Bebelusi de sept-oct 2004 (25)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

pufymic sanatate multa. Am o prietena care are un baietel de 2 luni jumatate care era alaptat exclusiv la sin. Dupa ce mama a mincat ceva stricat probabil baietelul s-a dat peste cap rau de tot cu stomacul. Ca si la tine avea mucoasa in kk. A incercat sa-i tot introduca alte tipuri de lapte (dupa ce continuase cu al ei 2 saptamini si era tot mai rau) dar nu a raspuns bine bb si acum ii da doar HN.. fara lactoza. Doctorul i-a spus ca are intoleranta la lactoza. Nu a ajuns inca la antibiotice dar bb este asa de o luna. Ea i-a facut si analize la kk sa vada daca are vreun microb dar nu are.

roandre vibrocilul este ok si mie mi-a recomandat dr. (noi tocmai suntem pe terminate la a 3a raceala). Al meu a fost racit numai cu muci si un pic de tuse din cauza mucozitatilor, fara temperatura. Eu i-am dat de fiecare data SINUPRET (7 pic) de 2x/zi si EURESPAL 15ml de 3x /zi. Bineinteles o picat in fiecare nara de VIBROCIL tot de 3x/zi. Eu am renuntat sa-i mai scot cu pompa mucii pt rezultatul este aproape egal cu 0 si intradevar se formeaza mai multi in schimb ii puneam ser fiziologic dar nu citeva picaturi ci un sfert de seringa sau chiar mai mult si se duceau imediat. Seara ii puneam pe calorifer un prosop umed iar la patut i-am ridicat un pic salteaua sa stea cu capul un pic mai sus.
A... si eu as spune sa nu-i faci vaccinul acum, al meu din cauza racelii a facut vaccinul cu 2 saptamini mai tirziu nu este nici o problema
Sanatate multa la toata lumea

Monica Robert si Razvan (10.09.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Salut mamici,
va multumesc pentru raspunsurile voastre, in concluzie trebuie sa mai insist cu biberonul (inca nici un progres, nici nu incearca sa traga din tetina) si ca deocamdata n-am sa-i dau mai mult de 4-5 lingurite de cereale. I-am cumparat o lingurita cu rezervor de la chicco si ii dau mai usor cerealele, doar ca trebuie sa pun mai multa apa ca sa curga. Am incercat duminica sa-i dau o lingurita de suc de morcov si mar si a vomat-o imediat. Ieri am incercat iarai, i-am dat o lingurita, am vazut ca nu se intamola nimic si i-am mai dat una...dupa o jumatate de ora a vomat si sucul si laptele...ea vomita rar si atunci putin, dar acum s-a murdarit toata, clar nu-i prieste sucul. Cred ca am sa trec la supa.
Fata mea indragostita de tzatza, nu reusesc sa-i scot mesele de noapte. Cu masa de seara de cereale e mai satula, dar tot se trezeste de 3 ori si suge f.f. putin sau numai sta cu tzatza in gurita si cand vine laptele singur ii da drumul... sotu' zice ca sunt mama-suzeta (binenteles ca suzeta clasica nu vrea!). Ziua, nu mai spun, pana nu-i iau eu tzatza nu-i da drumul.
Pufymic, sanate tie si puiutului. Tare rau mai e virusul asta daca inca nu a cedat inca la medicamente. Ca vrea in brate e normal, acolo e cel mai bine, stie el.
Roandre, voiam sa te felicit pentru dintisori cand am vazut ca si voi aveti probleme cu sanatatea. Bine ca nu s-a suprapus raceala cu iesitul dintisorilor. Sanatate multa si sa scapati cat mai repede. Nu te grabi cu vaccinul pana nu e fata bine.
am studiat listuta cu datele de nastere - io-s cea mai "coapta"! Nu-i bai, nu ma simt deloc batrana si am doi pui care ma intineresc. Sunt si ultima care arat pozici, dar am scanat cateva (n-au iesit prea clare)si le-am pus in albumul de pe DC.

Vali, Alexandra (30.03.2003) si Ioana (28.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Fetele..HELP
Euam inceput sa iau antibiotice pt raceala asta nesuferita ..este a doua zi.De dimineata Ina nu a mai vrut sa pape tzitzi..adica a tras vreo 5 min si apoi s-a pus pe plans..iar acum cum se apopie de tzitzi plange de mama mama...A mai patit cineva asa ceva????
Si Ina saliveaza abundent si-si musca buzele..sa fie oare vre-un dintisor sau nu-i place gustul lapticului si nu mai vrea..nu stiu ce sa fac..sa intrerup antibioticele?

