Bebelusi de sept-oct 2004 (25)
Raspunsuri - Pagina 10
vali02 spune:
Ionela, 3 kg nu-i mult...eu am luat 6 kg de cand am nascut. Dar eu am avut o evolutie a greutatii aiurea de cand am ramas insarcinata: 60 de kg initial, 65 inainte de nastere, 54 dupa nastere si acum 60! Dupa ce toata sarcina am facut foamea ( numai cu si perfuzii), acu am o pofta de mancare . Da' ma apuc de montignac peste una, doua luni (sa mai avansam cu diversificarea), ca mi-e frica sa nu scada laptele.
http://client.webshots.com/user/enache2005
Vali, Alexandra (30.03.2003) si Ioana (28.09.2004)
danyce spune:
Timea, eu nu mai alaptez de vreo luna de zile si tot de atunci m-am apucat si de dieta. Ca altfel nu m-as fi apucat de ea. Se zice ca e nesanatos sa tii cure de slabire cand alaptezi deoarece toxinele eliberate la tine in corp pot fi transmise bebelusului prin laptic.Eu iti recomand sa te apuci de dieta cand nu o sa mai alaptezi.Si lasa ca o sa dai kilogramele in plus candva, nu te impacienta. Ca si eu credeam ca nu mai slabesc niciodata si uite ca am dat mai bine de 10 kg jos intr-o luna si jumatate (inainte de dieta tineam cont de ce mancam - asta dupa sarbatori si am slabit 2 kg in 2 saptamani, iar de cand tin dieta, media saptamanala e de -2kg la mine).
Ionella, eu luasem vreo 5kg in 2 luni si ceva dupa nastere (cand iesisem din spital aveam peste 10kg-). De aceea m-am apucat de dieta ca am simtit ca nu se mai putea, nu ma mai simteam deloc bine in pielea mea. Acum sunt pe drumul cel bun. Mai am 8 kg de dat jos sa ajung cum eram in ianuarie anul trecut si inca 5 sa fiu cum vreau eu.Ce a fost mult a trecut, mai este un pic-asa ma amagesc eu.
Eu ma duc afara pana nu se apuca iar sa ninga si revin mai incolo. Am intrat doar sa raspund la intrebari.
Pupici tuturor,
Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
Alma, sufletel mic si iubit -noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
muttzi spune:
Eu din nou am lipsit din cauza de internet....
Asa ca o sa incep cu felicitarile: Andrei si Alexia felicitari pt. dintisori.
La multi ani pentru Vlad, Irina si Elena sarbatoriti de astazi si la multi ani pentru cei care s-au serbat zilele trecute si nu am apucat sa le urez.
Mihaela si noi am avut o perioada in care eram cam fornaiti si nu reuseam nicicum sa-i scot secretiile cu pompita pentru ca nu erau
localizate in nas. Doctorita mi-a recomandat Marimer, spray nazal cu apa de mare purificata. Nu da dependenta si se poate folosi de mai multe ori pe zi. Tot ceea ce face este sa spele nasul pana in gat cu ajutorul apei sarate si a presiunii.
Am si eu o intrebare. Cat timp dorm bebeii vostri pe parcursul unei
zile? Noi avem urmatorul orar de somn:
Noaptea de la 8.30 pana dimineata la 8 (cu vreo doua pauze de masa)
pe la 10 dimineata: 1 ora
pe la pranz (13.30): 1 ora
dupa amiaza (17): 30 minute
Ma tot intreb oare-i ajunge cat doarme.
Si noi suntem cam maraiti. Mai nou nu vrea sa doarma nicicum. Daca-l pun in patut plange, daca incerc sa-l adorm in brate plange. Abia dupa ce dau cateva ture cu el in brate prin dormitor se linisteste si pot sa-l adorm. M-am uitat si dupa dintisori, dar nu vad nici urma....
bozo spune:
Mai ce de dintisori pe aici . Felicitari! Cred ca vom fi si noi la rand in curand, pentru ca isi tot mananca buzele, e agitat, tipa brusc si incepe sa planga si isi duce mainile la guritza. DAr nu se vede nimic.
Mihaela, mercic pentru retete, sanatate pentru Alexia.
Pufy, .
Muttzi, al meu doarme vreo 3 ore mai mult decat al tau, dar doame destul de mult dupa-amiaza.. si pe urma se culca la 1 noaptea!
Noi am fost azi la vaccin. Ne-am si cantarit cu ocazia asta, si ne incadram la categoria sumo!! Are 8,750 Kg, la aproape 5 luni!!
http://photos.yahoo.com/turcanlaura
mina spune:
Salut!
