Bebelusi de sept-oct 2004 (25)
Raspunsuri - Pagina 9
lorena_andreianu spune:
pentru bebeii bolnaviori si mamicile ingrijorate.
Fetele, vedeti ca nu e de gluma cu racelile, mucisorii sau hārāielile. Asa cum a zis si Aissa, e nasoala rau bronsiolita. Pe aici e foarte frecventa... oricat de bizar ar parea; insa se stie ca iarna sunt cazuri grave si mai ales sugarii sunt afectati. Cum spunea Aissa de "cleiul" acela... aici se fac niste manevre mai brutale pentru a-l scoate din plamani. Efectiv apasa pe torace sa iasa tot. E un chin pentru pui si parinti.
Aici sunt campanii de prevenire a bronsiolitei: evitarea spatiilor aglomerate, caldura prea mare in camera, evitarea contactului cu persoane gripate...
Doamne-ajuta sa nu fie asta, ca saraca Aissa stie prin ce a trecut. Duceti-va la medic, nu asteptati sa vedeti cum evolueaza... Parerea mea!
Multa sanatate si asteptam vesti bune.
si Miron Radu (06 oct. 2004)
pufymic spune:
Mihaela cum e Alexia???
La multi ani bebicilor sarbatoriti azi!!!
Noi am fost la spital si i-au facut aerosolii si a zis dr. ca inca mai are raluri la plamani, asa ca ii dam inainte cu antibiotice!...cat despre maraiala a zis ca e din cauza sperieturii(s-a speriat saracutul cand l-au intepat de 4 ori si cand ii aspira secretiile din nas si gat....
Eu sunt racita bine de tot, deja ma doare capul de nu mai pot......tot cu masca stau pe fata sa nu-i mai dau si din microbii mei la bazuc....ca are el destui saracutul!
Pupici!
Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/
julya spune:
Multa sanatate pentru mamici si puiuti bolnaviori...
si noi sintem cam maraiti si cu putina pofta de mancare,probabil tot dintisorii sunt de vina, avem doi mugurasi jos, ii asteptam sa iasa, sper sa nu ne faca problemute...
numai bine va doresc si sa fiti puternice ptr puiuti...
Iulia si puiutul Adrian http://community.webshots.com/user/adrienut
timea spune:
Salutare!
Sanatate la copilasi si mamaici!
Nu scriu mult caci calc. nostru tot rau e... mai devreme am scris si am pierdut.
Avem poze noi:)
Timea si Mara 10 sept. 2004
http://community.webshots.com/user/timea2004
Mada spune:
buna fetele!
la multi ani! bebcilor sarbatoriti azimultimim pt urari, npi am facut 5 lunisoare ieri.
andrei si alexia multe pupicuri si felicitari pt dintisorii care nu au creat probleme!
si sanatate muulta celor bolnaviori
noi suntem bine doar cam maraite nu stiu de ce dar vad ca sunt destui ca noi asa ca.. asta e
dintii inca nu ii vad sau nu ii simt mai bine zis desi sunt urcati spre gingie de vreo 2 luni si alte semne in afara de maraila nu are adica doar obrajii rosii
vibrocilul e tare bun eu i-am pus in nas cand a fost racita, dar atentie nu mai mult de 3 zile de maxim 4 ori pe zi cate 2,3 picaturi
anielas si ilinca mai face asa se trage de tata si tipa cine stie ce nu le convine...
va pup ca maraie destul tare si nu mai merge sa o las ...
ps
poze nu am mai pus ca nu a mai mers netul sper sa ma lase azi sa termin ce a am inceput
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
timea spune:
Iarasi eu:)
Am renuntat sa mai incerc de pe calc. nostru, acum sunt pe cele al sotului de la serv... nu-i prea voie dar ma umplu de nervi pe al nostru, sciru cate 2 cuvinte si se stinge, iarasi deschide-l asteapta si iar asa...pana nu-l face nu ma mai convinge sa nu-l filosesc pe astalalt.
Danyce tu mai alaptezi? ca tare ma tenteaza si pe mine cura ta de slabire dar parca mi-e teama sa nu pierd lapticul...
Ana eu am mai spus, la noi laptele primul si mancarea dupa ca sa fie completare nu inlocuire. Acum nu stiu pana la ce varsta mergem asa, o sa intreb si eu pediatra la 6 luni...
Ma duc ca avem proteste,
Timea si Mara 10 sept. 2004
http://community.webshots.com/user/timea2004
ionella3003 spune:
mai, dragelor, eu in ultimele 3 luni am luat 3 kg! Nu mai stiu ce sa fac ca nu mananc dulciuri, alaptez si in loc sa scad eu.... M-am urcat azi dimineata pe cantar si-am zis ca fac infarct tot urca, tot urca, dar pana cand??? Ati mai patit vreuna sa va ingrasati dupa nastere???
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
ellen spune:
Ionela, eu dupa 4 luni dupa ce am nascut am dat jos 1 kg si acum cred ca l-am pus la loc. Dar ce-i drept mananc si foarte multa ciocolata pentru ca nu pot sa ma abtin..:)
Ana, parca tu mi-ai zis de antipirina, nu? Ai folosit, a fost eficace?
Elena & Alexandra (25.09.2004)
elyanne spune:
Ne-am intors de la vaccin... Acum sper sa nu faca febra. Ramane de vazut.
Luna asta a luat mai bine in greutate (550g), dar mai avem un kg de recuperat... la 4 are 5150 g si trebuia sa-si dubleze greutatea de la nastere (6100g). Dar e sanatoasa si asta conteaza cel mai mult.
Mi-a zis sa ii dau 5 picaturi de Vigantol, probabil e deschisa fontanela prea mult.
In leg. cu papa ne-a dat voie carnita de pui, cate luni are, atatea lingurite (deci 4). Cartof incontinuare nu, pana pe la 8 luni. Dar am uitat sa intreb de ce.
Despre stat in fundulet a zis dupa 6 luni...
In carut o pot tine ridicata la 45 de grade.
Mihaela unde esti? Ce face pitica?
Elena cu cipilica
Eliana si Elena (23.10.2004)
ellen spune:
Fetele, am uitat sa va zic. Eu am o pediatra care este si medic homeopat. Iar dupa vaccin eu ii dau de fiecare data tuia ca sa nu faca febra. Cate 5 drajeuri imediat dupa vaccin. Pana acum a functionat.
Elena & Alexandra (25.09.2004)