Idee

Idee | Autor: cataghe

Link direct la acest mesaj

Ma gandeam daca nu s-ar putea "inventa" un buton suplimentar la fiecare subiect in gen "favorites" - adica sa iti salveze linkul subiectului respectiv intr-o sectiune speciala pt fiecare membru. Cred ca nu ar ocupa foarte mult loc, fiind numai linkuri si, eventual, titlul subiectului, si ar fi de folos pentru ca in felul asta fiecare isi poate salva undeva subiectele cu informatii care il intereseaza, fara sa mai trebuiasca sa le caute cand are nevoie sau sa le salveze in comp.
Ce ziceti?

To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Personal gasesc interesanta aceasta idee

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Mi se pare foarte utila ideea acestui buton, mai ales noilor veniti (ca mine, care stau o mie de ani pana gasesc un subiect).

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

N-ar fi rau, tinand seama si de faptul ca nu intram intotdeauna de la acelasi computer!

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Adica daca am inteles bine aceasta functie sa fie aici pe forum ca un fel de functie personala a utilizatorului? Un fel de glosar personal unde sa fie stocate linkurile catre subiectele de interes personal?

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

eu zic ca ar fi nice sa fie o functzie personala a utilizatorului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by marius

Adica daca am inteles bine aceasta functie sa fie aici pe forum ca un fel de functie personala a utilizatorului? Un fel de glosar personal unde sa fie stocate linkurile catre subiectele de interes personal?

Marius Pernes

da, eu cel putin la asta ma gandeam! Sper ca si Cata

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:
Originally posted by marius

Marius Pernes

Exact. Si in momentul in care esti logat si dai click pe butonul respectiv, sa-ti trimita linkul paginii pe care esti intr-o sectiune speciala pe care sa o poti apoi accesa, de exemplu, de la profilul personal, sau asa ceva...

To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Si mie-mi place ideea.

Q

Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

SUPER

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

E minunata ideea,cred ca ne-ar ajuta foarte mult.

Catalina.

Mergi la inceput