Poate cineva sa-mi spuna daca a urmarit stirea de pe Realiatea TV de saptamana trecuta despre interventia de la Iasi in premiera in Romania in legatura cu microchirurgia tubara ? Poate sa-mi dea cineva mai multe detalii ?
Este vorba despre o pacienta , mama a doi copii, careia i-au fost legate trompele cu ani in urma. Cei doi medici ( unul de la gineco si unul de la chirurgie plastica ) au efectuat operatia sub microscop . Operatia reusita, zic ei . Sanse 80 % ca pacienta sa ramana, din nou, insarcinata.
Speram sa fie asa !
dulce
Relya
Oare este valabila procedura si in caz de obstructie tubara ? Stie cineva numele doctorului si al clinicii unde se efectueaza procedura ?
Nu stiu daca procedura e valabila si in cazul obstructie tubara.
Operatia s-a efectuat in spital. ( uite ca nu am retinut daca la maternitate sau la spitalul de urgenta ).
Numele doctorului : Mircea Onofriescu. El are consultatii si la un cabinet particular, e cam aglomerat , dar cu programare si multa rabdare, se rezolva.
programari la tel 0232 - 276566 ( in general dupa ora 15 )
Bafta multa !
Relya
se pare ca sansele de reusita sunt 12%(asta din declaratiile dr.denisa protopopescu) adica reusita operatiei de reconstructie. Alt procent este reusita de a ramane insarcinata. Nu zic asta ca sa descurajez (asa este, cifrele sunt... zdrobitoare!), chiar eu vreau sa fac operatie de reconstructie!