Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (36)
Raspunsuri - Pagina 11
danaA spune:
Ioana, imi pare rau pt bunicul tau. Ti-o spun cu toata sinceritatea. Chiar ca ar merita scuturata doctorita aia. Multa sanatate bunicului tau!!!
DianaR spune:
Mona, felicitari, este extraordinar! Ma bucur enorm pentru tine! Si asa deabia astept bebe2 mi-ai facut o pofta acum! Of, dar mai trebuie sa am rabdare...
Ioana, imi pare rau pentru bunicul tau! Sunt medic si tind sa tin partea medicilor dar mi-e ciuda pe colegii mei care se poarta absolut neprofesional in unele situatii! Multa sanatate bunicului tau!
Carmen, te asteptam. Pupici Iustinelului cel marait!
Grate, fii srerioasa, la varsta asta nu stiu ca exista baieti si fete, de ce crezi ca s-ar comporta diferit fata de fetite? Si e normal sa traga de par, face acelasi lucru ce-l face si cu tine, tot ce poti face e sa fii pe faza si sa-i desclestezi mainile din parul fetitei, poti da-l dojenesti un pic, sa-i arati cum se face draga-draga poate ai succes, cine stie?
Paloma, felicitari pentru dintisor! Merg sa ma uit la poze!
Gabitza, ooof, e greu dar te incurajez si eu (sper) trece, maxim o zi-doua mai tine si apoi recupereaza el! Pupici!
Cristina, chiar ca seamana cu o fetita baietelul tau! Noroc cu poza in toata splendoarea sa ne dam seama mai bine!
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 9 luni
Lauraa spune:
MONA E GRAVIDUTA!!!
Felicitari din inima Mona ,asa ma bucur de tare de nici nu pot sa ma exprim aici! Iuhuuuu! Mamamia dar ce bucurie pe capul meu! Sa ne tii neaparat la curent cu toate cele!!!
Felicitari de o suta de ori!!!
Mama de Lara Celine
Irinel spune:
Mona, ma bucur din suflet, am raiat pana am citit rezultatul. Lasa ca nici nu trebuie sa te gandesti la greutati, o sa ai o sarcina frumoasa, o nastere rapida si usoara si rezultatul...sa mai spun? Hai ca prin vara poate iti urmez si eu... Trebuie sa fug...
Lauraa ma gandeam zilele trecute ca nu te-am mai vazut pe la noi. Pupici Larei.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina si Daniel (28 Mai 2004)
monet spune:
fetelor, voi sinteti cele mai dulci prietene pe care le-am avut vreodata!! va multumesc din suflet pentru urarile, gindurile si simtirile voastre! dar e prea devreme inca!! o sa vedem ce se intimpla..... ca multe se pot intimpla. practic, dupa carte, as fi abia saptamina 5.... cite inca ar mai fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...... o gramada:). deci, sa nu sar asa repede, om vedea - sigur ca va tin la curent.
va pup pe toate si va iubesc.
mona si lia (24.04.2004)
www.seansimon.com/february2005.htm" target="_blank">PROASPETE DE FEBRUARIE
site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
Grate spune:
Ioana, imi pare foarte rau pentru bunicul tau. In Romania cred ca fiecare ar trebui sa fie medic doar pentru propria securitate, ca altfel...doamne. Uite noua generatie de medici cum e Diana este altfel, dar astia batrani sunt probabil inraiti de salarii mici. Oricum nu poate fi justificat un astfel de comportament. Sanatate bunicului tau si tarie de caracter voua!
Gabitza, fii tare, nu mai plinge, de starea ta depinde si a bebe-ului. Dar cum asa, nu v-a dat nici o explicatie medicul? Nu fi intristata, ma voi uita si eu in cartea mea, foarte buna scrisa de 4 pediatri sa vad poate gasesc ceva. Uita-te si tu aici www.drgreene.com poate gasesti ceva.Nu ti-a putut zice nici cauza?
Diana, diferenta este mare si se vede. Fetele sunt mai gingase, baietii mai activi si am observat ca se comporta altfel cu baietei de virsta lui.
Pupici tuturor copilasilor, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii, sanatate multa si voua!!!!!!
http://photos.yahoo.com/gratepeter
Grate spune:
Diana, bineinteles ca sunt prea mici si nu percep inca diferenta, de comportat totusi se comporta diferit, al meu. Lasa ca va mai spun eu ce-am observat si ma povestim pe tema asta. Pupici lui Vladut!
http://photos.yahoo.com/gratepeter
Irinel spune:
Ioana imi pare tare rau pentru bunicul tau. Sa ii dea DUmnezeu sanatate. Cred ca a fost groaznic pentru tine (si evident, pentru dumnealui). Oare doctorii care se poarta asa nu au si ei parinti, bunici, copii? Pupic pentru tine si papuselele tale iubite.
Fetele e aproape 1 jumate si ma mir de mine ca am intrat asa mult azi pe aici. Din fericire Danut a dormit de la 10 pana acum 5 minute fara sa se trezeasca si am putut sa termin treaba si acum o sa incerc sa prind si putin somnica.
Mona sa nu ne parasesti pentru mamicile de noiembrie 2005. Iti dam voie sa te duci si pe la ele da sa mai vii si pe la noi, bine?
Diana sa stapaniti masina sanatosi. Sa stii ca pe aici e un lucru normal ca masinile sa aiba unele probleme si producatorul(serios) cand descopera lucrul asta, anunta toti proprietarii sa vina cu masinile sa li se remedieze problema respectiva, fara sa plateasca, evident. Crezi ca Daciile inainte n-aveau probleme, da cine se obosea sa le remedieze gratis? Asta tine de seriozitatea celui care o produce.
Alina33 sa iti traiasca nepotica, sa fie sanatoasa! Ce frumos ca o sa fie asa apropiata ca varsta de verisorul ei!
Irinusha, ce mai faceti voi?
Eu nu stiu cum sa il conving pe Danut sa nu mai suga noaptea, sau macar sa suga doar o data. El cand se trezeste, ca sa se linisteasca, trebuie sa stea la tzatzica sa suga...Si daca se scoala la fiecare ora... (azi-noapte a fost cuminte si s-a trezit doar o data, ce-o fi fost cu el???). Voi cum i-ati dezvatat? Carmen parca si tu ii dadeai noaptea si inca des...
Pupici fetele.
Irinel spune:
Grate, chiar sunt curioasa ce diferente ai observat tu, ca eu la al meu nu pot sa spun ca am observat. Si eu voiam sa iti raspund ca ei ne trag si pe noi de par. Si cred ca deocamdata n-ai ce sa ii faci decat sa il certi usor si sa nu ii permiti sa isi infiga degetelele in parul copilei respective.
iuliana c spune:
Mona.felicitari si sa fie intr-un ceas bun!!!Nu imi vine sa cred!
Vestea ta m-a facut sa ma urnesc si eu si sa mai scriu cate ceva,nu numai sa citesc.Mona draga chiar ma bucur pt voi!
Gabitza,sanatate multa de tot puiutului!
...si fetelor un martisor si un pupic din partea baietilor mei.
Iuliana & Rares (12iunie)