Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (36)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monet spune:

doamne, doamne, gabitza scumpa - sa-i dea doamnedoamne atita sanatate lui dennis cel iubit cit sa-i ajunga pe 10 vieti!! sa nu mai fie bolnavior.... saracuta de tine, imi inchipui cit esti de speriata si terminata. ma gindesc la tine....

nu stiu daca sa va spun sau nu, mie-mi intizie ciclul si presimt ceva:). dar n-am nici un simptom, nimic, nimic. o sa fac un test de pipi azi, mai tirziu cind ajung acasa. si o sa va spun. i-am spus lui sean si el tare s-ar bucura, desi tare greu ne-ar fi in primii ani...ioi-ioi:), ca stiti si voi. da' ce bine i-ar fi liutei cu un fratior sau surior!!:) noa, hai, ca palavragesc prea mult, visez cu ochii deschisi:). va pup si va mai scriu.

mona si lia (24.04.2004)
www.seansimon.com/february2005.htm" target="_blank">PROASPETE DE FEBRUARIE

site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Multumim de urari fetelor! Sa le dea Dumnezeu numai bine la toti bebeii nostri scumpI!
La Multi ANi Dragos!
Laureta la multi ani fericiti alaturi de cei dragi!
Gabitza curaj mult, sanatate multa la cel mic, stiu ce simti ca al meu a avut o raceala urata la 7 luni si a tinut aproape o luna, nu se mai sfarsea...VAd ca toate sistemele medicale au si bube...Pupici la bolnavior...

Madisor, e prima data cand se poarta asa? Poate s-a gandit ca eera prea tarziu sa mai sune ca ai copii...Daca asa procedeaza mereu, las-o sa mai sune si ea

Monet, hai spune, este????Si eu abia astept sa ne hotaram la al doilea (cred ca tot anul asta)

Pupici, am fugit

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Am pus poze noi la al 2-lea link.
De aseara mai avem un dintisor, in total 3.
Sanatate multa lui Dennis si sa se faca bine repede.
Bine ai venit Cristina!
Monet, m-ai facut curioasa. E bebe?

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

Salutare scumpelor,

La multi ani tuturor sarbatoritilor din ultimele zile si de astazi!

Mameloane, pupici sa-ti treaca durerea de dinti mai repede! Eu sunt foarte sensibila la durerea de dinti, nu stiu ce m-as face, vara trecuta am bocit cind imi repara o carie, d-apoi scos de masele. Daca simti ca nu e bun pediadru, schimba-l, nu ai nimic de pierdut, daca stomatologi sunt mai buni barbatii, ca pediatri sunt mult mai bune femeile.Sanatate scumpilor tai!

Madisor, felicitari pentru kilogramul pierdut si spor la treaba in pregatirile pentru nunta! Ati mai gasit restaurant? Felicitari pentru mersul de-a busilea! Cum faci lasagnia? Madishor tu esti sora mai mare decit viitoarea mireasa? Mai las-o in pace un pic, nici sa faci prea mult bine nu e chiar potrivit uneori, esti inteles gresit, Diana zice bine. Se mai intimpla uneori si faze din astea, important e sa nu le prea bagi in seama. Pupici puiutilor tai!

Gabitza, daca banana nu merge si are febra in continuu de 2-3 zile, sigur e cazul sa mergeti la un control medical cel putin, daca nu spital. Stiu cum e intr-o tara straina, fii atenta, mai mult bazeaza-te pe ceea ce simti tu, daca vezi ca e rau si rau, in masina si direct la urgente.
Prea mult suc poate provoca diaree. Tu il alaptezi ori l-ai trecut la formula? Pentru deshidratare folosesti solutie electrolitica?
Ai sunat medicul, ce ti-a zis?

Diana, e adevarat, asemanarea este indubitabila. Sa-ti traiasca Vladut!Logan este masina nu?
dana, n-am vazut asa magazin pe aici. Zici ca faci de mancare lui Stefan? Al meu nu vrea sa manince gatit.

Fetelor, cu bebei baietei, cum va descurcati cu educatia interactiunii sociale a copiilor vostri? Vi s-a intimplat sa traga de par o fetita? Al meu a facut-o deja, parca din curiozitate dar oricum ma cam ingrijoreaza. Cum il invatati sa interactioneze cu ceilalti copii, in special fetite?

