Vrancea(2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Bey dar nesimtita m-am facut de la o vreme...stau chiar degeaba la munca!

Flori, sa dea Dumnezeu sa fie cum zici tu iar la tine sa vina cat mai curand!

--------------------

Andra
Noi
Pufi

Ajutati un OM sa traiasca!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Andra

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

noi

Mergi la inceput

Campioneee...campioneee...ole, ole, ole....

da, e clar, m-am tzacanit complet!

Dar azi joaca Steaua si de-asta sunt in forma...Poate mai are noroc! (Io-s stelista!)

Ce fac fetele? Nici un semn de viata? Numai eu si Flori activam.

--------------------

Andra
Noi
Pufi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput

Tocmai am trecut printr-o sperietura groaznica...inca mai tremur...noi avem birourile intr-o sala mare, fiecare la computerul lui, nu suntem separati cu pereti intre noi....eu sunt prima langa usa si este un perete care desparte asa-zisa receptie de noi...acolo este serverul pt toate computerele noastre si un geam, adika o deschidere...ca geamul in sine nu e. Nu stiu daca ati inteles...ideea e ca eu ma apucasem sa bag niste fise in dosare, nu eram la biroul meu ci la altul care era in linie cu peretele de care ziceam. Cand m-am uitat spre perete (in spatele lui fiind serverul si geamul) mi s-a parut ca vad ceva negru...zic poate e Fiaz, unul din sefi...mi-am vazut din treaba, cand vad din nou un cap negru care se uita de dupa perete, tragea cu ochiul...mi se face si acum pielea gainii... Un negru sarise pe geamul ala micut inauntru...cum, nu stiu...nu am auzit nimik nici unul...am inceput sa strig si nush cum mama naibii a sarit inapoi si din camaruta noastra de receptie a mai iesit unul...vroiau sa fure ceva, nu stiu, dar ce draq a fost in capul lor pt ca ala de tragea cu ochiul a vazut ca eram atatia in birou si nu aveau cum sa fure nimik, dar au fugit de numa' si nu i-a prins nimeni, i-am vazut cand au iesit din cladire (noi suntem la etajul 2).

Nu am chemat politia dar ma gandesc daca nu cumva trebuia sa o facem, daca scotea idiotul un cutit sau un pistol si ne omora naibii?

Sunt moarta de frica, colegii mei insa se comporta normal...sunt obisnuiti.

Sczue pt greslei...nici io nu mai stiu de mine

--------------------

Andra
Noi
Pufi

Mergi la inceput

Andrutz pui,mama ce faza...Cum sa nu te sperii?!?Cred ca nu ar fi rau sa anuntati politia..

Acum stai calma,incearca sa te linistesti

Si eu am fost un fan inrait al Stelei(pe vremea cand eram copil),acum m-am mai calmat.Si,ca sa va distrez,pe atunci eram atat de innebunita ca ziceam ca ma fac fotbalista

noi

Mergi la inceput

Of...m-am mai linistit dar inca am in cap imaginea aluia stand dupa perete si bagand capul cate putin...I-am dat telefon lui Lari sa se invoiasca de la munca sa vina sa ma ia acasa la 5 (ca el lucreaza in afara Londrei si ajunge mai tarziu acasa) ca mi-e frica. Nu stiu ce o fi fost in capul lor si ma rog sa nu le treaca prin cap sa mai vina sau sa ne urmareasca...

Of, Doamne, n-am patit niciodata asa ceva. Nu am sunat politia, astia nu au nici o treaba...parca nu s-ar fi intamplat nimik. O sa incuiem usa care da in receptie de acum inainte se pare. Dar si asa imi va trebui mult timp sa uit ce s-a intamplat.

--------------------

Andra
Noi
Pufi

Mergi la inceput

Neatza! Ce e pe aici?

--------------------

Andra
Noi
Pufi

Mergi la inceput

Buna seara.

Vad ca nimeni nu mai scrie pe aici...o sa ne trezim arhivate
Tocmai am mai invitat o noua membra DC din Focsani la subiectul nostru.Bine ai venit,Elena!!

Pupici si poate mai vb si noi....

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_ang spune:

Bine v-am gasit fetelor, multumesc de primire! Sper sa ne auzim mai des pe aici ca doar suntem membre ale comunitatii "zdruncinatilor"! Cine mai e ca noi vrancenii???

Va , mami Lili si Alexia - 1 anisor

Avem si poze
http://community.webshots.com/user/lili_ang

Mergi la inceput

Salut fetele!

Eu am scuza, ne-am mutat ieri si nu am avut net si nici nu o sa am pana pe 4 aprilie ca abia atunci imi transfera astia linia la noua adresa. Am muncit ieri...ptiu...noroc ca m-a ajutat o prietena, mi-am luat liber de la munca si am facut curatenie, am aranjat ce trebuia...nu e lux dar e ok, e locsorul nostru, de acum suntem singurei si facem ce vrem si cand vrem. Partea proasta e ca trebuie sa ma obisnuiesc cu aragazul electric....

Aici au fost 3 zile superbe, joi, vineri, sambata...si cum o minune nu tine mai mult, ieri a fost innorat iar azi ploua si e asa urat...

Vineri si luni avem liber ca e Pastele catolic duminika, asa ca o sa mai aranjam prin noua casuta, o sa mai iesim la plimbare si sa mai cumparam cate ceva...si o sa ne odihnim.

Va pup, haideti la scris!

Bun venit Lili!

--------------------

Andra
Noi
Pufi

Mergi la inceput