Am nevoie de sprijinul vostru...
Buna!
In primul rand, as vrea sa spun ca m-am hotarat sa postez aici mesajul pentru ca am vazut ca sunt multe fete care se pricep foarte bine la unele aspecte medicale; totusi, daca mesajul meu iese prea mult din topic, va rog sa ma iertati...
Sunt foarte ingrijorata pentru ca maine ar trebui sa-mi vina rushii, iar eu n-am nici un semn, desi de obicei le bifam de la primul pana la ultimul
...In mod normal, as sari in sus de bucurie pentru ca ne dorim un bebe, dar ironia ar fi prea mare...Am avut un accident si a trebuit sa fac o radiografie la coloana, plus ca am mai luat si 7 pastile Nurofen si 6 Midocalm si frectii cu Fastum gel...
...
N-am rezistat si am facuut un test: negativ in ziua 24...
As putea crede ca e o dereglare, dar chiar daca mi-ar intarzia o saptamana, la cum ma stiu eu, ceva semne tot ar fi trebuit sa am...
Ma rog sa nu fie bebe luna asta (culmea!!!!)pentru ca mi-ar fi tare frica pentru el!...
Voi ce stiti despre medicamentele astea? Eu am informatii contradictorii; pe un site american oficial am aflat ca intra in categoria de risk D (adica mai putin decat categ. A, B, C...)si sunt periculoase mai ales daca sunt luate in trim 3 de sarcina. Pe un site oficial aceste medicamente sunt periculoase mai ales daca sunt luate in trim 1...Voi stiti ceva?
Ma chinuie nesiguranta si ma incearca sentimente contradictorii...daca ma puteti ajuta cu o informatie, va rog frumos...ar insemna foarte mult pentru mine...
Raspunsuri
utocatalina spune:
Adelamaria...cred ca pastilele nu ar fi o problema...din pacate radiografia la coloana da...poate totusi dereglarea este de la accident...nu trebuie sa-ti faci probleme ca vad ca abia maine trebuie sa iti vina rusii....daca iti vine regulat la 28 de zile asteapta intai sa iti vina...daca nu-ti vine...atunci mai repeta peste citeva zile un test de sarcina...daca iese tot negativ este doar o dereglare...daca iese pozitiv...la doctor sa-ti zica cum sa procedezi....eu sper sa iasa exact cum vrei...adica negativ!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Elise spune:
da, si eu cred ca nu medicamentele, ci radiografia ar fi o problema, si inca una mare.
Ce test ai facut?
Unele sint concludente dupa f. putin timp....
Elise
adelamaria spune:
Nu stiu cum se chema testul; mi l-a dat o prietena doctor si nu avea ambalaj
...
Si mie mi-e teama de radiografie, va dati seama, dar cineva m-a mai incurajat spunandu-mi ca e posibil sa fie totusi totul in regula daca ovulul nu apucase sa se fixeze; iar daca nu e in regula, organismul il va "refuza"...Nu stiu...poate ca ma agit degeaba, poate ca maine poimaine o sa imi vina CM si o sa mi se para o tampenie...Si dupa ce am vazut testul negativ am stat linistita peste weekend...acum...iar m-a luat paranoia...Si se pare ca singurul lucru care ma ajuta cat de cat e sa vorbesc cu voi...Sper din suflet sa nu va suparati pe mine ca va pun pe "jar" acum si poate maine o sa fie totul OK. Mi-e pur si simplu teama...
utocatalina spune:
Adelmaria eu cred ca o sa fie bine...mai ai rabdare pina maine si vom vedea....eu zic ca nu este cazul de vreo sarcina...si mie mi-a venit luna asta ciclu pe furis...ca un hot...si am crezut ca sunt gravida si ca nu mai vine...dar a venit ceas....pe tacute....sper ca si tie sa-ti vina maine ca sa stai linistita....si inca o chestie...stiu ca in caz de radiografie in sarcina de cele mai multe ori sarcina este rejectata de organism....hai ca vedem maine ce va mai fi...o seara usoara si relaxeazate...!
adimercedes spune:
Adelamaria, ce vesti ne dai??? hai, ca ne perpelesti.
Eu sper ca totul ebine cu tine si iti tin pumnii.
Adi 
"Where there's a will, there's a way!!!"
utocatalina spune:
Adelamaria cum stai?
Ti-a venit? Spune-ne si noua ceva
....Vrem sa stim
...
adelamaria spune:
Imi pare tare bine ca ma starniti din nou la destainuiri...eu nu mai aveam curajul sa scriu; sunt atatea fete cu probleme mai grave decat ale mele...mi-e si jena...
Ca sa va raspund la intrebare, nu, inca nu mi-a venit! In schimb, am o colectie de trei teste negative...Nu stiu nici ce sa mai cred. Am intrerupt pastilele dupa mult timp in decembrie; in ianuarie am avut CM, iar acum...pauza...si teste negative. Am inteles ca se poate intampla, dar sunt bulversata...Problema si mai mare e ca am in continuare probleme cu dureri infernale la coloana...sunt groaznice! O sa merg la medic saptamana viitoare si cred ca ma asteapta o noua radiografie...Intre timp...am sufletul indoit la fiecare nurofen pe care l-am luat...Am incercat sa rezist, dar doare prea rau...mi se taie picioarele si respiratia...Nu stiu ce sa mai fac, ce sa cred...Azi e ziua 31 de la ultimul CM...
Aveti vreun sfat pentru mine? Daca intr-adevar lipsa CM e de la pilule,eu cum mai socotesc in continuare???...
adelamaria spune:
Revin cu o intrebare, stupida probabil: exista cazuri in care testul de sarcina se pozitiveaza mai greu? Vreau sa spun, chiar mai tarziu de ziua 31?
ana maria spune:
Adela, testele pot sa dea rezultate pozitive mai tarziu. Eu iti recomand sa faci un teste de sange BetaHCg.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
ancuta06 spune:
Adela, la fel ca si tine, am intrerupt pilulele in decembrie. Insa, mie de atunci imi vine la 26 zile. Nu stiu ce sa zic, sper sa nu fie sarcina.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Ajutati un OM sa traiasca!
Ancuta &
Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn