Vrancea(2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lili_ang spune:

Liniste si pace pe aici! Nu-mi raspunde nimeni unde pot citi cazul lui Tudorica?

Va , mami Lili si Alexia - 1 an si o luna -05.02.2004

Avem si poze
http://community.webshots.com/user/lili_ang

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Lili,vezi la sectiunea "umanitare" subiectul "pagina de suflete"(parca).

In rest...eu scriu mai rar,pentru ca nu-s acasa,dar de marti...a vostra sunt

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

noi

Mergi la inceput

Fetelor, ce mai faceti? Liniste iar?

Va , mami Lili si Alexia - 1 an si o luna -05.02.2004

Avem si poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Hello fetelor!

Eu am fost libera vineri si ieri pt Pastele catolic si cum acasa nu avem net pana pe 4 aprilie...am absenta motivata!

Vineri am facut o plimbare pe jos vreun km...sambata am fost la prietenii nostri, am ramas la ei peste noapte, am jucat mima si am ras de ne dureau falcile! Duminika i-am luat pe ei pe la noi si am mers impreuna la un balci aproape de noi...ne-am simtit ca acasa, stiti balciurile cu lanturi, parasute, vata pe bat...exact asa si aici!

Ieri am fost la cumparaturi, reducerile de Paste deh! Mi-am innoit un pik garderoba!

Voi ce faceti? Cum a fost in weekend?

--------------------

Andra
Noi
Pufi

Ajutati un OM sa traiasca!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput

fetele..m-am intors...

A fost super aceasta mini-vacanta..O vreme frumoasa in nordul Islandei..Ieri dimineata am baut cafeaua pe balcon,un soareeee,vant deloc,nici o adiere....ce sa mai...o zi de vara...
Dar am venit acasa,aici unde mereu e ploaie sau,in cel mai fericit caz,doar innorat.
Acum asteptam cu nerabdare plecarea in Romania

Beyyy,v-am spus ca suntem catastrofe la capitolul "ambitie":ne-am lasat de fumat duminica noaptea pe la 23 si azi la 13...ne-am reapucat .Nu am putut...nu avem ambitie .Chestia este ca ne-am lasat 4 persoane si is curioasa care rezista tentatiei definitiv.

Cata tu nu mai zici nimic?

Lili mai spune-ne ce noutati mai sunt prin Focsani.Doamne,abia astept sa vin acasa...

Andrutz vad ca voi va distrati,nu gluma...Bravo voua!Maine dau si eu o raita prin magazine sa vad daca astia au reduceri dupa Pasti.

Shilili,stiu ca e cu intarziere,dar,tu ma ierti,nu? LA MULTI ANI!!!SA FII SANATOASA,FERICITA SI IUBITA!!!

noi

Mergi la inceput

Brrrr, aici e frig si ger si ploua...parca e noiembrie!!! Mai bine mai amana venirea acasa! Pana se mai incalzeste! In rest, noutati ...sunt lipsa la capitolul asta! Va dati seama ca de mult nu am mai iesit sa bantui prin oras sa vad ce mai e nou! Directia mea e clara: casa-parc si inapoi!

Va , mami Lili si Alexia - 1 an si doua luni -05.02.2004

Avem si poze

Mergi la inceput

Hello la vrancence!

Si aici e urat si ploua marunt...desi sambata a fost frumos...si luni...

Ei, ne distram si noi in limita posibilitatilor!! Sambata e ziua prietenului lui Cryss si mergem pe la ei iar duminika e marea intalnire cu fetele din Londra si imprejurimi!! Abia astept, o sa facem multe poze si o sa le pun bineinteles in album!

Voi ce faceti?

--------------------

Andra
Noi
Pufi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput

shylili - 27 martie 1978

Sa imi fie rusine ca am uitat! (Se pune ca nu am avut net ca am fost in vacanta?)

LA MULTI ANI SCUMPA! Sa fii sanatoasa, feicita, iubita si sa ai parte numai de bucurii si impliniri!

--------------------

Andra
Noi
Pufi

Mergi la inceput

Si la noi e o vreme...urata tare...Si m-am trezit nasol azi(ca m-au napadit rushii) si nu imi vine sa fac nimic....

De vineri ma duc la gym si abia astept...Vreau sa trag tare sa-mi dau jos burtik ccc cat mai rapid(nu e ea chiar mare,dar pe mine ma enerveaza).

Pupici si revin

noi

Mergi la inceput

Hielou!

Ce faceti fetelor? Iaca mai e o zi si trecem in aprilie...Doamne ce repede trece timpul....

Sunt tare plictisita...

--------------------

Andra
Noi
Pufi

Mergi la inceput