ce- i aia "pavel corut'???

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

In sfirsit un subiect care m-a distrat..de fapt dezbaterea lui m-a amuzat...Mersi!
si eu am citit pe vremuri ceva de corut dar nu mai tin minte decit ca era despre Bubuli intr-adevar...niste aiureli...
Un subiect si despre un scriitor la moda acum..de ex Paulo Coelho..
Nu vreau sa-i compar ci doar la moda ma refer...

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by vikinga
Nu inteleg totusi cum cei care citeau Eliade, Cioran si alte nume grele se puteau mindri cu lectura lui Corutz?

da, io citeam si pe eliade si pe corutz da nu ma mandream cu corutz io is fan romane politiste, era un fel de "maculatura antrenanta"

o data eram la sinaia si am vazut afise cu conferinta pavel corut (acu eram mai mare, eram in facultate, nu mai eram cupil;)
mai m-am dus... ca n-aveam ce face... mai atata cat m-am putut rade acolo am iesit din timpul conferintei in hohote, ma filmau aia, se uita corutu la mine io nu mai gaseam usa, ma tineam cu mainile de burta (cine ma cunoaste stie ca e adevarat, asa rad eu!)

apoi m-am speriat, am zis daca ma urmareste securitatea dupa casetele alea filmate?!

chiar si acum cand scriu... daca ma trezesc maine cu frun bubul pe tzeava?

DA! IO SUNT AIA CARE AM RAS LA CONFERINTA!

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Hihi, mai ala care ai caseta cu Gindacelu, da-o acilea s-o vedem si noi cum se rostogolea de ris!

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

http://www.timisoara.com/newmioc/59.htm

adjadyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Si eu am citit pe vremea aceea, prin 199x, x<6, cate ceva de Corut, pasaje din OPERE, caci le citea prietenul meu de atunci...Dar nu am citit decat o carte in intregime Sa vii ca o parere, era o scriere de dragoste. Recunosc, citeam Cioran, Eliade, Balzac in paralel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Pavel Corut considera ca securistii au origine extraterestra.
Ca exista un soi de organizatie care ne manipuleaza in permanenta...Si chiar insista!!! Daca citesti cu atentie spui ca e putin...dus.
Dar printre altele are si un fan-club...

Cartile lui:
http://www.miracol.ro/autor.php?autor=34

L-am urmarit, zilele trecute, la OTV pe Pavel Corut. Mi-am amintit cu ce foame si cu ce placere ii citeam cu mai bine de zece ani in urma cartile. Acum, am observat un om mult prea sigur pe el, pentru care radiestezia lui Claudian e ceva in neregula (fiindca a amestecat-o cu religia), astrologia e o sarlatanie (el stie astronomie), iar incarnarea nu exista (nu mai tin minte cu ce explicatie a venit aici).

Poate ca daca l-ai asculta pe larg si cu amanunte, explicind fiecare teorie a sa, ai fi tentat sa il crezi. Admitind, in acelasi timp, ca nu esti un tip bine informat si ca mai esti si influentabil. Cu cei mai pregatiti insa lucrurile se schimba. La fel, cu aceia care au damblaua asta cu paranormalul: astia n-au nici un chef sa le scoti tu ideile din cap, pentru ca ei cu asta se hranesc!

In acelasi timp, domnul Corut a mai declarat ca domnia sa nu este paranormal (?!?) si uite-asa am inteles ca n-am inteles nimic din ce ne tot zicea. De fapt, m-am intrebat, ca orice om cu scaun la cap, care-i mesajul. Pentru ca puteam sa pricep ca, desi nu ii place ce face Claudian, el totusi apreciaza radiestezia, care este o stiinta, puteam sa pricep ca, desi crede ca astrologia e o sarlatanie (nu e!), el cunoaste si crede in astronomie, dar, dupa ce ai scris cartile pe care le-ai scris, sa declari ca tu nu esti un paranormal eu zic ca e cam imprudent, avind in vedere macar nevoia de a-ti vinde cartile. Pai daca tu, regele paranormalilor, si sigur bun cunoscator intr-ale parapsihologiei, vii sa ne spui ca aiurea, nici vorba, tu n-ai bosa asta, noi, cititorii si admiratorii tai, ce sa mai credem?!? Ca de ce ai scris cartile pe care le-ai scris? Ca de unde ai luat tu subiectele pe care le-ai luat? Ca de ce ne-ai innebunit de cap cu dragostea ta? Ca sa ne spui apoi ca nu ne mai iubesti?

Vreau sa va spun ca chiar nu am nimic impotriva domnului Corut. Din absolut nici un punct de vedere. Mai exact: cred ca spionii sint niste persoane extrem de inteligente si de bine pregatite, cred ca serviciile secrete sint mereu necesare si nu-mi imaginez ca acestea vor disparea vreodata, pentru ca sint ferm convinsa ca cel ce detine informatia stapineste lumea (sau problema, domeniul). Dar avalansa afirmatiilor domnului Corut in emisiunea respectiva, precum si debitul de nestavilit al domniei sale, m-au facut sa ma gindesc la probabilitatea uneia din variante: fie apetenta altora pentru paranormal trebuie, din cine stie ce ratiuni, temperata, fie n-ar strica sa recunoastem, in exclusivitate, doar meritele domnului Corut in materie, iar nu stiu din ce ratiuni, fie domnul Corut se gasea intr-un punct de maxim energetic (era si aproape de Luna Plina) si, implicit, de volubilitate, ceea ce justifica si exprimarea unor opinii care, cel putin mie, mi se par a fi discordante. Dar parca prea era amestecata prestatia domniei sale de spy, sa zicem - pe care o invidiez (sau de paranormal sau de si una si alta?) - vezi prezenta la Kremlin, prezenta in Moldova (unde a pus si domnia sa un deget macar), cu aceea de scriitor sau de potential politician. Sincer, mi-ar face placere sa-l mai urmaresc si alta data pe domnul Corut, insa mai punctual, mai organizat in discutii. Se poate?
http://www.inoan-press.com/cmnt/edit/edit84.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

quote:
Originally posted by iselin

Si eu am citit pe vremea aceea, prin 199x, x<6, cate ceva de Corut, pasaje din OPERE, caci le citea prietenul meu de atunci...Dar nu am citit decat o carte in intregime Sa vii ca o parere, era o scriere de dragoste. Recunosc, citeam Cioran, Eliade, Balzac in paralel...

ptiu, ce lapsus aveam! sa vii ca o parere, asa se numea cartea pe care am citit-o. romantoasa, brodata pe alocuri cu miscarea revolutionara din '89, la care "vrand-nevrand" si un personaj principal a luat parte:)

_
"I'll make him an offer he cannot refuse"

Mergi la inceput