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Nici al meu pui n-a dormit toata noaptea... mai precis de la 3 la 8 s-a tot marait ...foit... gemea. Nu stiu daca de la burticuta, de la dintisori sau, Doamne fereste, sa nu cumva sa fi adus tati ceva de la servici!
Oricum, la gingii nu vad nici un semn. Am tot vrut sa va intreb ... cele care dati Humana la copii, vi se pare cumva ca au mai multe gaze... ca al meu, pe masura ca scade productia mea si, implicit, creste cantitatea de LP pe care i-o dau, e tot mai partait. Ma gandeam sa chimb lapticul... dar a trebuit sa treaca atata vreme pana l-a acceptat si acum s-o luam de la capat?

Fetele cu plimbarea... vad ca ploua ... daca nu se indreapta vremea eu ma abtin astazi!

Anielas, incearca sa te mulgi si sa il dai... poate nu e de la gust. In principiu, nu cred ca ar trebui sa intrerupi antibioticul (o sa dezvolti rezistenta la el, si nu e bine!). Da un telefon medicului daca nu reusesti sa-i dai sa pape si vezi ce-ti zice! Sanatate!

Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Si noi suntem maraiti, in special seara, dupa ce adoarme se trezeste la 15 minute si plange. Aseara i-am dat calgel si s-a linistit. Cred ca dintii sunt de vina.

Alexia Maria cocheta

Mai multe poze cu noi

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria (DN 02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Sanatate multa la toti bolnaviorii! Sa va faceti bine cat mai repede.

Anielas nu cred ca i-a schimbat gustul laptelui antibioticul. Acum nu stiu ce sa zic. Eu am luat Augumentin si Nurofen si Eurespal si a mancat in continuare. Si eu am patit sa planga de cum vedea tzatza, dar nu luam medicamente atunci. Plangea ca asa ii venea... Trebuia sa ma plimb cu ea in brate in timp ce o alaptam ca sa se mai linisteasca si pana la urma papa. La multi ani pentru Inutza! Multumim pentru urari!

La multi ani si pentru VLADUT!

Noi ne pregatim sa mancam, ca pe urma placam la vaccin. Si e asa urat afara, nici nu-mi vine sa ies din casa. Da' trebuie.

Elena cu cipilica

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

salut

Of, ce rau imi pare sa aud de pui bolnavi. Pufy si Mihaela, ne rugam pentru micii vostri sa scape repede si usor de raceli.

Nu e de plimbare afara. Cred ca azi stam prin casele noastre.

Va pup si mai revin

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Nu v-am spus ce face Dami cand ii este somn? Isi pune mana la cap si isi canta singur. E mortal!!!!!

Sanatate la bebei Mihaela si Ioana, mare grija!

Cu iaurtul cum ramane, de care le dam?

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

La multi ani! bebelusilor sarbatoriti astazi. Sa fie sanatosi, voiosi, voinici.

Multa sanatate bb-lusilor bonlaviori si mamicilor bonlavioare.

Cand Alexuta mea a avut rosu in gat a avut si ea nasul infundat dar i-am pus numai ser fiziologic cu cateva picaturi de lamaie in el. Am inceput cu 2 pic si am crescut treptat pana am ajuns la 10 pic intr-o fiola de 10 ml de ser. Lamaie se poate pne atat cat suporta bb. Eu m-am oprit la 10 pic pentru ca deja nu mai curgea nasucul. De la lamaie incepea sa ii curga nasucul si apoi il stergeam cu un servetel.
Am pus ser mult odata si de cate ori vedeam ca ar avea nevoie. Adica am pus si de 10 ori pe zi, daca a fost cazul.

De curatat, nu il curat in fiecare zi. Ii mai pun din cand in cand niste ser fiziologic dar asta cand vad ca ar avea nevoie. iar urechiusele i le sterg din 2 in 2 zile cand o spal si pe cap.

Lilia, nu stiu ce sa zic cu mancarea. Eu am inceput sa-i dau tot ce mi-a zis pediatra si pana acum vad ca merge ok. La inceput in primele 3 luni eram disperata ca nu lua in greutate (mai mult de 700-750), dar de cand am inceput cu diversificarea vad ca este mult mai bine.

Angela, eu ii dau Humana 2 de la 4 luni si nu am observat nici o schimbare. Nu este mai partaita, poate o fi de la altceva.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Am observat ca majoritatea bb sunt maraiti in ultimul timp. Alexuta mea azinoapte s-a trezit pe la 2 si a inceput sa se foiasca dupa care avea chef sa se intoarca pe burta si sa vorbesca. Pana la urma am reusit sa o adorm.
Sper sa-i treaca repede perioada asta ca eu sunt cheauna de somn. Vorba sotului meu, daca m-ar pune undeva intr-o camera unde sa nu mai aud nimic cred ca as dormi o saptamana si probabil nici atunci nu as fi destul de odihnita...:)

Elena & Alexandra (25.09.2004)

Mergi la inceput