsta.
Contra - uniformelor destul de uratele si incomode care se gasesesc acum la noi; chiar si cele "pe comanda" sun batranicioase si, in marea lor majoritate, urate, foarte prost lucrate si din materiale ordinare.
Daca as avea un cuvant de spus in aceasta directie, le-as cere elevilor din liceele de arta (sectiile de textile si design) sa creeze uniformele scolare, in baza catorva parametri acceptabili (si) pentru parinti/dascali
Q
Ana_Alx spune:
Pro uniforma!
BESTUTZA bravo! asa e! ceea ce ii diferentiaza de ceilati sunt rezultatele activitatii lor!!Perfect de acord