Eliana, stai potolita cu greutatea Elenei. Daca e sanatoasa si ia in greutate uita cat are de recuperat. Al meu la 4 luni avea 6 kile, in conditiile in care-l nascusem cu 4.... Repet, daca e sanatoasa si ia in greutate lasa balta teoriile.Eu dau sfaturi care numa de curand m-am relaxat vis-a-vis de subiectul asta, da' macar sa se potoleasca altii mai repede.
Mihaela, ce face micutza?
Muttzi, pai ne luam de mana. Vizigotu meu doarme asa
noaptea de la 12 la 6 dimineata
apoi 7-9, dupa care il schimnb si mai prinde 30 min inainte de masa de la 11
apoi in cursul zilei, daca nu iesim la plimbare, prinde max 3 reprize a cate 30-40 min bucata. Daca il scot la plimbare, doarme aproape tot timpul.
Ionela, si eu sunt acum mai grasa decat cand m-am externat...nu spun ce si cum ca mi=e rusine. Dar m-am pus pe regim si sa vedeti ce silfida ma fac.
Pufy, cum mai sunteti? Incearca sa ai grija si de tine ca micul are nevoie de tine acum.
Va pup pe toate ca ma cheama datoria.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
ellen spune:
Muttzi, bebelina mea doarme asa:
- noaptea de la 11 la 5.30-6.00 dar mai nou se trezeste pe la 2 sau pe la 4 si adoarme cam dupa 1 ora.
- apoi de pe la 7 la 8.30 max 9 (dar foarte rar o prinde 9)
- de la 11.30-12 pana pe la 13.30-14
- de pe la 15.30-16 pana pe la 17.30-18
- apoi mai prinde vro jumate de ora pe la 20
Dar programul asta nu il are de mult timp. Pana acum vro 3 saptamani dormea in reprize de cate 30 de min. Cand iesim afara doarme mult mai bine.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
aissa spune:
Mihaela ce ai facut la dr. Ce face Alexia?
Muttzi, a mea a uitat parca de somn in timpul zilei. Noaptea doarme de pe la 10 pana pe la 7, dar ne trezim in timpul asta pentru ceai (bea un biberon de 140 ml pe noapte). In schimb de sambata nu mai doarme aproape deloc ziua, azi cred ca adunat nu a dormit pana acum 1 ora. Si asta in conditiile in care o tin ori in brate ori in carut ca altfel e jale. Si ii e somn, dar nu vrea sa doarma. Acum de exemplu adormise in carut si am dus-o in pat. In urmatoarele 5 minute s-a trezit si acum e din nou in carucior langa mine.
Cristina si Alexandra(30.09.2004)
ellen spune:
Eliana, si eu a fost foarte stersata cu greutatea in primele 3 luni mai ales ca am cantar acasa si o cantaresc de fiecare data cand mi se pare mie ceva suspect. La noi s-a reglat cu greutatea cam la 1 luna dupa ce am inceput cu diversificarea si a inceput sa manance mai mult la pranz asa ca nu dispera ca totul o sa fie bine.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
mama lui Licurici spune:
Nu stiu daca e bine sa ma laud sau e prea devreme... da' nu ma pot abtine! Dupa 2-3 saptamani de diversificare ... la capatul carora eram tot la km zero... ca nu accepta absolut nimic...Surpriza!!!!
Azi mi-a papat cam trei lingurite (de-ale noastre) de piure de mar si vreo trei de piure de morcov cu albitura. Ma lasasem pagubasa cu marul fiindca nu voia si pace. Le incercasem pe toate de la bunicu din livada, pastrate special pentru el (fara insecticide si alte alea) iar el ... a papat mar de la magazin (golden adus de pe-afara de undeva). Important este ca deschide gura cand ma vede cu lingurita... ca pierdusem orice speranta!
Eliana, nu te mai stresa si tinem pumnii sa nu faca Elena febra. Pune-i o compresuta rece!
Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)
elyanne spune:
Mina, Ellen nu ma stresez chiar asa de tare cu greutatea lui bb, mai ales ca luna asta a luat cat trebuie pentru un bb de 4 luni.
Maimuta mea e cam maraita, cred ca din cauza vaccinului. Ii tot schimb compresele de pe picior ca sa stea rece... asa ca am renuntat sa-i mai pun pantaloni. Doarme doar in body, invelina cu ceva. Si bag de seama ca ii place asa in cracii goi . Vine vara si numai asa o s-o tin.
Elena cu cipilica
Eliana si Elena (23.10.2004)