Am nevoie de sprijinul vostru...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Adelamaria, este posibil sa ai intarzieri si din cauza medicamentelor. eu am auzit ca algocalminul, de ex., are asemenea efecte. Totusi, pentru linistea ta, fa-ti o echo endovaginala, daca poti, stabileste cu dr. ginecolog varsta eventualei sarcini si apreciaza apoi daca radiografia poate afecta fatul.Daca esti intr-adevar insarcinata, tot cu dr,. stabilesti ce calmante poti sa iei in continuare sau daca poti face fizioterapie.
Sanatate ! Aysha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

M-am gandit si eu la testul de sange, dar cand sa-l mai fac? Azi e vineri, iar luni am programare la medic... Totusi, ceva trebuie sa fac! Multumesc pentru sfaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guapa spune:

Adelamaria, ce-ai facut???Nu ne-ai mai scris deloc. Cum te mai simti? Da un semn de viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Buna!
Guapa, mersi frumos de intrebare!...nu am mai scris pentru ca asa cum am mai spus, sunt fete care chiar au probleme mult mai mari...Eu acum sunt bine...cred. Intr-un final, mi-a venit CM (la 34 zile!)...A fost tare ciudat si foarte stresant! Nu mai vreau sa trec niciodata prin asa ceva!...Sunt curioasa sa vad ce se mai intampla luna asta! Oricum, eu cred ca toate lucrurile pe lumea asta se intampla cu un rost! Iar eu am avut ocazia luna trecuta sa simt o mica, foarte mica parte din toate grijile pe care o mamica si le face pentru puiul ei!...Gandul ca as fi putut face ceva care sa faca rau vietii din mine m-a daramat pur si simplu!...N-am mai fost om saptamana aia! Noroc cu voi si sustinerea voastra! Si slava Domnului, totul s-a terminat cu bine! Ca sa vezi cat de ciudata e viata: sunt luni in care te rogi sa fii insarcinata, sa-ti daruiasca si tie viata un ingeras, te chinuie emotia si apoi te doare sufletul cand vezi ca trebui sa mai astepti o luna!...Si alte cazuri in care te rogi cu toata puterea, cu toata fiinta, sa nu fii insarcinata! Nu in luna aia!!! Paradoxal, nu?...Te face sa te gandesti la multe, multe lucruri! Si la faptul ca undeva, sus, cineva stie ce e bine pentru tine...

Mergi la inceput