Test de sarcina

Test de sarcina | Autor: lara_ro2004

Link direct la acest mesaj

As vrea si eu sa-mi fac un test de sarcina, dar am inteles ca in comert se gasesc de mai multe tipuri (de la mai multi producatori) si evident la preturi diferite. M-ati putea ajuta cu un sfat orientativ, cam care ar fi mai bun, si cam ce pret are?
Evident o sa ma duc si la medic, dar vroiam sa fac si o asemenea mica "verificare la domiciliu".
Multumesc mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cel mai scump, probabil si cel mai bun, este Clear Blue, undeva pe la 200.000 sau asa ceva, nu-mi amintesc exact. Se poate face chiar din ziua cind ar fi trebuit sa ai CM, pe el scrie ca e exact 99%, se poate face in orice moment al zilei.
Eu personal pe acesta l-am folosit.

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

ba eu, pentru ca-s obsedata, imi fac foarte des-desi folosesc pilul contrbebe.si vreau sa iti spun ca am gasit si teste de 29.000lei care sunt foarte bune si se pot face in orice perioada a zilei.daca esti insarcinata cred ca ceva, ceva arata si testele astea mai slabute.apoi, cand apar dubii, treci la clear blue...acum, depinde cat de des ti se intampla sa faci teste!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Eu am folosit cel mai ieftin test (am dat vreo 40 mii pe el),l-am facut seara,nu dimineata dupa cum scrie pe plic)si a iesit liniuta din prima.
A si l-am facut exact in ziua cind trebuia sa-mi vina"rusii"
Cristina 19s si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Ma bag si eu, ca le am "proaspat" in memorie
Sunt teste de la 30.000 pana la 200.000. Si cand te duci la farmacie trebuie sa ceri "de dimineata" sau pentru orice moment al zilei...Am luat unul de 40.000 pentru orice moment GermanMed), am mai luat si unul Barza - 70.000 (de dimineata); Clear Blue e cel mai scump -200.000. Din cate stiu eu mai sunt teste Ozone, Femina...nu stiu daca astea sunt toate...si diverse persoane iti pot spune lucruri diferite in functie de experienta...Nu cred ca e nevoie sa-ti recomande doctorul un anume test de sarcina. Desigur, trebuie mers si la control, dar testul il poti cumpara si face inainte. S-ar putea ca doctorul sa te intrebe daca l-ai facut deja...la cat sunt de uzuale...
Si inca ceva: nu exista teste de sarcina cu rezultate fals pozitive, ci doar cu rezultate fals negative (asta am invatat de pe site si inclin sa cred ca e adevarat!)
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Adelamaria ti-a raspuns foarte frumos la intrebare. Ma pregateam sa-ti scriu, dar nu mai are sens sa repet. In plus, tine minte ca, intr-adevar multe dintre teste se fac dimineata, pentru ca urina este mai concentrata si rezultatul iese concludend, dar cand esti gravida, apoi atunci esti si dimineata si la pranz si seara. Chiar daca testul este de facut dimineata, nu va iesi cu siguranta negativ daca tu esti deja gravida. Te asigur!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput