ce- i aia "pavel corut'???

ce- i aia "pavel corut'??? | Autor: Sabina

Link direct la acest mesaj

mey, tot aud numele asta vehiculat in cele mai stranii asociatii de idei.
cine e asta? Si ce zice/ sau ce face?

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Hihihi...cum mai mama nu ai vazut tonele de carti pe care le-a scris el? Ca acu vreo 6-7 ani tare mai era la moda. Daca imi aduc eu bine aminte e un tip care zice ca a lucrat la SRI si acuma tot scrie carti despre cum lucreaza dusmanul in subteran si despre cum sufletul romanesc se va izbavi prin metodele lui de autosugestie. Ma rog, asta pe fffff scurt. Cred ca a scris si poezii patriotice si un roman de dragoste. Mai mult nu imi aduc aminte, l-am citit prin liceu....

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Este scriitor postdecembrist.Nu il prea plac dar am luat cateva carti scrise de el.Ceva ce-mi vine acum in minte:'Fiul geto-daciei'.

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubbles spune:

Chiar ma intrebam zilele trecute: mai scrie tipul?

Si eu citeam in liceu, ba imi si placea, recunosc L-am intalnit de cateva ori la lansarile unora dintre carti; era un tip simpatic.

Intre timp, am trecut la alte etape

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Liniste, ne urmaresc bubulii!

www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

"P.C. este unul dintre personajele cele mai controversate din Romania post-decembrista. Fost sef al contraspionajului din Directia de Spionaj Militar, dupa 1990, Pavel Corut a parasit cariera de agent secret si s-a apucat de scris, publicind nu mai putin de 43 de carti: "Eu am fost educat in spirit nationalist si patriotic. Am invatat sa-mi iubesc neamul, natiunea, s-o apar si sa-i respect interesele. In momentul in care conducerea de stat nu mai era formata din reprezentanti ai natiunii, ci din oameni care conspirasera cu puteri straine impotriva natiunii, eu a trebuit sa ma retrag si sa lupt pe cont propriu. Cartile mele sint arme de lupta pentru mentinerea citorva idealuri romanesti in viata si acestea sint: demnitatea nationala, credinta in mai bine a acestei natiuni, increderea in fortele proprii si dorinta de libertate".
(de aici: http://vox.go.ro/html/fenomenul.html)

Adica e chiar un fenomen. Ajungeai sa vezi peste tot conspiratii, agenti deghizati, dusmanu' dã clasã, dã ce-o fi fost el acolo...

Cica literatura initiatica, nu stiu cine il compara cu Mircea Eliade.
Si omu' avea o idee: securistii aveau origine extraterestra

Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hai ca-mi place! mersi mult, fara voi muream proasta ( sau ma rog, mai proasta )
Bey, habar n-aveam.
Si ziceti...care-s ideile de capatai? Cine ne urmareste si care-i faza cu sufletu?

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

cum cine ne urmareste? bubulii, dara!
auziti, daca maine nu apar pe aici, inseamna ca m-au gasit.

uite cine zice el ca-s bubulii:
(din "Cartea adolescentului" - hm, hm... suna cunoscut??)

"Omenirea secolului nostru se confrunta cu un fenomen politico- economic negativ, cunoscut de foarte putini oameni: dezvoltarea fara precedent a unui grup bazat pe forta financiara, infiltrarea acestuia in organismele nationale si internationale in scop de stapanire a intregii lumi, prin metode foarte perverse: santaj economic, politic, militar, informativ, manipularea unor intregi natiuni prin metode clasice (propaganda deschisa, coruptie, santaj), dar si prin tehnici de razboi psihologic: intoxicarea cu informatii false, pervertirea constiintelor omenesti, dirijarea unor natiuni si popoare in directii contrare intereselor proprii, semanarea urii si dezbinarii intre cetatenii aceleiasi natiuni sau intre popoare diferite, etc. "

Sabina, care idei principale? mai principale de atat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

corutz e na, na la copii cand nu sunt cuminti. copiii fiind infirmierele medicale din salonul cu bubuli de la Romania Mare. vadim nu e acolo, ala are rezerva separata. Sabina, nutz foloseste la nimic sa stii, corut=maculatura psihopupu.
eu nu stiu ce editori or fi fost aia de i-au publicat agramatismele. sau innebunisera toti corectorii dupa lectura, huh.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

quote:
Originally posted by conchita
eu nu stiu ce editori or fi fost aia de i-au publicat agramatismele. sau innebunisera toti corectorii dupa lectura, huh.

si-a facut editura, rezolvand astfel si cu editorii. eu am citit romanul de dragoste, cred, o idila inainte de '89, intre doi liceeni. de fapt, era un melanj politic-siropos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Conchi iubita, trebuia sa stiu! E ca si cum n-ai sti ce-nseamna LOL sau BRB.
Adica ceva de care se foloseste toata lumea si tu ca prostu te prefaci ca-ntelegi.
Acu gata, m-am lamurit!
Multumesc frumos!

doar nu credeai c-o sa cumpar? io care si-acu intru la concert cu legitimatia veche dela conservator?

Sabina si Sofia Galagia

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput