Vrancea(2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Andrutza felicitari pentru casuta voastra.In privinta aragazului..eu pot spune ca ma "impac" mai bine cu asta electric,decat cu cel de acasa(singurul lucru dupa care tanjesc este rotisorul celui de acasa).

Si la noi o sa fie Pastele pentru islandezi si avem liber de joi pana marti(eu am de ieri) si vom pleca la prietenii nostri,in nord(unde am fost si de Revelion).Abia astept!O sa fim vreo 10 romani..

Lili spune-ne cate ceva despre tine.Am vazut-o pe Alexia..este o dulceata mica

Celelalte fete...unde sunteti????

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_ang spune:

Ce sa va spun despre mine? Am activat o perioada scurta pe forumul asta, dar mi-am prins urechile...e imens! Si am reintrat acum la sugestia cuiva care m-a trimis sa citesc cazul Larissei Antonia! M-am umflat de plans!!!! Groaznic! Si acum cand imi amintesc imi dau lacrimile instantaneu! Am trimis poza ei pe mail prietenelor mele si le-am rugat sa se roage o clipa pentru ea! NU-I DREPT!
Despre mine o sa va povestesc mai multe poate maine....acum sunt franta, ma duc la nani!

Va , mami Lili si Alexia - 1 an si o luna -05.02.2004

Avem si poze
http://community.webshots.com/user/lili_ang

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Hello!

La noi a fost prima seara cand am fost impreuna si singuri in casa... dar eram atat de obositi incat cand am pus capul pe perna....am adormit in secunde...

Si eu am plans ieri atat pt Antonia cat si pt Tudorica...Viata e uneori tare nedreapta... Uite azi citeam ziarul cu nebunul ala de 17 ani din USA care a inceput sa traga in elevi si a omorat 5 elevi, un gardian si un profesor si alti 14 oameni au fost raniti...si se pare ca ucigasul, care s-a impuscat si el dupa macel, era fan Hitler, se imbraca numai in negru, tatal lui se sinucisese acum 4 ani...Of...

Azi aici e soare si cald...Va pup, va mai scriu mai tarziu.

--------------------

Andra
Noi
Pufi

Ajutati un OM sa traiasca!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput

'Neata fetite frumoase...

Si pe mine m-a tulburat tare povestea lui Tudorica,pe care am citit-o ieri.Am plans.....E atat de cruda viata uneori...Unele femei isi doresc atat de mult un copilas si nu-l pot avea(numai la aspirante suntem aproape 200,cred),iar altele,inconstiente,ii abandoneaza

Andra va doresc sa va fie bine in casuta voastra si sa fiti fericiti.

Lili abia astept sa ne povestesti mai multe despre tine .Si mie,la inceput,mi s-a parut mai greu sa umblu pe forum,dar acum mi se pare fff.usor.Eu accesez de fiecare data "subiecte active" si imi arata ultimele postari de cand am intrat ultima data pe forum.

Pupici dulci

noi

Mergi la inceput

Multumim Flori

Abia astept sa treaca Pastele asta ca sunt reduceri mari dupa si trebuie sa mai cumparam cate ceva pt casa....

--------------------

Andra
Noi
Pufi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput

Sper sa fie si la noi reduceri

Andra chiar vroiam sa te intreb daca stii cumva ceva de banii pe care i-am trimis lui Liviu.Or fi ajuns??

Bey,am vorbit cu sotul dimineata si ne-am hotarat sa ne lasam de fumat,cel mai probabil de luni.Ufff,sper sa si putem,ca de zis,e foarte usor .Am zis ca o sa mergem la sala,ca ne este teama sa nu ne ingrasam.Abia astept...Daca facem pasul asta,chiar suntem tari ,ca amandoi stam tare prost la capitolul "ambitie" cand vine vorba de tigari.

Pupici si mai vb.

noi

Mergi la inceput

Flori, Ana m-ar fi anuntat daca ii primea...

Cat despre fumat...de ce de luni si nu de azi ? Eu de cand am venit aici am renuntat de vreo 2 ori la tigari, le-am luat iar dar castigul mare e ca de la aproape un pachet pe zi cat fumam in .ro si eu si al meu, am ajuns la un pachet pe saptamana...

--------------------

Andra
Noi
Pufi

Mergi la inceput

Andra,pai,cica sa le terminam pe cele care le avem in casa ,ca ne e mila de ele,saracutzele,sa le aruncam .Acum...io nu bag mana in foc ccc ca o sa ne lasam,ca sotul meu e cam sucit ,azi zice ca le lasa,maine ca nu poate...Dar,de data asta poate-l conving,ca-s si eu hotarata tare.

Referitor la banutzi,mai astept pana luni,cand ma intorc din plimbare si daca tot nu primesc o confirmare ca au ajuns,o sa ii rog pe ai mei sa mearga la posta sa faca o sesizare.

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_ang spune:

Super super tare faza asta cu :de luni!
Oare ce sa va mai spun de mine? Am 29 de ani, un pitic super haios acasa, sunt casatorita cu un alt pitic (ca are la fel de multa minte ca si fiica-sa), momentan stau acasa cu piscotelul, si ,culmea, chiar imi place chestia asta, inca locuiesc in Focsani....si nu mai stiu!
Ma chinui si eu sa ma las de fumat iar si iar! Si nu prea imi iese! M-am reapucat ca toanta cand fata a implinit 4 luni! Si ma mustra constiinta ca inca o alaptez si stiu ca nu e bine. Dar fumez putin si slabe!
P.S. Unde pot citi si eu cazul lui Tudorica? Ca am rascolit putin in seara asta dar n-am gasit!

Va , mami Lili si Alexia - 1 an si o luna -05.02.2004

Avem si poze
http://community.webshots.com/user/lili_ang

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput