stimularea ovulatiei
Buna fetelor,
Sunt pacienta dl. dr. Tutunaru. Am ajuns la el fiindca nu putem avea copii. Dupa monitorizarea ovulatiei din 3 in 3 zile, dl. dr. mi-a zis ca nu prezint ovulatie si ca la urmatorul ciclu imi va da din prima zi sa urmez un tratament. Nu a avut timp sa-mi spuna mai mult de acest tratament sau ce sanse de reusita exista, etc. Vreau sa va intreb daca a mai trecut cineva prin asta si poate sa-mi dea niste detalii.
Mersi,
Stepha
Raspunsuri
Tia spune:
mergi pe subiectul SCURTATURI (click www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39282" target="_blank">aici) la capitolul STIMULAREA OVARIANA, sunt cateva liste de discutie pe aceasta tema
18+
Stepha spune:
Multumesc Tia,
Am vazut ca fiecare dr. are metoda lui. A trecut vreo pacienta a dl. dr. Tutunaru prin asa ceva?
Nu inteleg de ce nu mi-a spus de acum ce sa iau ca doar nu cred ca ma va mai consulta inainte de tratament.
mirelas76 spune:
of stepha stepha..
...tot io iti raspund..nu ti-a zis ce anume si cum sa iei?! eu sunt aproape in aceeasi situatie dar mi-a zis deja cum sa iau si ce sa iau! bineinteles ca nu inseamna ca acelasi lucru iti da si tie..dar tu nu l-ai intrebat?! asta inseamna sa te duci din nou la el inainte de menstruatia urmatoare...
lauricipani spune:
Stepha, tratamentele pentru stimularea ovulatiei se incep de obicei cam in ziua 3-5 a ciclului menstrual. Daca dr. ti-a spus asa stie el. Tu deja esti la un dr. foarte bun si nu trebuie sa-ti faci griji.
Ciclul menstrual are 2 faze si trecand de prima faza a ovulatiei nu se mai poate face stimulare pana la urmatorul CM.

laurici
utocatalina spune:
Stepha...eu nu sunt pacienta lui T....dar cred ca sunt citeva paciente ale lui care te pot ajuta...eu nu am probleme cu ovulatia...dar totusi merg pe un tratament naturist cu Maca...le-am mai zis altot fete....daca crezi ca te interseaza, mai ales ca este 100% natural urmeaza site-ul: www.innovatics.ro
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Stepha spune:
of mirela nu l-am intrebat ca el a fost la obiect: cauta-ma in prima zi de ciclu ca incepem un tratament. poate nu stiu eu cum sa-l trag de limba ca la mine a fost asa mereu. adevarul e ca mereu e coada la el si e pe fuga totul.am zis ca poate pana cand incep eu tratamentul isi deschide cabinetul si atunci poate are timp sa-mi explice si mie mai mult. noroc cu DC ca mai aflu si eu ceva. ma uit pe insemnarile lui, citesc pe internet si ma mai luminez. ma las oricum pe mana lui si imi zic: stie el ce stie.
mirelas76 spune:
pai..clomiphene, zilele 5-9...eu am avut ovulatie, insa tarzie!!..poate tie iti da altceva!
Victoria spune:
Si eu tot asa..pacienta lui, stimulare, clomiphene ( nume comercial Clostilbegyt, de obicei) 1/zi din ziua a 5-a in a 9-a.
Si am obtinut 2 foliculi grasi luna asta.
V.
veni, vidi, Victorie!