Va scriu un pic mai tirziu, tre sa vorbesc cu frate-mio prin chat.

http://photos.yahoo.com/gratepeter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

iubitele mele!

n-am mai avut astimpar si-am venit acasa mai devreme inarmata cu 2 teste de sarcina. ce credeti? au iesit pozitive! a trebuit sa le fac pe amindoua, ca nu-mi venea sa cred..... azi e ziua 34 de la UM, deci o intirziere de 4-5 zile. doamne, parca visez - iar o iau de la capat. dar sa stiti ca sint bucuroasa chiar daca drumul e lung si oarecum greu. preabine stiti si voi ca asa o bucurie nu se poate plati cu nimic! iu-hu, am innebunit daca totul e ok si intr-adevar e bebe, ar veni, dupa calculele mele, in noiembrie 2. planul meu e sa astept inca vreo 5 zile, sa mai fac un test si daca iese tot bebe, sa-mi sun doctorita si s-o iau de la inceput .

la multi ani puiutilor: daniel, dragos, dragos, norris, patrick, mihnea si catalina! i-am pus pe lista pe toti puii nascuti in 28, 29 si 31, ca februarie e scurta! miine ar fi fost ziua de nastere a victoriei, prietena liei - s-a nascut pe 29 februarie! are si ea un anisor, desi ziua ei lipseste din calendar anul asta....

mona si lia (24.04.2004)
www.seansimon.com/february2005.htm" target="_blank">PROASPETE DE FEBRUARIE

site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

]Mona, felicitari!!! Sa fie cu noroc!!!! Sunt emotionata pentru tine!! Imi vine sa plang!!! Bravooo!!!

La multi ani Daniel!!! sa cresti mare!!!

la multi ani Laureta!!!

la multi ani Dragos!!!
Gabitza, stiu ca te simti nasol cand e bebe bolnavior, dar trebuie sa fii tare ca sa-l faci bine e Dennis. Hai curaj!! Asa e cu copilasii, mai sunt bolnavi din cand in cand. Pupici multi si treci pe orez!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Felicitari, Mona!!! Mii de si . Ce ma bucur pentru tine!

Gabitza, suntem alaturi de tine, mamica draga! Ne rugam sa se faca Dennis sanatos cat mai repede!

Madutza, sunt interesata si eu sa-mi iau pantalonii Biomed Slip. Sunt multe fete care sunt multumite de rezultatele pe care le-au obtinut cu ei. I-ai primit? Cat au costat?

Diana, stiu ca m-am 'laconit' in mesaje...dar Iustin e tare plangacios. In sfarsit, azi i-a spart si al treilea dintisor, sus. Mititelu', sper sa se linisteasca si sa revin si eu la ganduri mai bune si mesaje mai consistente. lui Vladut, copia perfecta a tatalui!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

Felicitari Monet!
Sa fie intr-un ceas bun !

Ma bucur enorm pentru tine!

Mi-ai ridicat dispozitia pentru o saptamana!

http://photos.yahoo.com/gratepeter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Felicitari, Mona! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!

Am fost azi la spital. Si a fost groaznic. Cadrele noastre medicale mai au mult de invatat. In ceea ce priveste respectul fata de pacient si asumarea unei raspunderi. Ideea generala este ca l-am dus pe picioare, ne-au facut sa asteptam cu orele si am sfarsit la terapie intensiva. La un moment dat, o asistenta, vazand ca bunicului meu nuu ii este deloc bine, a indraznit sa anunte medicul care urma sa il vada. Reactia medicului nu a fost deloc placuta... Dupa cateva tipete si-a dat seama ca nu este tocmai roz si l-a dus la desocare. Acolo a facut un puseu de tensiune de 22, drept urmare a facut un accident vascular si , de parca nu ar fi fost suficient, un edem pulmonar. Scurt. A urmat insuficienta respiratorie, l-au intubat, l-au mai plimbat putin pe la diverse etaje si, spre final, am ajuns la A.T.I. Si acolo a si ramas. Privelistea a fost dureroasa. Sperante de viata nu se stie cate sunt. Practic este captusit cu probleme neurologice, cardiace si pulmonare.
M-am descarcat. Si imi vine sa ii fac reclamatie doamnei doctor cu pricina. Dar cred ca m-as lupta cu morile de vant... Dar raman cu convingerea ca, daca ar fi fost luat in seama la timp nu s-ar fi ajuns la asa ceva. Si sunt furioasa.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Felicitari Mona!

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614

Mergi la inceput